Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Antonela_93
    11. Ožujak 2022. 13:16

_Katja_

Magy ❤️ Jesi li ti išla po drugo mišljenje zbog tlaka? Sorry ako sam propustila.
    TSH - čini mi se da dugo nije bio tema 😊 Jel vi to još pratite? Moj je uz terapiju od 25mg bio zadnji put 2,02, i sad provjerim nakon pet tjedana, rezultat 5,37 😬 Zvala sam pa mi je doktor rekao da je previsok i da uzimam 50mg do poroda… Ja se isto bojim da ne bi bebi nešto bilo zbog tog, jooooj 😞

ja cijelu trudnoću pijem 50mg, i držim ga u granicama. varira između 1.25- 2. zadnji put sam vadila sa 35tj i reka mi je da ne moram više vaditi ,nego da samo nastavim pit tablete do poroda ,pa kad rodim prestanem pit i onda kontrola za dva miseca da vidimo ocu li nastaviti piti ili necu morati.
     evo i mi smo gotovi sa pregledom.  moja gyn kaze da ona nikad ne gleda otvorenost, tako da ja danas sa 37+4 neman pojma koliko sam otvorena. napravila samo ultrazvuk i narucila me opet za tjedan dana. kod nas se ide u trudničku ambulantu tek kad se prođe termin. tako da ja sam u neizvjesnosti sve do kraja 🤔🤦al tješim se jer kaze da je sve u redu i bebac ima 3300gr.

elle 🙋‍♀️
    11. Ožujak 2022. 14:03

Tejuska♡

Maya drago mi je da je sve uredno i dobro 🤗🤗
    Elle kako ste vas dvije? 🌸♥️

Ona odlično napreduje i kilaža ide uredno prema gore.😊
    Patronažna nam je preporučila da možemo već u šetnju pa se nadamo sa će sutra pasti 1. šetnja 🤗
    Mene i dalje muči nesanica iako je mrvicu boljd nego prije.

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Omerta
    11. Ožujak 2022. 14:32

Nikako se javiti. Pregled prošao ok. Piše cerviks članak prsta (valjda je to duljina), zatvorena..
    Po uzv mala je za 35+4, oko 2750g, uredna količina plodne vode itd.
    Sljedeći pregled u TA 23.03. 😊
    Vidim na nalazu piše alb - neg (jel to kao urin)?
    Al oni meni urin uopće ne gledaju.. 😄
    Eto ispada, da mi cijelu trudnoću nitko nije urin gledao, osim ovo što sam par puta radila u sklopu krvne slike. Poslala mi dr.opče prakse uputnicu za urinokulturu pa ću to sljedeći tjedan. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Amelie
    11. Ožujak 2022. 14:43

Antonela_93

_Katja_

Magy ❤️ Jesi li ti išla po drugo mišljenje zbog tlaka? Sorry ako sam propustila.
    TSH - čini mi se da dugo nije bio tema 😊 Jel vi to još pratite? Moj je uz terapiju od 25mg bio zadnji put 2,02, i sad provjerim nakon pet tjedana, rezultat 5,37 😬 Zvala sam pa mi je doktor rekao da je previsok i da uzimam 50mg do poroda… Ja se isto bojim da ne bi bebi nešto bilo zbog tog, jooooj 😞

ja cijelu trudnoću pijem 50mg, i držim ga u granicama. varira između 1.25- 2. zadnji put sam vadila sa 35tj i reka mi je da ne moram više vaditi ,nego da samo nastavim pit tablete do poroda ,pa kad rodim prestanem pit i onda kontrola za dva miseca da vidimo ocu li nastaviti piti ili necu morati.
    evo i mi smo gotovi sa pregledom. moja gyn kaze da ona nikad ne gleda otvorenost, tako da ja danas sa 37+4 neman pojma koliko sam otvorena. napravila samo ultrazvuk i narucila me opet za tjedan dana. kod nas se ide u trudničku ambulantu tek kad se prođe termin. tako da ja sam u neizvjesnosti sve do kraja 🤔🤦al tješim se jer kaze da je sve u redu i bebac ima 3300gr.

A i prije trudnoće si bila na terapiji? Iskreno ova pauza od 2 mjeseca mi se čini dugom i ja bih na tvom mjestu ranije vadila hormone. Meni je endokrinolog na zadnjem pregledu baš naglasio da 10ak dana od poroda moram obavezno provjeriti TSH i FT4 jer znaju podivljati i onda se terapija korigira opet.

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• katsy
    11. Ožujak 2022. 15:11

Omerta

Omerta - super za pregled 🤞 Kako ne gledaju urin, pa kako su onda na nalaz to napisali? 🤣 nije valjda da po špranci pišu..onak
    Vikend bebe -  nekako je vrijeme bas za neku novu bebicu..u zraku ima nesto 👶 Drzim fige svim curkama u terminu, a pogotovo onima u 40tt 💪💪 
    Vrijeme leti - kad se sjetim pocetka, samo smo o listeriji i burekima pricale hahahha, a sad vec nekolicina ima svoje bebice uza sebe, a ostatak nas ceka jos malo 😀👶🤞🤩

Tejuska♡
    11. Ožujak 2022. 15:15

Antonela,Omerta super za preglede ♥️😊
    Omerta nisi predavala urinokulturu uopce?
    Elle bas mi je draaago 🥰🥰 da malena napreduje odlično 🌸 jeej prva šetnjica🥰🤩 taman drugi tjedan rekli 15/16 stupnjeva,dakle idealno 🤗🤗

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Antonela_93
    11. Ožujak 2022. 15:22

Amelie

Antonela_93

_Katja_

evo i mi smo gotovi sa pregledom. moja gyn kaze da ona nikad ne gleda otvorenost, tako da ja danas sa 37+4 neman pojma koliko sam otvorena. napravila samo ultrazvuk i narucila me opet za tjedan dana. kod nas se ide u trudničku ambulantu tek kad se prođe termin. tako da ja sam u neizvjesnosti sve do kraja 🤔🤦al tješim se jer kaze da je sve u redu i bebac ima 3300gr.

A i prije trudnoće si bila na terapiji? Iskreno ova pauza od 2 mjeseca mi se čini dugom i ja bih na tvom mjestu ranije vadila hormone. Meni je endokrinolog na zadnjem pregledu baš naglasio da 10ak dana od poroda moram obavezno provjeriti TSH i FT4 jer znaju podivljati i onda se terapija korigira opet.

nisam bila na terapiji prije trudnoće. a vjerovatno ću i otići cim rodim da znam na čemu sam. jer prvo je govoria da Ce mi ukinut terapiju kako se trudnoća bude blizila kraju, pa sad kad sam došla pred kraj prominio mišljenje ,iako mi je tsh u granicama. i baš se nadam da Ce tako i ostati nakon poroda i bez terapije 

Omerta
    11. Ožujak 2022. 15:58

katsy

Omerta

Omerta - super za pregled 🤞 Kako ne gledaju urin, pa kako su onda na nalaz to napisali? 🤣 nije valjda da po špranci pišu..onak

Ne znam iskreno. Možda piše na onom nalazu u sklopu krvne slike koju sam radila neki dan. 
    Tejuška pa jesam tamo negdje početkom trudnoće. Poslje više ne, evo sad ću zbog ovog zadnjeg zbrčkanog nalaza. Al kažem nit je bio prvi jutarnji, nit sam se neš specijalno pripremila u smislu da sam se dole oprala prije urina i još k tome sam to obavila u onu njihovu običnu čašicu od laboratorija. Kažem možda se kontaminiralo. Al to sam radila neke pretrage nevezano za trudnoću. Nit stari nit novi ginekolo mi nisu gledali urin na pregledu.. Nego evo dr.opče prakse poslala uputnice da ponovim običan urin i urinokulturu.. Znači od doma i jedno i drugo da nosim. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Amelie
    11. Ožujak 2022. 16:57

Antonela_93

Amelie

Antonela_93

_Katja_

nisam bila na terapiji prije trudnoće. a vjerovatno ću i otići cim rodim da znam na čemu sam. jer prvo je govoria da Ce mi ukinut terapiju kako se trudnoća bude blizila kraju, pa sad kad sam došla pred kraj prominio mišljenje ,iako mi je tsh u granicama. i baš se nadam da Ce tako i ostati nakon poroda i bez terapije

Provjeri ti to bolje da.. ;) zapiši si negdje jer kad rodimo haha.. treba se toga onda sjetiti🙈 Inače što se tiče papirologije niste bas pisale.. znači dijete treba ići prijaviti u matični ured i javiti se na HZZO s tim rodnim listom isto? Ima još nešto?

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

LucK
    11. Ožujak 2022. 17:16

Cure super za sve dobre preglede ❤️
    Bambolina drži se🤗

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.