Meni je to bilo na istoj uputnici kao i krvna grupa. Toksoplazma, razni hepatitisi i još neke boleštine. Sve je bilo na istom nalazu
Meni isto, u biti u obje trudnoće mi je napisao da to sve izvadim kad i prvi IAT, baš gledam sad u napomenu. Ima više nekih boleština baš kak kažeš haha
Mislim da to većina tak već protokolarno odradi.
Ja nisam ni znala da sam i to vadila nego mi je došao nalaz i gledam hrpetina nekih kratica i kao negativno. Pa sam guglala jedno po jedno da vidim o čemu se radi i skužim samo neke boleštine 😂
Tipa i na HIV isto sam testirana čini mi se
Hahahah ja sam ti tako u prvoj trudnoći gledala isto, bilo ih sigurno 10ak i piše kod hepatitisa poz i neki broj, ja pomislila pa wtf, naravno, odmah ja dr.gugla pitala, svuda piše da osoba ima hepatitis hahha i onda sam poslala ginekologu nalaz, on mi samo ležerno odgovorio da je sve ok i da vidi da sam nekad bila cijepljena obzirom na poz nalaz
A ja već odvrtila jedno 5 scenarija hahaha
Ja to nisam radila niti mi je dao uputnicu za to 🤣
Neću da razmišljam. Dovoljno sam se nervirala oko drugih stvari
Meni to nisu vadili sada, a niti u prvoj trudnoci. Zašto Dubrovčanku i mene nitko ne želi testirati???? 😭😭
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Meni to nisu vadili sada, a niti u prvoj trudnoci. Zašto Dubrovčanku i mene nitko ne želi testirati???? 😭😭
Štednja!!!! Već ti je rečeno
Ma daj ne brigaj, vidiš da i kod nas sve bilo okej, ja niti ne znam za šta sve dobijem uputnice 🤭
Kužim da pomisliš svašta, ali znaš i sama da zapravo sa strane razuma, ništa to ne znači za išta. Može neka obaviti sve žive pretrage, sve idila, nipt npr. dobar i onda bzvz odjednom nešto krene po zlu u nekom trenutku, unatoč svim super nalazima.
Naravno da te oni možda smire, ali to sve i nije realno stanje, može se svašta dogoditi.
Ne brini se 🥰 imaš jedno zdravo dijete i dolazi ti uskoro još jednooo 🥳🥳
Sad malo gledam ni mene moj nije 😏, ni za to ni za krvnu grupu, stede 😔. Vidim po kratici da sam jedino na hepatitis testirana, na druge bolestine ne...ali ko sta Dubrovcanka kaze, necu se jos i oko toga nervirat.
Ante 💙 Maro 💙
Arsancres ma ne brinem se da nešto nije uredu samnom. Ali ne kužim, stvarno imam zdravstveno i dopunsko, a na meni se uvijek štedi??!! Ajd tješi me Dubrovčanka! 🤪😋 Ma bit će to sve uredu!!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Arsancres ma ne brinem se da nešto nije uredu samnom. Ali ne kužim, stvarno imam zdravstveno i dopunsko, a na meni se uvijek štedi??!! Ajd tješi me Dubrovčanka! 🤪😋 Ma bit će to sve uredu!!
Ma sve jasno. Ja s vremena na vrijeme isto ispalim kad počnem razmišljati o tome da ja stvarno nikad ne koristim usluge u zdravstvu, plaćam i dopunsko svaki mjesec, toliko su mi love uzimali s plaće godinama, a ja i zubaru išla privatno na dodatni teret iz svog džepa, naravno, ne svojom željom nego jer očito ne mogu dobiti adekvatnu uslugu. Eto i s trudnoćom završila kod privatnika i tamo ostala, jer mi je iskustvo preko hzzo ostavilo samo gorak okus i hrpu suza. Onda kad mi dođe u glavu da tak netko izmišlja i uskraćuje mi nešto, a pare mu samo sjedaju. Uostalom pa i ordinacija mog ginekologa preko hzzoa dobiva pare za pacijenta, a ja u životu ni na pregledu kod njega nisam bila.
Skroz kužim šta želiš reći, nije to sad kraj svijeta al jbt sve živo kao plaćaš, a još dodatno moraš
Jebala ih štednja
Dobro jutro cure. Evo ja taman s pregleda, posteljica se podigla i sve se razvija kako treba 👶Napokon pregled s kojeg sam otišla s osmijehom a ne s brigama i sto upitnika iznad glave.😄 I da, možemo dodati još jednu curku na popis 💕 Sljedeći pregled 12.11.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Bok cure, nažalost ne stignem sve pratiti uz posao, radove u kući i konstantno spavanje 😂
Samo da javim da sam i ja bila na pregledu, sve je u redu. Beba se razvija normalno, a idući pregled mi je 3.11.
Nadam se da ste sve dobro 🥰
👩🏼 27g
🧔🏻♂️27g
Pokušavamo od 05/21 za 👶🏻 no.1
💦 Lh trakice od 7/21
💊 Folna solgar
20.07. ➕(Clearblue & Cyclotest)
02.08. 👶🏻 3mm, ❤️ nam kuca
16.8. Bebica veća, dobila Duphaston za relaksaciju maternice i Folbellu.
22.09. Nifty uredan, dolazi nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji