Ja nisam kupila nista i neki dan mi sestricna donese od svog deckica (5g) sve ocuvano, oprano, do 6 mj sam mirna, tak divna robica.... Sto se tice pepca znaju imat 100%organic, sinsay takodjer, a ducan lc waikiki kod arene. Arena park onaj dio 100 %organic, evo ako netko treba ja cu si tamo kupit i gdje naletim
Sto se tice kolica pratim market place nebi vjerovali koja kolica kvalitetna, 3u 1 slabo koristena prodaju i pratiti cu black friday
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Jutro drage moje ☕
Čestitam svima na curama i dečkima i na dobrim pregledima! 🥳❤️ Samo neka nam tako i ostane 🤞
Evo mi se spremamo sad na pregled i baš sam uzbuđenaaaaaaa, jedva čekam da se vidimo 🥰 i saznamo spooool napokoooooon! Ne mičem se dok ne vidim čuču ili pišu 😂😂😂😂😂
Čitam vas kasnije 🙈
Jutro curke!
Ja imam vec dosta stvari za bebu, i mislila sam da je to skoro se ali sada vidim da nisam ni na pola haha!
Imam kolica i autosjedalicu od vecih stvari i podosta robice. Ali isto skicam neke stvari koje cu na crni petak i tako…
EvaKB, Kriss , Lovely sretno cure na pregledima!
Hvala 🥰
Pregled je tek u 17 h. Nikako dočekati 🤭
Joj daaa... i moje je sljedeci put tek u 18h! Napokon docekas taj dan i onda moras cekatu jos do navecer
Jutro drage moje ☕
Čestitam svima na curama i dečkima i na dobrim pregledima! 🥳❤️ Samo neka nam tako i ostane 🤞
Evo mi se spremamo sad na pregled i baš sam uzbuđenaaaaaaa, jedva čekam da se vidimo 🥰 i saznamo spooool napokoooooon! Ne mičem se dok ne vidim čuču ili pišu 😂😂😂😂😂
Čitam vas kasnije 🙈
Jedva cekam izvjestaj da vidimo dal ide plavo ili roza srceko
kakva su vam mišljenja/iskustva s epiduralnom? meni je ovo prva trudnoća i nekako se više bojim uzeti epiduralnu nego bolova na dan poroda.
Jutro drage moje ☕
Čitam vas kasnije 🙈
Sretno tebi i ostalim curkama.. 🤞🤞🤞
Što mislite ovako, kakve su statistike, ako su već dvije curke u obitelji, jel veća vjerojatnost da će i treće biti curka ili bi nas mogao iznenaditi jedan muškić? Od čega to zapravo ovisi? Od spermića koji nose xx ili xy kromosome ili ono što kažu koji su brži ili duže prežive unutra dok dođe do oplodnje?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
kakva su vam mišljenja/iskustva s epiduralnom? meni je ovo prva trudnoća i nekako se više bojim uzeti epiduralnu nego bolova na dan poroda.
Ja sam je uzela. Došla sam nadobudni na porod da ne želim nikakve intervencije. Bila je indukcija. Znači nikako krenuti, ni trudovi ni otvaranje. Od 6h do 17h sam se otvorila 4 prsta. Onda su mi rekli da mogu u rađaoni. Neka med sestre me nagovarala da uzmem epi. Rekla je da ću ionako završiti na carskom te da će mi bušiti kralježnicu. Pa da bolje odmah uzmem nego da se patim još satima. Pristala sam. U 17:15 sam rodila,haha Uglavnom, moje objašnjenje: ja sam se toliko bojala da sam od silnog stresa zaustavila porod. Kad sam dobila protiv bolova, opustila sam se i beba sama izašla van. Znači uzela sam mob i zvala sve iz imenika i rekla:"dajte mi još 10 djece da ih rodim". Stvarno mi je tako bilo. Ali!!!! Anesteziologinja koja mi je to radila me 3 puta bola u kralježnici i još mi je pustila likvora da curi. Tako da sam 48h nakon zahtjeva imala 2tjedna takve glavobolje, kao da te neko sa čekićem udari po glavi svaki put kad pomakneš glavu. Bilo je prestrašno! Mislila sam uzeti pelene da nemoramo na WC. Tako da neznam hoću li ovaj put!!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Ma sasvim nebitno kojeg je spola, samo nek je zdravo! 🤞🤞🤞 Već vidim ako bude curica, bit će još jedna tatina kopija pošto su njegovi geni jaki.. Tako da ispada kao da imamo blizanke.. Jer ove dve jedna drugoj fakat liče, bez obzira na veliku razliku u godinama. Ja dođem ko dadilja.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji