Cure da li vi jedete peršin?Piše da se ne preporuča u trudnoci. To nekužim, kako nešto opće i svagdje prisutno može biti opasno u trudnoci. To bi značilo da nemogu pojesti niti jednu juhu, jelo i sl. Ubiti će me peršin!!!!! (Znate da sam psiho🤫) Please savjet, ako ga izbjegavajte kako to uspijevate!!!??
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Hvala vam puno malo ste me smirile, neću zvati hitnu jer idem u srijedu ginekologu na pregled pa se nadam da će do tada biti sve uredu. I evo da podijelim svaka termin poroda 7.5.2022. 🥰
MarijanaMartin ja ga jedem, a čula sam te priče da se prije korijen peršina kao davao trudnicama kad bi se htio izazvati spontani, da velike količine kao uzrokuju aktivaciju glatkih mišića pa onda i kontrakcije, jel.. Ne znam jel to isti razlog koji si ti pročitala, ali ja osobno ne vjerujem u to i baš ovo što Dubrovčanka kaže, to bi morale biti ne znam kakve količine da bi mogao vidjeti ikakav efekt. Uostalom, postoje tvrdnje i da peršin smanjuje laktaciju i zna se preporučiti ženama kod mastitisa ili kad prestaju s dojenjem pa žele popustiti napetost dojki, ali evo ja ga konzumiram odavno, u juhama, začinima i tak u jelima nekim, apsolutno nisam primjetila ikakvu povezanost sa smanjenjem laktacije, a dojim skoro 3 godine bez prestanka.
Tak kontam i za te prijetnje s pobačajem. Jedno je izbjegavat sirovo meso bubam, a drugo pojesti jelo s peršinom :D neka bakterija može biti doslovno u komadiću mesa ili listu salate, teoretski, a ovo se kao gleda na količinu tog pojedenog korijena.
Ja bar znam za to tumačenje za peršin i trudnoću, možda cure znaju nešt drugo 🙈
Lovely i Mariina dobro nam dosle ♥️💜
Zelim vam urednu i super trudnocu
Lovely nadam se da ce taj iscjedak proci 🤧🙄
Marina slazem se stavi prasak nikaj ne bude sigurno...
Marijana ja sam ga u 1.trudnoci sa J pila,jer sam 6mj pila antibiotike protiv E.Coli i nije prolazilo i popizdila i 3 dana pila vodu od prokuhanog persina i voila nestala bakterusa 🙄
Msm da fakat u juhi mozes pojesti🤪
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Antonela ja jedem sve🤪
Sirovo meso ne volim,dakle eto...
Jela sam iz megica big tasty i mc wrap tocnije ako kog zanima 🤪😅
I danas lazanje...
I tak svasta 🤣🤣 jedem i zdravo haha
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Nije sad da jedem 9kg čistog peršina ili 5 glavica neoprane salate dnevno.
Haha precool!!!! 😂🤣😂🤣
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
pizza mora barem biti dva puta tjedno minimum 🤣
I mene traži stalno pizzu. Rijetko sam je prije jela. Sad je pečemo svaki tjedan. O bureku sanjam mjesecima, bojim se tog sira unutra! Kad rodim naručut ću burek u rađaoni. Uh jedva čekam!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Ja sam maloprije instalirala Pregnancy plus i zaprepastila se kada mi je odma ponudio moj datum poroda, a prvi put koristim aplikaciju plus odma mi je pogodio i datum posljednje menstruacije pa sam ju odma izbrisala jer me zaprepastila činjenica koliko imaju već informacija o meni. Da napomen na mobiteli nemam nikakve aplikacije koje prate menstrualni ciklus pa da se to moze s time povezati. Je li netko imao ovakvu situaciju?
Ja sam maloprije instalirala Pregnancy plus i zaprepastila se kada mi je odma ponudio moj datum poroda, a prvi put koristim aplikaciju plus odma mi je pogodio i datum posljednje menstruacije pa sam ju odma izbrisala jer me zaprepastila činjenica koliko imaju već informacija o meni. Da napomen na mobiteli nemam nikakve aplikacije koje prate menstrualni ciklus pa da se to moze s time povezati. Je li netko imao ovakvu situaciju?
Pa jesi unjela datum zadnje menstruacije?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ne, samo ime, datum rođenja i da mi je to prvo dijete i kada sam trebala sama unijet datum priroda već je bio ponuđen.
Sortiraj odgovore
Najstariji