Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maca31
    04. Listopad 2021. 10:09

Pozz cure...jel imala koja povišen CRP na krvnoj slici kod mene 4 puta veci nego sto smije......ja neznam ni šta je to🤔🤷 samo da ima neke veze sa upalom mokrecnih kanala....

Tejuska♡
    04. Listopad 2021. 10:25

maca31

Pozz cure…jel imala koja povišen CRP na krvnoj slici kod mene 4 puta veci nego sto smije……ja neznam ni šta je to🤔🤷 samo da ima neke veze sa upalom mokrecnih kanala….

Ja imam 50crp,moram urinokulturu nositi jer imam neke bakterije u urinu.Koliki je tvoj crp?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• laleee
    04. Listopad 2021. 10:42

curke molim vas malo me smirite 🙂
    nocas sam osjetila bol u stomaku probudilo me i morala sam na wc, kada sam se brisala bila je krv, nisam mogla cekati do danas popodne kad moja doktorica radi, otisla sam u najblizu kliniku pregledali me rekli da je sve u redu za 5-6 tjedana trudnoce da je trudnoca super,, jutros se probudila opet na wc ono smeckasto kad sam se brisala,danas poslijepodne idem kod doktorice da pregleda nalaze i da mi tablete sto su mi prepisali 🤔

• MarijanaMartin
    04. Listopad 2021. 10:48

laleee

curke molim vas malo me smirite 🙂
    nocas sam osjetila bol u stomaku probudilo me i morala sam na wc, kada sam se brisala bila je krv…

Mislim da su cure ovdje imale i krvarenja i bolova i smeđarenja i sve je do sad uredu. Sve su dobile tablete za dolje i to je to. Držim palčeve da tako bude i kod tebe 🤞🍀🤞🍀

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• XOXO
    04. Listopad 2021. 11:33

O_Nela

blago vam se, evo ja danas tocno 15t i još ništa ne osjecam. kad ste vi pocele pri put osjetit?
    Drinjina ja sam prosli tjedan bila bolesna ,u nekoj virozi , ugl bila sam samo na čajevima i kapima za nos (morska sol) i popila sam možda sve skupa 2-3 lekadola. I meni je dosta pomogla inhalacija. al hvala bogu mene je držalo samo 5 dana, iako su mi svi govorili da traje po 10dana.

Ja sam ocito bila preglupa za raspoznat razliku crijeva-pokreti bebe.. Tako da sam sigurna da do 19tt nisam uopce nis osjetila. A druga tj treca trudnoca mi je i za razliku od prijasnjih kad mi je posteljica bila sprijeda sad je straga sto bi trebalo kao bit da cu i ranije osjetit pokrete. Sad zadnjih sedam dana osjecam tek pokrete (valjda je to to) kao da mi nesto preskoci ispod pupka svako toliko. Nista na dodir se ne osjeti. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Arsancres
    04. Listopad 2021. 12:28

Tonka341 ja sam se upravo čula sa svojim ginekologom u svezi potvrda, on mi je rekao da je moja potvrda o preboljenju od dr. opće prakse dovoljna, neovisno što nije na temelju pcr-a tada, da se to uklapa u drugi članak te neke upute koju su dobili i da mi nije potreban test za pregled kod njega, samo da dođem s tom potvrdom.
    Obzirom da je on baš lik koji sve radi po ps-u, od početka situacije s koronom ne dozvoljava pratnju niti išta, ni u jednom trenutku, vjerujem da ne bi on radio ništa što nije provjerio 3x 
    Tako da, nazovi ti brže bolje svoju doktoricu nek ti izda tu potvrdu dok nam još nisu i to promijenili 

• MarijanaMartin
    04. Listopad 2021. 12:51

Dubrovčanka

Auuuf znači ja ću se jadna Morat svaki put testirat

Ma ja mislim da nitko ne može odbiti trudnicu! Pa ne razvija se aerosol na pregledu. Jedino ako prdneš 🙈🤪😄

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• katsy
    04. Listopad 2021. 12:57

Da li je neka od vas koristila sirup za kasalj da je siguran za trudnice?

Arsancres
    04. Listopad 2021. 13:11

Dubrovčanka

Auuuf znači ja ću se jadna Morat svaki put testirat

Ma tko zna, koliko vidim i čujem, svatko ima neka druga pravila. Negdje ne treba ništa, a negdje traže. 
    Možda da pošalješ mail ginekologu, čisto da znaš na vrijeme. Još se hrpa stvari može promijeniti

• MarijanaMartin
    04. Listopad 2021. 13:48

Lovely_

Hvala cure na odgovorima 💕
    Marijanamartin hahaha tako se i ja znam šaliti da imam krnje sise i da im fali završna obrada. Budemo probali pa ćemo vidjeti kako će ići. Ako si ti uspjela, možda onda ima nade i za nas 😊

Ma kužimo se mi cure s greškom,haha 🤪 Sad imam bradavice kao crijevo,haha Mislim jedino da mi sad nedostaje ventil, jer je mlijeko lijevali iz mene prvih 6 mjeseci. Užas, neznam kak će ovaj put biti.
    Kod dojenja je važno samopouzdanje. Ako vjeruješ u sebe i svoje tijelo bit će 100% kako si si zamislila. A ako to radiš radi svekrve, muža, frendice ili sl ništa od toga.  Pomaže i samoedukacija ali i neka pomoć u kriznim situacijama, naprimjer Rodin telefon! Sretno svima, ali ajmo mi prvo roditi ova naša mala čuda. Vidim neko zatišje na forumu. Valjda su nam se simptomi smirili ili smo se navikli, pa manje brinemo. Super, treba uživati u ovom suncu vani!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.