Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maca31
    04. Listopad 2021. 13:52

Tejuska♡

maca31

Pozz cure…jel imala koja povišen CRP na krvnoj slici kod mene 4 puta veci nego sto smije……ja neznam ni šta je to🤔🤷 samo da ima neke veze sa upalom mokrecnih kanala….

Ja imam 50crp,moram urinokulturu nositi jer imam neke bakterije u urinu.Koliki je tvoj crp?

25...izgalamila se gink..na mene kaze to nije normalno i dala mi antibiotike...

Maya34

posvudusa

Ima li netko problema da mu se tokom noći prsti obje ruke ukoče? Kao da mi utrnu jako.
    Probudim se u sred noći jedva mogu skupiti prste u šaku kako sve bude ukočeno i utrnulo…
    Počeli su mi prsti dosta trnuti i dok nešto radim rukama, npr dok jedem juhu odjednom srednja tri prsta trnu. To traje par sekundi i ode.
    Ne znam šta bi moglo biti, cirkulacija ili nekretanje…

To se meni prije događalo i rečeno mi je da je zbog loše cirkulacije i vratne kralježnice. Ako ne piješ magnezij, počni.. Pomoći će ti. I vrat lagano vježbaj, masiraj 🙂

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Tonka341

Arsancres hvala ti 😊. Ja se sa svojim doktorom opce prakse cujem preko portala zdravlja. Jos u petak dok sam vidjela novosti sam mu poslala poruku, ali tek popodne, a smjena mu je bila ujutro. Danas je opet popodne pa cekam da mi odgovori. Pretpostavljam da ce me traziti da mu posaljem muzev i djetetov pcr i to je to 🤔. Ali bas citam svaka ustanova vodi svoju politiku. U pravilu za uzv uopce nebi ni trebala potvrda, ali neka ja nju imam jer nikad se ne zna,tko zna koliko ce jos puta mjenjati dok ne rodimo 😂.

Ante 💙 Maro 💙

Arsancres
    04. Listopad 2021. 15:08

Tonka341

Arsancres hvala ti 😊. Ja se sa svojim doktorom opce prakse cujem preko portala zdravlja. Jos u petak dok sam vidjela novosti sam mu poslala poruku, ali tek popodne, a smjena mu je bila ujutro. Danas je opet popodne pa cekam da mi odgovori. Pretpostavljam da ce me traziti da mu posaljem muzev i djetetov pcr i to je to 🤔. Ali bas citam svaka ustanova vodi svoju politiku. U pravilu za uzv uopce nebi ni trebala potvrda, ali neka ja nju imam jer nikad se ne zna,tko zna koliko ce jos puta mjenjati dok ne rodimo 😂.

Ma da, tko će ga znati. Ja sam htjela izbjeći neku glupu situaciju da propustim pregled zbog testa kli šta već, kontam da stvarno uopće ne postoji univerzalno pravilo. Neki traže, neki ne, doslovno za istu stvar pa aj tko bi ih polovio.
    Meni je svakako bolje da imam bilo kakvu potvrdu jer mi se stvarno neda s nekim raspravljati, već vidim da će se u nekoj ustanovi pojaviti neki pametnjaković koji će nešto krivo skužiti i ne želim se uopće ni s kim prepirati.
    Sunašce83, nek si joj odbrusila. Meni tak idu na živce ti ljudi što se guraju svuda preko reda, stvarno me briga više koliko imaju godina, kultura je ista za sve i ćao. Ja isto neki dan išla po kolače, čekam na pultu jedno 10 min, vidim da je cura koja radi sama i konstantno joj ulijeće netko s terase i dodaje stvari u narudžbu, ona mi se ispričava već par puta i meni sve jasno, nije da mi se žuri, a i znam šta je rad s ljudima, neće mi kruna past s glave, nek riješi to prvo sve, nije da me ignorira, vidim da stvarno ne stiže sama. Kad evo dolazi neka baba, iza mene stane i vidi da sam ispred nje, ne može ne vidjeti. Vrati se napokon djelatnica, kaže ona izvolite, evo baba ko iz topa ona treba jednu štruklu. Ja baš popizdila i kažem joj da sam ja prije, a ona meni pa ja imam samo to. A ona uopće ne zna ni šta ja imam (?) btw 3 kremšnite trebala za ponijet. Uopće nije stvar da ja sad nisam mogla sačekat još da nju posluži nego ne vidim šta se pravi glupa, došla je nakon mene, stojim u redu, stala je iza mene, vidi da nisam poslužena, u čem je problem jbt.
    Ja se ni u tramvaju više ne dižem tim starcima, ma jebite se više, dignem se doslovno onom tko ne traži. Jure u tramvaj, proguraju se valjda do pola, dignu nekog i onda izađu za 2 stanice, a šta ja znam, možda se netko iz noćne vraća i jedva je čekao da sjedne bar u tramvaju 🙄

Tejuska♡
    04. Listopad 2021. 15:36

maca31

Tejuska♡

maca31

Pozz cure…jel imala koja povišen CRP na krvnoj slici kod mene 4 puta veci nego sto smije……ja neznam ni šta je to🤔🤷 samo da ima neke veze sa upalom mokrecnih kanala….

Ja imam 50crp,moram urinokulturu nositi jer imam neke bakterije u urinu.Koliki je tvoj crp?

25…izgalamila se gink..na mene kaze to nije normalno i dala mi antibiotike…

Ma da,pa nije to uopce tako strasno,moja je samo rekla da ceno vidjeti urinokulturu pa ako je bakt.u pitanju onda antibiotik.Pa oni bi samo antibiotike trpali 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    04. Listopad 2021. 15:38

Sunašce83

Dobri dan svima
    Danas sam isla vadit hormone pa usput pitala za covid potvrdu. Rekli su da ne treba za preglede nego samo za bolnicko ljecenje.
    Uspjela se posvadati sa babom koja se gurala ispred mene u svoj onoj guzvi da je ona prije🤣ma sam joj skinula da manje brusi jezik pa bi znala tko je prije. Unutra me sestra napala da zasto sam uzela prioritet broj,ja njoj da mi je dala njena kolegica jer sam trudna. Aj bar se izvinula zena😂🤣😂. Uglavnom katastrofa sa milijon starcica u 6 i pol ujutro.

Koji bezobrazluk,pa neki nemaju opce srama boze! Neka si joj rekla.
    Super info hvala ti,pretpostavljala sam da tak bude,ja sam za onih 2h infuzije isto morala napraviti test na covid.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Anchy_23 🌈 🌸
    04. Listopad 2021. 15:47

Bokic curke!
    Maca31 imala sam bakteriju u urinu nedavno popila antb. nunir tak nekako se zovu i sljed. urinokultura je došla uredna!
    Tako da budes to sredila 
    Ja sam malo uzivala off u prirodi za vikend i jedva cekam da proleti ovih desetak dana da mi dode panorama 

• Mariina1106
    04. Listopad 2021. 16:55

Cure, planirate li raditi TORCH test ili ste već radile? Ja sam u 9tt i u utorak idući idem na briseve pa mislim pitat gin o tome.

• Mariina1106
    04. Listopad 2021. 18:03

Evo postavljam link: https://www.vasezdravlje.com/bolesti-i-stanja/dijagnostika-torches-infekcija 

• Mariina1106
    04. Listopad 2021. 18:40

A to je znaci to. Meni je gin prošli cet rekao da mi je dao uputnicu za krvnu grupu i ostalo šta je na njoj (to je očito to jer je doslovno tako rekao) i rekao da odem tamo nakon 10og i sada ne znam šta to znaci 10og tjedna dana u mjesecu? Trebam li se naručiti ili samo doći na vađenje krvi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.