Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • XOXO
    05. Listopad 2021. 08:20

TejaBj i Ella cestitke na dobrim pregledima i Ella cestitke na 💗.
    Ja sam sa prvim vadenjem krvi u 8tt vadila sve te bolestine al moja hzzo gin je stvarno zena zmaj. Isto me prepao poz nalaz jedne stavke i naravno googlala - bolje da nisam. Na kraju je ispalo da je to neka vrsta herpesa koji mozes preboljet da ni ne znas i nije opasan osim u trudnoci. Najcesce se dobije od male djece koja to donesu iz vrtica. Sva sreca taj pozitivan nalaz nije bio pozitivan da je taj herpes aktivan nego da imam antitijela sto je super jer dok imam antitijela sam zasticena i ne mogu opet dobiti.
    S druge strane isto me pila ta stednja za uputnice. Ja npr placam zdravstveno, dopunsko i dodatno osiguranje i sve koristim sto mogu (iako i to stvarno minimalno) preko dodatnog kod privatnika. Tako da jednom u par godina kad trebam neke uputnice stvarno nije ok da ih i ne mogu dobit ili mi se uskracuju. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

elle 🙋‍♀️
    05. Listopad 2021. 08:24

Hvala svima.
    Ma na sreću privatnika zdravlje nema cijenu pa svi radi osobnog mira plaćamo što ne bi trebali.

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Tejuska♡
    05. Listopad 2021. 09:35

Jutric ♡ 

Elle cestitam na curiciii🎀💜
    TeaBj bas mi je drago da je sve odlicno.
    Sunašce SRETNOOOOO ♡♡♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    05. Listopad 2021. 10:38

Cure čestitam na super pregledima, a Sunašce tebi držim fige da sve prođe super danas ❤️
    Meni nije isto jasno zašto neki ginekolozi ne daju uputnice za te neke klasik stvari, neovisno što ja idem privatniku, moj hzzo ništa ne drami, on da sve što pitam i tako mi je odmah i rekao, da se neće petljati i da će dati sve što moj dr. predloži, kao i bolovanje kad budem htjela. Možda je doduše razlika što i on koliko znam radi kao privatnik u nekoj klinici pa onda valjda kuži ili ga briga. Ali znam da puno njih ne želi dat uputnice ženama koje vode privatno, valjd zbog ega kao. 
    Ali u svakom slučaju, privatnik ili socijalac, meni eto ne ide u glavu da ne pregleda npr. tsh 🤷‍♀️ to valjda i ptice na grani znaju da i ženi van trudnoće može biti izvor kojekakvih problema, a di ne u trudnoći. To meni uopće nije za zezanje. Još ajde, mogu shvatiti neku zaraznu bolest, iako eto koliko vidim da ima ginića koji to po defaultu odmah traže. 
    Pa eto ispada da ni krvnu grupu neki nisu tražili, meni to nejasno sve kako, a jasno mi je da trudnica sama nema pojma, a niti mislim da je njezina dužnost istraživati šta bi trebala. Pa valjda zato vodi trudnoću u zdravstvenoj ustanovi, a ne doma sama u alternativi. 
    Realno, za tih 1000kn si Dubrovčanka mogla kupit neš za bebu, ne kažem da je bačen novac jer si ga uložila u zdravlje, ali to se moglo riješiti kad ikad. 
    U koliko su ti konzultacije one? Bit ćemo na čeki 🤭

TiNa
    05. Listopad 2021. 10:38

Lovely_

Hvala cure na odgovorima 💕
    Marijanamartin hahaha tako se i ja znam šaliti da imam krnje sise i da im fali završna obrada. Budemo probali pa ćemo vidjeti kako će ići. Ako si ti uspjela, možda onda ima nade i za nas 😊

Moje su isto cijeli zivot uvucene dok su sve moje prijateljice imale vam bradavice i smede boje moje su bile uvucene i svijetle. Sad su vani od kad sam trudna, ne sekiram se, kak bu bu. Bumo vidle kad to sve dode jel tak 🙂🤗

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    05. Listopad 2021. 10:41

Lovely_

MarijanaMartin

Lovely_

Hvala cure na odgovorima 💕
    Marijanamartin hahaha tako se i ja znam šaliti da imam krnje sise i da im fali završna obrada. Budemo probali pa ćemo vidjeti kako će ići. Ako si ti uspjela, možda onda ima nade i za nas 😊

Ma kužimo se mi cure s greškom,haha 🤪 Sad imam bradavice kao crijevo,haha Mislim jedino da mi sad nedostaje ventil, jer je mlijeko lijevali iz mene prvih 6 mjeseci. Užas, neznam kak će ovaj put biti.
    Kod dojenja je važno samopouzdanje. Ako vjeruješ u sebe i svoje tijelo bit će 100% kako si si zamislila. A ako to radiš radi svekrve, muža, frendice ili sl ništa od toga. Pomaže i samoedukacija ali i neka pomoć u kriznim situacijama, naprimjer Rodin telefon! Sretno svima, ali ajmo mi prvo roditi ova naša mala čuda. Vidim neko zatišje na forumu. Valjda su nam se simptomi smirili ili smo se navikli, pa manje brinemo. Super, treba uživati u ovom suncu vani!

Istina, treba prvo trudnoću privesti kraju🤭🤭
    Što se tiče simptoma meni su mučnine svakim danom sve jače, počela se i školjka grliti😅 I dalje sam na mirovanju doma i sigurno će tako ostati sljedećih mjesec dana.

Zelim ti da ti se to cim prije sve smiri i da imas mirnu trudnocu 🤗

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    05. Listopad 2021. 10:52

TeaBj94

Bok cure, nažalost ne stignem sve pratiti uz posao, radove u kući i konstantno spavanje 😂
    Samo da javim da sam i ja bila na pregledu, sve je u redu. Beba se razvija normalno, a idući pregled mi je 3.11.

Nadam se da ste sve dobro 🥰

Bravo Teja. 

TeaBj94

Bok cure, nažalost ne stignem sve pratiti uz posao, radove u kući i konstantno spavanje 😂
    Samo da javim da sam i ja bila na pregledu, sve je u redu. Beba se razvija normalno, a idući pregled mi je 3.11.

Nadam se da ste sve dobro 🥰

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    05. Listopad 2021. 10:53

elle 🙋‍♀️

Dobro jutro cure. Evo ja taman s pregleda, posteljica se podigla i sve se razvija kako treba 👶Napokon pregled s kojeg sam otišla s osmijehom a ne s brigama i sto upitnika iznad glave.😄 I da, možemo dodati još jednu curku na popis 💕 Sljedeći pregled 12.11.

Cestitam ti. Na dobrom pregledu i na curki. Nek je sve dobro i nek se tako nastavi. Sad opusteno i uzivaj u trudnoci, 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    05. Listopad 2021. 10:58

XOXO

Ja sam sa prvim vadenjem krvi u 8tt vadila sve te bolestine al moja hzzo gin je stvarno zena zmaj. Isto me prepao poz nalaz jedne stavke i naravno googlala - bolje da nisam. Na kraju je ispalo da je to neka vrsta herpesa koji mozes preboljet da ni ne znas i nije opasan osim u trudnoci. Najcesce se dobije od male djece koja to donesu iz vrtica. Sva sreca taj pozitivan nalaz nije bio pozitivan da je taj herpes aktivan nego da imam antitijela sto je super jer dok imam antitijela sam zasticena i ne mogu opet dobiti.
    S druge strane isto me pila ta stednja za uputnice. Ja npr placam zdravstveno, dopunsko i dodatno osiguranje i sve koristim sto mogu (iako i to stvarno minimalno) preko dodatnog kod privatnika. Tako da jednom u par godina kad trebam neke uputnice stvarno nije ok da ih i ne mogu dobit ili mi se uskracuju.

Doktor mjesecno dobiva za tebe glavarinu dolazila ti ili ne. Znaci kako gin tako i opca praksa. Znaci ti ako 10 godina nisi bila kod dr on dobiva za tebe glavarinu. Cure nedajte se veslat i trazite sve sto mozete. Ja sam sve preko gin u domu zdravlja trazila zena mi je rekla da sve sta ocu pustiti ce mi od lijekova do uputnica jer je to moje pravo. Idem privatno i kod svoje jer je to moja volja ali npr briseve i papu cu radit kod svoje gin zasto bi placala kod privatnika. Isto tako i vadenje krvi, TO JE VASE PRAVO. tako vam je moj muz dosao opcoj praksi da bi on sebi malo krvi izvadio da vidi jel mu sve oke (nakon, 10 g sto nije bio kod dr)a ona njega pita sta mu je. Kaze on, nista, vi dobivate glavarinu za mene mene nije bilo 10 g tu i moje je pravo vidjet dal mi je sve oke sa masnocama, zeljezom i sl. I dala mu je 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

Arsancres
    05. Listopad 2021. 11:09

TiNa

XOXO

Doktor mjesecno dobiva za tebe glavarinu dolazila ti ili ne. Znaci kako gin tako i opca praksa. Znaci ti ako 10 godina nisi bila kod dr on dobiva za tebe glavarinu. Cure nedajte se veslat i trazite sve sto mozete. Ja sam sve preko gin u domu zdravlja trazila zena mi je rekla da sve sta ocu pustiti ce mi od lijekova do uputnica jer je to moje pravo. Idem privatno i kod svoje jer je to moja volja ali npr briseve i papu cu radit kod svoje gin zasto bi placala kod privatnika. Isto tako i vadenje krvi, TO JE VASE PRAVO. tako vam je moj muz dosao opcoj praksi da bi on sebi malo krvi izvadio da vidi jel mu sve oke (nakon, 10 g sto nije bio kod dr)a ona njega pita sta mu je. Kaze on, nista, vi dobivate glavarinu za mene mene nije bilo 10 g tu i moje je pravo vidjet dal mi je sve oke sa masnocama, zeljezom i sl. I dala mu je

Točno to i ja kažem, i tak i tak dobiva lovu po pacijentu, šta ima uskraćivati.. Jasno je meni da ima sigurno one ekipe koja visi u ordinaciji svaki dan, ali takvih je garantirano manje nego ovakvih ko ja npr. koji ne idu godinama kod doktora ni za šta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.