Pozz drage mame i buduće mame❤️ Čitajući vaš forum razmišljala sam si zašto se ne priključiti 🙈 pa evo me od sad s vama! 11tt, termin nam je 17.3.2022., heparinska trudnica 💉
❤️kuca i za sad je sve okej.
Sretno svima! 🍀
Kriss dobro nam dosla 🥰 Kada imas sljedeci pregled da te dodamo na popis? ♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
kakve ste sa apetitom? meni su prestale muke ,ali mi se i apetit smanjio .jedu mi se samo gluposti ništa konkretno
Jedem doslovno staaalno, pogotovo me navečer uhvati želja za grickanjem pa pečem kokice u 11 h 😅 Kod mene je nesanica aktualna, treba mi sto godina da zaspem i vividni snovi, ista stvar je bila i prošlu trudnoću..
Tskođer neku večer oko ponoći pravila kokice, teško zaspim, a malac se budi. I snovi su grozni. Sinoć sam sanjala da mi je u krevet došla ova jedna susjeda što je pozitivna na Covid, i kao sjela do mene da se i ja zarazim. 🤣😂 Ja je pitam Šta radiš tu!!?? Kaže ona u spavaćici Neka, bona, nisam mogla zaspati, sad ću! Cccc...
Dobrodošlica, novim ženicama!!! 🌼
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Pozz drage mame i buduće mame❤️ Čitajući vaš forum razmišljala sam si zašto se ne priključiti 🙈 pa evo me od sad s vama! 11tt, termin nam je 17.3.2022., heparinska trudnica 💉
❤️kuca i za sad je sve okej.
Sretno svima! 🍀
Kriss, kako ide bockanje?
Meni je desna nadlaktica cijela, ali zaista cijela, zelena. U prošloj me trudnoći nije ovoliko boljelo ubadanje igle i mislim da modrice nisu bile ovakve. Ne znam u čemu je stvar. Koristim isti, Pfeizerov Fragmin. Već se sedam tjedana bockam...
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Kriss dobro nam dosla 🥰 Kada imas sljedeci pregled da te dodamo na popis? ♡
Idući UZV nam je 3.9.😊 Danas smo bili na redovnoj kontroli ali uzv je bio u kvaru pa dmo naručeni idući tjedan.
kakve ste sa apetitom? meni su prestale muke ,ali mi se i apetit smanjio .jedu mi se samo gluposti ništa konkretno
Jedem doslovno staaalno, pogotovo me navečer uhvati želja za grickanjem pa pečem kokice u 11 h 😅 Kod mene je nesanica aktualna, treba mi sto godina da zaspem i vividni snovi, ista stvar je bila i prošlu trudnoću..
Tskođer neku večer oko ponoći pravila kokice, teško zaspim, a malac se budi. I snovi su grozni. Sinoć sam sanjala da mi je u krevet došla ova jedna susjeda što je pozitivna na Covid, i kao sjela do mene da se i ja zarazim. 🤣😂 Ja je pitam Šta radiš tu!!?? Kaže ona u spavaćici Neka, bona, nisam mogla zaspati, sad ću! Cccc…
Dobrodošlica, novim ženicama!!! 🌼
Hahaha komedija! 😂 Ja sam uvik u nekim potjerama..
Kriss dobrodošla i sretno! 🤗
Lista pregleda 💜💙
Antonela98 - 25.08.
Tonka341 - 27.08.
Maya34 - 31.08.
Sunasce83 - 02.09.
Kriss - 03.09
TejaBj94 - 06.09.
TiNa - 07.09.
XOXO - 07.09.
Sunsace83 - 09.09.
Tejuska - 20.09.
Milica.Kamilica - kraj 09.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala drage ženice na savjetima i podršci u vezi mog pitanja. 😘
Novim trudnicama koje su se pridružile želim toplu dobrodošlicu i divne trudnoće! 🥰💗
P.S. Ako će tko ažurirati popis pregleda, moj idući je 07.09. 😊
👫 '93 oboje
Bok cure. Evo odahnula sam malo.
Usporedba proslog i sadasnjeg uzv-a:
15.8. CRL 15.6mm, kčs uredni, po uzv 7+6tt, po menstr. 7+6tt
25.8. CRL 24.1mm, kčs uredni, po uzv 9+1tt, po menstr. 9+2tt
Sve u redu. Dala mi je folnu 5mg, i utriće kao da čuvaju žuto tijelo i to bas i ne razumijem 🤷🏻♀️
Kaze da misli da ce biti sve u redu kod mene.. ali imam dvorogu maternicu pa ce bit vise mirovanja.
Puno mi znaci vasa podrska jer nitko tako ne moze razumjeti i nadam se da cemo sve ostat tu do kraja 🥰
Hvala Bogu 🙏♥️ baš mi je drago zbog tebe.
Ja se isto nadam da ćemo se ostati do kraja i neke se možda upoznati u rodilištu 🥳
Nove trudnice dobro nam došle, želim vam dosadnu i školsku trudnoću💔
Ja sam danas osjećala neko peckanje ili žmarce u maternici.
Muči me kaj su mi cice splasnule. Nadam se da je moja beba dobro 🙏♥️
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔