Jutro drage moje ☕
Čestitam svima na curama i dečkima i na dobrim pregledima! 🥳❤️ Samo neka nam tako i ostane 🤞
Evo mi se spremamo sad na pregled i baš sam uzbuđenaaaaaaa, jedva čekam da se vidimo 🥰 i saznamo spooool napokoooooon! Ne mičem se dok ne vidim čuču ili pišu 😂😂😂😂😂
Čitam vas kasnije 🙈
Sretno tebi i ostalim curkama.. 🤞🤞🤞
Što mislite ovako, kakve su statistike, ako su već dvije curke u obitelji, jel veća vjerojatnost da će i treće biti curka ili bi nas mogao iznenaditi jedan muškić? Od čega to zapravo ovisi? Od spermića koji nose xx ili xy kromosome ili ono što kažu koji su brži ili duže prežive unutra dok dođe do oplodnje?
Ja sam čak čula priču o jajniku. Da jedan proizvodi curice, a drugi dečke. Pa kao nakon sexa se trebaš okrenuti na tu stranu koji spol želiš,haha Krivo sam se okrenula,haha🙈🤪
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Hahaha ovo je presmiješno..  
Najbolje stat naglavačke pa šta bude bude..
Mi imamo još neka ženska imena u arhivi od prošlog puta.. Ali nismo još raspravljali o tome. Kad mi se Sofia rodila trebalo mi je mjesec dana da ju počnem zvat imenom, do tad mi je samo bila "beba" .. Za muškića pojma nemam. Možda neko kul azijsko, al da se lako izgoavara i na hrv.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Već vidim ako bude curica, bit će još jedna tatina kopija pošto su njegovi geni jaki.. Tako da ispada kao da imamo blizanke.. Jer ove dve jedna drugoj fakat liče, bez obzira na veliku razliku u godinama. Ja dođem ko dadilja.
Ja te razumijem u potpunosti. Ja se isto nadam da će sada barem malo moji geni doći do izražaja. Moja nije naslijedila samo izgled, već i tako cudnu narav! Znam reći mužu da on ne pravi djecu već ih klonira,haha Npr moj muž je nadprosječno inteligentan, ali lijen i ne ambiciozan. Tako da se on većinu svog školovanja a sada i karijere pravi retardiran, samo da bude u nekoj sredini i da ne mora ništa raditi. Tako isto mala jučer idemo kod logopeda i ja joj kažem da tu pjesmicu otpjeva kod njega, a ona će na to:" mama ne želim, onda će znati šta sve znam, pa će mi zadati teške zadatke!" Haha isti ćaća!!!!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
🤣😂🤣🤣😂🤣🤣🤣MM.bas si me nasmijala za jajnik🤣.
Omertabas tako samo da je zivo i zdravo😊. Ali onako kako si i sami zelite😂❤.
Cuj mene,ja se raspisala glupostima ko glavni inventar ovdje. Jbga,nezaposlena budala nema pametnijeg posla😁.
Hvata me nervoza pred pregled sutra🤣
Ma nisu gluposti.. I ja sam nezaposlena i doma, pa uvijek nekog posla bude.. Ujutro, cure škola i vrtić, pa usput ako treba u neku nabavku za ručak, dođem doma, moram sve prvo pospremit prije nego sjednem i doručkujem.. Evo sad slažem veš.. Za 10ak min po stariju u školu, sva sreća tu je na par min.. Pa pisanje zadaće.. Pa kuhanje ručka.. Onda ako imam vremena se malo i odmorim, Netflix i sl. Pa po mlađu u vrtić.. Jučer mi je dan bio pomalo neproduktivan pa sam se osjećala bzvz jer volim kad je već mlađa u vrtiću da nešto korisno i napravim za to vrijeme. Al nekako sam sva bila lijena, ono ljenjivac pravi.. Zna to tako doć kad je vrijeme čmrljavo, a ti se zabiješ u kuću. Čak mi je i godilo izać na zrak kasnije.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Curke imate li vi problema sa piskanjem😂?. Gdje god idem samnom je i arsenal ulozaka. Cim kihnem ili kasljucnem samo izlazi🙈. Muka mi vise od toga. Mislila sam da sam se rjesila ulozaka kad ono klinac.
Mislim da ti je to od poroda i trudnoća. Ja imam isto stalni problem sa mokrenjem od prošle trudnoće. Stalno su mi mokre gaće i stalno moram na wc. Uglavnom, ima neki stručnjak u Petrovoj koji ti nakon što prođeš fizikalne vježbe, može operirati i to ti dovesti u red. Ja još nisam bila, ali nakon ovog poroda (koji će mi vjerovatno biti zadnji) idem na totalnu "rekonstrukciju" haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Sunasce ja ti idem non stop piskiti ili mi se tako cini. Dnevne nosim radi iscjetka i ako slucajno kihnem pa pobjegne iako se to jos nije dogogilo haha
---
Sto se spola tice, i ja sam cula da su zenski spermici izdrzljiviji a muski brzi...pa sad ovisi kad je bila O..
Kako ste vec rekle najbitnije je da je zdravo!
Sretno svima koje danas imaju pregled 🤞😊
I mi smo u problemu što se imena tiče.. Da je cura bila bi Marta, a ovako ne znam 🤷🏻♀️ Živimo u manjem gradu i sva neka meni lijepa imena su toliko iskorištena u zadnje vrijeme da odmah otpadaju.. Tipa Fran, Karlo, Jakov, Roko, Lucas.. I ne znam što ćemo, vjerojatno do kraja ove godine će biti samo beba 🤣
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Curke imate li vi problema sa piskanjem😂?. Gdje god idem samnom je i arsenal ulozaka. Cim kihnem ili kasljucnem samo izlazi🙈. Muka mi vise od toga. Mislila sam da sam se rjesila ulozaka kad ono klinac.
Mislim da ti je to od poroda i trudnoća. Ja imam isto stalni problem sa mokrenjem od prošle trudnoće. Stalno su mi mokre gaće i stalno moram na wc. Uglavnom, ima neki stručnjak u Petrovoj koji ti nakon što prođeš fizikalne vježbe, može operirati i to ti dovesti u red. Ja još nisam bila, ali nakon ovog poroda (koji će mi vjerovatno biti zadnji) idem na totalnu "rekonstrukciju" haha
Pa zar se da srediti to!? Ok, onda me i to ceka😁
Sve je moguće na ovo svijetu 😂😂. Mislim da se odjel zove uro-gonekologija tak nešto!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Jutro zenske.
Mi o imenu jos ne razglabamo 🤣 i ja stalno piskim, a prije sam mogla trpit pola dana.
Ima li koja cura iz zagreba da mi da prijedlog za privatnog ginekologa? Htjela bih napravit obican uzv, bez anomalyja ili 3d,4d. Jedino vazno mi je da puno orica i pokazuje 🤣
Ak' ti Dugo Selo nije predaleko Poliklinika Atrija. Ispred sebe imaš veliki televizor i sve vidiš što i ona na svojem zaslonu. Za pričanje, joj napomeneš da te sve detaljno zanima i bude se potrudila. Jer njima je to rutina, pa nekad ni ne kuže da nas zanemaruju!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Maya34 Mi smo se oko muskog imena toliko namucili. Bas to sto kazes lijepa imena su vec ''zauzeta'' bliske osobe u obitelji su nazvale tako djecicu. Imamo Luku, Mateja, Jakova, Lucasa ma bas sve ovo sto je kratko lijepo.
Trebao je na kraju biti Mateo...i sada da je dečko nemam pojma kako bi ga nazvala. Glupo mi je koristiti to isto ime a opet ne znam koje bi drugo dala.
Evo manje muke za mene ovaj put jer je curka i odavno ima vec ime biti ce Rita To nemamo u familiji a i pase nam uz prezime.
Sortiraj odgovore
Najstariji