Omerta, MarijanaMartin ma ja više ne znam ni šta bih rekla. Mi smo prebolili svi doma, mjesec dana prije nego sam ostala trudna, ali nije ništa strašno bilo, gore mi evo sad prije koji tjedan bilo kad me prehlada uhvatila nego tada. Nismo se cijepili niti nam je u planu, a kad vidim šta se događa samo si potvrđujem svoje odluke. Mislim da je to i dalje ipak sve novo i uopće ne znaš kak će uhvatiti koga, u smislu hoće nekog pokositi ili ne, ja osobno znam ljude koji su 2x cjepljeni i užas im je, a isto i oni koji nisu. Baš je individualno to stvarno.
Ja izbjegavam većinom ljude koliko mogu, znam da to sada ružno zvuči, ali i tak imam običaj preko zime izbjegavat vrtićku djecu 🙈 realno su tako velike skupine idealne za nešto prenijeti. Iako mi to nema tak puno smisla jer mi muž radi na terenu s hrpom ljudi 🙈Ja se ne bojim korone u smislu korone ili bolesti, to što sam prebolila mi ništa ne znači u tom pogledu da ne mogu opet dobiti i gore možda proći, ali si to ne želim baš ovo što MarijanaMartin kaže, još da se dovedem u situaciju da se odvojim od djeteta ili već neki klinac sad kad sam trudna. Sad kad se zalaufa to sve, ne bi se čudila da opet sabotiraju i trudničke preglede i sl. Prošle godine mi je susjeda dobila trudove, bila je u izolaciji jer su mama i muž bili pozitivni, u Petrovoj ju nisu htjeli primiti, neka čeka kraj izolacije ili jače trudove jer i tak je ko fol prvorotka pa neće ona odmah, di joj se žuri. Otišla je na Sv. Duh, rodila sutradan. Ne želim si uopće komplicirati, a tko se ljuti nek se ljuti, ima vremena za druženja
Arsancres mi se isto baš cuvamo. Žao mi je jedino male i što joj nedamo da se u parku igra sa nepoznatim djecom. Vidim da joj to teško pada i zato bi htjela da što prije to završi. Od okupljanja nisam nigdje išla (muževa nećakinja se udavala i krstila dijete ja nisam išla, druga diplomirala ja nisam išla). Čak i na poslu kad neko slavi rođendan i okupi se njih 30-40 ja budem doslovno 5 min. Evo sad me brini logoped. Mala ide jednom tjedno. Tamo je 45 min s osobom koja nema s kime nije u kontaktu. Kad bi barem znala da koriste one testove za doma ili da su cijepljeni, ali mi se čini da ništa od navedenog ne koriste. I kakvih ljudi ima. Dovode bolesnu djecu i nemate što će zaraziti druge. Mislim da ćemo napraviti pauzu dok su ovako visoke brojke zaraženih!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Cure koje imaju baby watcher, od kuda krenut tražit bebine otkucaje, koji dio trbuha?
Stigao mi je i ne snalazim se baš
Tonka nadam se da ce vas sve proci prehlada doma. Ma i ja kupujem jos od onda kad nisam znala spol a sada kada znam jos vise hehe. Istina je lose se moze dogoditi bilo kad (ali nece) i onda moramo misliti pozitivno i nek ide sve. Ja kupujem.
Bluebaby ne vidim u kojem si tjednu. Ja samu 15 tom i ful nisko nadem te otkucaje srceka....
Tonka nadam se da ce vas sve proci prehlada doma. Ma i ja kupujem jos od onda kad nisam znala spola sada kada znam jos vise hehe. Istina je lose se moze dogoditi bilo kad (ali nece) i onda moramo misliti pozitivno i nek ide sve. Ja kupujem.
Bluebaby ne vidim u kojem si tjednu. Ja samu 15 tom i ful nisko nadem te otkucaje srceka….
17tt
Uspjela sam naći,ali to šta kažeš,skroz nisko,a ja hrabro krenula ispod pupka prvo 😅
LISTA PREGLEDA 🤰👶Maya34 - 26.10EvaKB - 27.10Kriss - 27.10Lovely_ - 27.10Nooha - 28.10Sunašce83 - 28.10 (Uzv)Blink13 - 28.10Hukica - 29.10Tufnica1602 - 30.10Sunašce83 - 02.11Posvudusa - 02.11TeaBj94 - 03.11MartO - 03.11Coksa - 04.11Tina - 04.11Lu - 04.11Maca31 - 05.11Dubrovčanka - 05.11 (4D)Tejuška - 08.11BlueBaby0709 - 09.11SaporeVero - 10.11Arsancres - 10.11Pau18 - 11.11Elle - 12.11Alena1 - 12.11Omerta - 16.11 (Anomaly)Dani30 - 18.11Magy107 - 22.11Luck - 22.11Doti - 22.11Bambolina - 23.11TERMINI PORODA💙🎀Coksa - 17.02 🎀XOXO - 24.02 🎀Arsancres - 02.03🎀Tufnica1602 - 02.03MarijanaMartin - 06.03 💙 (Sv.Duh,Zg)Dubrovčanka - 07.03 🎀 (Dubrovnik)Bambolina - 11.03 🎀Lu - 13.03 🎀Martie30 - 13.03 💙Milica.Kamilica - 15.03💙Pau18 - 15.03 💙Elle - 16.03 🎀Sunašce83 - 17.03 (Rijeka) 💙Kriss - 17.03Tina - 19.03 💙 (Vinogradska,Zg)Hukica - 20.03 🎀Vickivale - 21.03 🎀🎀Maya34 - 23.03TeaBj94 - 23.03 💙Aarauch - 23.03 🎀Tonka341 - 24.03 💙MarTo - 24.03 💙 (Merkur,Zg)MTBica - 25.03 💙Nooha - 26.03 💙O_Nela - 28.03 (Split)Antonela98 -28.03 🎀Posvudusa - 30.03Shea - 01.04 🎀Magy107 - 05.04 💙BlueBaby0709 - 06.04Doti - 11.04 💙 (Sv.Duh,Zg)Omerta - 13.04 (Sv.Duh,Zg)-Katja- - 15.04 💙Katarina27098800 - 16.04Anchy_23 - 16.04 🎀 (Sv.Duh,Zg)Tejuska - 27.04 (Petrova Zg)SaporeVero - 27.04Sunnyday92 - 29.04Meri97 - 04.05 🎀Luck - 05.05Anchika - 05.05Mariina1106 - 07.05Dada1224 - 08.05Plavo_nebo - 11.05 (Vinogradska,Zg)EvaKB - 11.05RossaNerra - 12.05Lovely_ - 12.05Alena1 - 17.05Fastazia - 18.05Blink13 - 21.05Maca31 - 23.05Niki777 - 25.05Dani30 -27.05Mjau - 30.05
Tejuska mene su danas zvali iz ginekoloske ordinacije pomjeren mi je termin za cetvrtak 28.10 pa tak da javim. 😊😊
Arsancres mi se isto baš cuvamo. Žao mi je jedino male i što joj nedamo da se u parku igra sa nepoznatim djecom. Vidim da joj to teško pada i zato bi htjela da što prije to završi. Od okupljanja nisam nigdje išla (muževa nećakinja se udavala i krstila dijete ja nisam išla, druga diplomirala ja nisam išla). Čak i na poslu kad neko slavi rođendan i okupi se njih 30-40 ja budem doslovno 5 min. Evo sad me brini logoped. Mala ide jednom tjedno. Tamo je 45 min s osobom koja nema s kime nije u kontaktu. Kad bi barem znala da koriste one testove za doma ili da su cijepljeni, ali mi se čini da ništa od navedenog ne koriste. I kakvih ljudi ima. Dovode bolesnu djecu i nemate što će zaraziti druge. Mislim da ćemo napraviti pauzu dok su ovako visoke brojke zaraženih!
A šta bi ti značilo da su svi cijepljeni ili da se testiraju i 5x dnevno kad to stvarno ništa ne znači u smislu tvoje zaštite tj. tvog djeteta. I da su 3 doze primili svejedno se mogu zaraziti i širiti zarazu, kao i što negativan test ne mora biti stvarno negativan u tom trenu. Shvaćam ja tvoj strah, ali ne drži vodu, osim što bi sebe možda smirila prividno. To što ti se mala druži samo s djecom koju poznaš ne stvara sigurnost osim onu koju ti dobivaš, jel. Stvarno ima previše situacija gdje se ljudi zaraze i da ne znaju ili da netko pokupi, a npr. muž ili dijete ne.
Ja ljude izbjegavam više zbog ovako boleština iz vrtića nego korone kao korone, meni se tako neda živjeti, više se raka bojim il neke druge bolesti, a ne korone. Mislim, to što se događa je sve ono što se ni ne smije događati, ljudi su socijalna i društvena bića, korona je prisutna i ok, meni se suludo praviti da ne postoji, ali nije rješenje ne ići nigdje i ne raditi ništa jer se možeš zaraziti. Ljudi samo mentalno odlaze.
Naravno, sve je tvoj izbor koji poštujem kao bilo kojeg pojedinca, ali vremenom to ne može biti dobro za psihu. Svima je svega već preko glave🙈
A šta bi ti značilo da su svi cijepljeni ili da se testiraju i 5x dnevno kad to stvarno ništa ne znači u smislu tvoje zaštite tj. tvog djeteta. I da su 3 doze primili svejedno se mogu zaraziti i širiti zarazu, kao i što negativan test ne mora biti stvarno negativan u tom trenu. Shvaćam ja tvoj strah, ali ne drži vodu, osim što bi sebe možda smirila prividno. To što ti se mala druži samo s djecom koju poznaš ne stvara sigurnost osim onu koju ti dobivaš, jel. Stvarno ima previše situacija gdje se ljudi zaraze i da ne znaju ili da netko pokupi, a npr. muž ili dijete ne.
Ja ljude izbjegavam više zbog ovako boleština iz vrtića nego korone kao korone, meni se tako neda živjeti, više se raka bojim il neke druge bolesti, a ne korone. Mislim, to što se događa je sve ono što se ni ne smije događati, ljudi su socijalna i društvena bića, korona je prisutna i ok, meni se suludo praviti da ne postoji, ali nije rješenje ne ići nigdje i ne raditi ništa jer se možeš zaraziti. Ljudi samo mentalno odlaze.
Naravno, sve je tvoj izbor koji poštujem kao bilo kojeg pojedinca, ali vremenom to ne može biti dobro za psihu. Svima je svega već preko glave🙈
👏👍👏👍👏👍👍👍👍
Tonka nadam se da ce vas sve proci prehlada doma. Ma i ja kupujem jos od onda kad nisam znala spola sada kada znam jos vise hehe. Istina je lose se moze dogoditi bilo kad (ali nece) i onda moramo misliti pozitivno i nek ide sve. Ja kupujem.
Bluebaby ne vidim u kojem si tjednu. Ja samu 15 tom i ful nisko nadem te otkucaje srceka….
17tt
Uspjela sam naći,ali to šta kažeš,skroz nisko,a ja hrabro krenula ispod pupka prvo 😅
Jako je individualno. Meni je na 12tt bio na pola puta između pupka i pubične kosti, tek sam ga četvrti dan našla jer sam ga tražila prenisko 😁 Negdje od 16tt je gore kod pupka 🥰
💔💔💔
Nisam gledala kod ginekologice kako ona to sa svojim ultrazvukom ali mi se nekako nije činilo da je tak nisko išla.
Uspjela sam fala Bogu, otkucaji između 150-160 ❤️
I stvarno te puno smiri i izmami osmijeh kad ih čuješ 😀
Btw ja sam coronu imala prošle godine u ovo vrijeme, muž je bio cijelo vrijeme samnom,kraj mene i oko mene i nije pobrao niti je imao ikakav simptom bilo kakve prehlade i slično. Lječila sam se sa čajem od đumbira,a simptomi su bili prehlada i bez okusa i mirisa, rekao bi čovjek ništa, ali jako dugo mi je trebalo da povratim energiju natrag i da se vrate okus i miris.
Sortiraj odgovore
Najstariji