Ja duphaston ni utrogestan nisam placala. E i za te prenatale, nekako imam osjecaj da mi ne trebaju, zaista se trudim jesti zdravo, krvna slika je u redu, folnu pijem od pocetka
Tako da stvarno ne znam sta bih mislila. I ginekolozi su takoder podjeljeni 🤷🏻♀️
Pa ni ja nikad niš. Nemam pojma na koju foru netko plaća, netko ne. Imam dopunsko doduše, ali isto sam bila uvjerena da nema nikakve doplate ako je nešto prepisano na osnovu trudnoće 🤷♀️
Da,nažalost to nije tako 🙄 bez obzira dali si trudnica,dijete, studentica ili zaposlena svi plaćaju ili ne plaćaju,ovisi o listi lijekova koja je tada važeća,šta nije baš fer😏
Ja ti kažem da ništa ne plaćam, a dižem svakih 7 dana, imam ponavljajući recept. Nisam ni 2018/2019, a kako, nemam pojma 🤷♀️
Ali svakako se slažem da to nije fer i nema smisla, ali obzirom da ljudi moraju plaćati lijekove za tumore, bolje da šutimo.
Pozz. I mi cemo vam se pridruziti. Prvi pregled nam je 8.10. tek a po aplikaciji termin ispada 11.5. 🙏🏼
Ja duphaston ni utrogestan nisam placala. E i za te prenatale, nekako imam osjecaj da mi ne trebaju, zaista se trudim jesti zdravo, krvna slika je u redu, folnu pijem od pocetka
Tako da stvarno ne znam sta bih mislila. I ginekolozi su takoder podjeljeni 🤷🏻♀️
Pa ni ja nikad niš. Nemam pojma na koju foru netko plaća, netko ne. Imam dopunsko doduše, ali isto sam bila uvjerena da nema nikakve doplate ako je nešto prepisano na osnovu trudnoće 🤷♀️
Da,nažalost to nije tako 🙄 bez obzira dali si trudnica,dijete, studentica ili zaposlena svi plaćaju ili ne plaćaju,ovisi o listi lijekova koja je tada važeća,šta nije baš fer😏
Ja ti kažem da ništa ne plaćam, a dižem svakih 7 dana, imam ponavljajući recept. Nisam ni 2018/2019, a kako, nemam pojma 🤷♀️
Baš me sada zanima kako to? 🤔
Imaš li neko dopunsko od nekog osiguranja tipa Croatia,Generali da nije HZZO?
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Pozz. I mi cemo vam se pridruziti. Prvi pregled nam je 8.10. tek a po aplikaciji termin ispada 11.5. 🙏🏼
Isti dan imamo pregled 😂
25 👩
+ 7.9 🥰
⏳ 8.10 prvi pregled
12.11 pregled
Ne, zato i kažem da ne kužim uopće 🤷♀️ uplaćujem dopunsko HZZO-u klasičnih 70kn. Pojma nemam na koju foru.
Pomislila sam da je možda zato što sam sad osigurana kao nezaposlena osoba, ali u prvoj trudnoći sam bila zaposlena i osigurana preko firme, jel, pa isto nisam ništa plaćala.
A moguće i da je nešto na tu foru da su mi možda 1.recept pustili kad se lijek nije doplaćivao pa sad samo obnavljaju. Znam da se te liste mijenjaju što ti kažeš.
U svakom slučaju, meni je sav taj sustav katastofa, ja imam taj ponavljajući recept i na svakih 6 puta mi ga obnovi, a doslovno 5/6 puta imam neki problem s podizanjem. Molim Boga da mi u utorak na pregledu kaže da krećem sa smanjivanjem i da potrošim šta imam i da nemam više brige s tim.
Meni dali i bez recepta 🤣 pa svašta. To je bilo u drugom mj
Hahaha pa ko je tu lud😂😂😂
Zaboravila sam napisat da kad sam isla na pregled u utorak da sam odma i vadila krv za nifti i danas su me zvali da zbog visoke koncentracije prikazanog mioma iz krvi ne zele izdat nalaz da nebi bio adekvatan (gin me zvala) i da ce pokusati sa nekom drugom firmom, a ovi da ce mi novce vratiti. U poliklinici su mi izvadili a ja sam uplatnicom onda placala u tu firmu test. Ako nitko nece htjet da mi napravi ako nikog drugog ne nade rekla mi je da mogu ici na neki kombinirani test, ali mini anomaly koji mi je radila uzv je oke. Bas sam sad u k….! Sjeban mi je automatski cijeli vikend
Koje sranje da prostiš. Koji si sad tt? Da odeš negdje drugdje obaviti ako još nije kasno? 😑😑😑
12+4
Pa mogla bi još negdje obaviti, šta ne? Do 14tt ili? Ja iskreno nemam pojma do kada se ti niptovi mogu, znam da se za kombinirani kaže da je moguće od 10-14 tt, ali najidealnije je oko 12tjedna zbog razina hormona.
Joj koja glupa situacija.. Nadam se da će te barem ginićka nazvati, iako bi ja možda i sama zvala nekog okolo, ako ona možda ne bude ažurna dovoljno :/
Tonka bas mi je drago da smo ponovo skupa u grupici.One ljetne 2020 su mi ostale u lijepom sjecanju. Koliko sam popratila po forumu Tiki je rodila curicu.
I meni je drago 🤗, i da vidjela sam da je nedavno dobila curicu 💗.
Ante 💙 Maro 💙
Ne, zato i kažem da ne kužim uopće 🤷♀️ uplaćujem dopunsko HZZO-u klasičnih 70kn. Pojma nemam na koju foru.
Pomislila sam da je možda zato što sam sad osigurana kao nezaposlena osoba, ali u prvoj trudnoći sam bila zaposlena i osigurana preko firme, jel, pa isto nisam ništa plaćala.
A moguće i da je nešto na tu foru da su mi možda 1.recept pustili kad se lijek nije doplaćivao pa sad samo obnavljaju. Znam da se te liste mijenjaju što ti kažeš.
U svakom slučaju, meni je sav taj sustav katastofa, ja imam taj ponavljajući recept i na svakih 6 puta mi ga obnovi, a doslovno 5/6 puta imam neki problem s podizanjem. Molim Boga da mi u utorak na pregledu kaže da krećem sa smanjivanjem i da potrošim šta imam i da nemam više brige s tim.
Nije mi jasno zbilja,pričamo o duphastonu jelda? 🤣🤣
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji