🙈 ovo da dajes krv a kraj tebe potencijalno zarazeni mi je nepojmljivo za cuti.
Bitno da si prezivjela pikanja…
Vjeruj i meni. Ja se bojim sira a ne korone,haha Neznam kako su prošli neku inspekciju ili sl. Ali kao nije opasno, oni trebaju PCR za ići van. "Oni nisu zaraženi" haha Jbga, nisam išla u bolnici i dom zdravlja,kao tamo je sve puno bolesnika, kad eto ovdje me dočekali koronaši,haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Anchy jako mi je drago da je sve u redu i cestitke na curici! 🤗💗
Marijana bas grozno :/
Zelim vam svima ugodan vikend!
Ante 💙 Maro 💙
Anchy čestitam, kako je to lijepo čuti ❤️
I ja čekam rezultate, trebali bi biti sredinom sljedećeg tjedna. Nadam se da će biti sve ok i potajno se nadam opet curki 🥰
🙈 ovo da dajes krv a kraj tebe potencijalno zarazeni mi je nepojmljivo za cuti.
Bitno da si prezivjela pikanja…
Vjeruj i meni. Ja se bojim sira a ne korone,haha Neznam kako su prošli neku inspekciju ili sl. Ali kao nije opasno, oni trebaju PCR za ići van. "Oni nisu zaraženi" haha Jbga, nisam išla u bolnici i dom zdravlja,kao tamo je sve puno bolesnika, kad eto ovdje me dočekali koronaši,haha
🙈🙊eto sto reci...
Tonka hvala ti 🙃
Katja drzim i tebi fige za uredne nalaze i curku 😉🌸
Anchy cestitam na super testu i na curki,sad lijepo odahni i uzivaj ostatak trudnoce🥰
Ugodan vikend svima sa sto manje trudnickih tegoba🤗
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
6.10. obavili pregled, 15+6, sve je u redu i stiže nam 💙
Iako sam ja, ne znam zašto, bila uvjerena da je curica 🙈, a tata me cijelo vrijeme uvjeravao da stiže sin jer zna on šta je radio 🤣 i na kraju izgleda i pogodio 😀
Posteljica mi položena nisko sprijeda, ali kaže ginekolog još je rano za išta predviđati jer u vecini slucajeva se porastom trudnoce podigne prema gore. Ima li još mamica s nisko položenom posteljicom?
🕺34g
💃 32g
1🤰🏽 24.03.2022.
Clearblue + (1.8.)
Beta HCG + 88.000 (9.8.)
1. pregled (18.8.) ❤️
2. pregled (8.9.) anomaly + kombinirani 🆗
PreMama Duo
3. pregled (6.10.) stiže nam 💙
4. pregled (3.11.) uredan anomaly scan + 💙 100%
Drage buduce mamasite 😊
Stigli su mi nalazi Panorame. Cekamo zdravu curicu 💜🌸 presretni smo!😊
Najbolje vijesti za pocetak vikenda!
Zelim i svima vama lijep vikend 😉
Čestitaaaam 💖
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Iako sam ja, ne znam zašto, bila uvjerena da je curica 🙈, a tata me cijelo vrijeme uvjeravao da stiže sin jer zna on šta je radio 🤣 i na kraju izgleda i pogodio 😀
Posteljica mi položena nisko sprijeda, ali kaže ginekolog još je rano za išta predviđati jer u vecini slucajeva se porastom trudnoce podigne prema gore. Ima li još mamica s nisko položenom posteljicom?
Čestitam na dečkiću 💙 meni je to za posteljicu isto rekao negdje u 12tt i sad kad sam išla na pregled u 16tt se podigla. Nadam se da će i tebi s vremenom. 🤞💕
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Čestitam na dečkiću 💙 meni je to za posteljicu isto rekao negdje u 12tt i sad kad sam išla na pregled u 16tt se podigla. Nadam se da će i tebi s vremenom. 🤞💕
Hvala, vidjet ćemo na kontroli za 4. tjedna kako se odvija, iako je ginekolog rekao da se tek s 32. tjedna utvrđuje konačan položaj posteljice. Al ja se nadam da će već na idućoj kontroli bit bolje...🙏
🕺34g
💃 32g
1🤰🏽 24.03.2022.
Clearblue + (1.8.)
Beta HCG + 88.000 (9.8.)
1. pregled (18.8.) ❤️
2. pregled (8.9.) anomaly + kombinirani 🆗
PreMama Duo
3. pregled (6.10.) stiže nam 💙
4. pregled (3.11.) uredan anomaly scan + 💙 100%
Sortiraj odgovore
Najstariji