Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrzlopoljka
    10. Ožujak 2022. 16:13

Nooha, cestitke na velikih prvih mjesec dana! Lijepo je citati da napredujete zajedno i da sve ide u dobrom smjeru. 🤗😃 Samo neka maleni nastavi tako dobro naprrdavati.

LucK
    10. Ožujak 2022. 16:17

Seka Frida super za pregledić i velikog Nikšu 😍
    Tejuska ja ga pijem na isti način i ne škodi mi. Kad sam ga uzimala natašte onda mi je malo muka bila i bol u želucu. Možda ti treba koji dan da se navikneš 🤞ili traži nešto drugo 😉
    Nooha super da ste se snašli i da Jona dobro napreduje 💪❤️ ali već mjesec prošlo 😳😊
    Tea super za dobar pregled 😇

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Margita1906
    10. Ožujak 2022. 16:31

Nooha baš mi je drago da dobro napreduje i da je iz dana u dan sve bolje, baš lijepo

Termin 26.03.

LucK
    10. Ožujak 2022. 16:53

Bambolina

Baš je neko zatišje 🙈 sad kada krenemo nećemo stići sve popratiti 😂😂🍀

1 day to go 💪🎉
    Evo nek nam Arsancres napiše izvještaj pa mogu bebe krenuti lagano po redu 👏😂

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Margita1906
    10. Ožujak 2022. 17:11

Dubrovčanka

Čestitke na super pregledima curke ❤️ Velike bebice baš baš. Sve smo blizu pomalo 🤞🏻.
    Arsancres čekamo detaljan Report,veselimo se čuti dojmove od tebe ❤️.
    Nooha stvarno već mjesec dana 🥱. Baš kao da si jučer javila da si rodila. Ne mogu vjerovati 🙈. Drago mi je da super napredujete.
    Sluzni čep mislim da mi je počeo pomalo ispadat. Nisam sigurna jel od pregleda Al nije mi bilo ovako slinavo nikada 🤣.

Ajde hvala Bogu, ako je slinavo onda nije od pregleda :)

Termin 26.03.

Tejuska♡
    10. Ožujak 2022. 17:52

Nooha cestitam na veeelikih mjesec dana 🤗♥️
    Dubrovcanka 🤞🤞🤞

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Tea_0501
    10. Ožujak 2022. 17:54

anchika

Tea0501uputnica ti vrijedi 1 mj od kad je pustena, ako je potrebna narudzba onda ti vrijedi 90 dana od termina narudzbe ako se ne varam.
    Nooha drago mi je da je sve ok i da malac napreduje!
    Arsancresbravo za malu sisavicu, cekamo izvjestaj..

Jaaooo... Pa što mi je onda ginekologica rekla da vrijedi ta stara, a krvnu grupu sam bila vadila bila skroz na početku trudnoće😡. Znači moram je opet sutra zvat da mi pošalje novu uputnicu 

Ja: 33, On: 38
    🧒-8 god.
    FET 8/21-terapija estrofem.
    Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
    UZV 2.9.-Imamo ❤️

• Nooha
    10. Ožujak 2022. 18:15

Pitate me za moj oporavak - s obzirom na vrlo brz i lagan porod, nisam nista popucala niti imam šavova oporavak je bil vrlo brz. Krvarenje cca 10 dana, iza toga dovoljni dnevni ulošci. 
    I još kad uzmete u obzir da je Jona prvih tjedan dana bio u inkubatoru ja sam tu imala prilike za pravi odmor i dobro si odspavati. Tako da s moje strane ful oporavak je nastupio vrlo brzo, tj. Kad je on stigao k meni u sobu ja sam vec bila top! 

• Antonela_93
    10. Ožujak 2022. 19:27

Tea_0501

anchika

Tea0501uputnica ti vrijedi 1 mj od kad je pustena, ako je potrebna narudzba onda ti vrijedi 90 dana od termina narudzbe ako se ne varam.
    Nooha drago mi je da je sve ok i da malac napreduje!
    Arsancresbravo za malu sisavicu, cekamo izvjestaj..

Jaaooo… Pa što mi je onda ginekologica rekla da vrijedi ta stara, a krvnu grupu sam bila vadila bila skroz na početku trudnoće😡. Znači moram je opet sutra zvat da mi pošalje novu uputnicu

ja sam krvnu grupu vadila isto na pocetku trudnoće i sada prošli tjedan i nije mi trebala nova uputnica. tako da misli  da ti ni ne treba nova

Omerta
    10. Ožujak 2022. 19:43

Zašto vadite krvnu grupu dva puta u trudnoći?
    Ili mislite na IAT?
    Nooha super da tako lijepo napredujete. 💖
    Dubrovčanka moguće da se to sad lagano pokreče.. 🤞
    Tejuška a da tražiš neko drugo željezo? Zašto da se mučiš, ne paše svima sve. Možda bi ti ferrum lek više pasao ili Kendural C?
    Ostale cure, super za uredne preglede! 💗

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.