Nooha, cestitke na velikih prvih mjesec dana! Lijepo je citati da napredujete zajedno i da sve ide u dobrom smjeru. 🤗😃 Samo neka maleni nastavi tako dobro naprrdavati.
Seka Frida super za pregledić i velikog Nikšu 😍
Tejuska ja ga pijem na isti način i ne škodi mi. Kad sam ga uzimala natašte onda mi je malo muka bila i bol u želucu. Možda ti treba koji dan da se navikneš 🤞ili traži nešto drugo 😉
Nooha super da ste se snašli i da Jona dobro napreduje 💪❤️ ali već mjesec prošlo 😳😊
Tea super za dobar pregled 😇
31👩❤️💋👨38
Nooha baš mi je drago da dobro napreduje i da je iz dana u dan sve bolje, baš lijepo
Termin 26.03.
Baš je neko zatišje 🙈 sad kada krenemo nećemo stići sve popratiti 😂😂🍀
1 day to go 💪🎉
Evo nek nam Arsancres napiše izvještaj pa mogu bebe krenuti lagano po redu 👏😂
31👩❤️💋👨38
Čestitke na super pregledima curke ❤️ Velike bebice baš baš. Sve smo blizu pomalo 🤞🏻.
Arsancres čekamo detaljan Report,veselimo se čuti dojmove od tebe ❤️.
Nooha stvarno već mjesec dana 🥱. Baš kao da si jučer javila da si rodila. Ne mogu vjerovati 🙈. Drago mi je da super napredujete.
Sluzni čep mislim da mi je počeo pomalo ispadat. Nisam sigurna jel od pregleda Al nije mi bilo ovako slinavo nikada 🤣.
Ajde hvala Bogu, ako je slinavo onda nije od pregleda :)
Termin 26.03.
Nooha cestitam na veeelikih mjesec dana 🤗♥️
Dubrovcanka 🤞🤞🤞
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea0501uputnica ti vrijedi 1 mj od kad je pustena, ako je potrebna narudzba onda ti vrijedi 90 dana od termina narudzbe ako se ne varam.
Nooha drago mi je da je sve ok i da malac napreduje!
Arsancresbravo za malu sisavicu, cekamo izvjestaj..
Jaaooo... Pa što mi je onda ginekologica rekla da vrijedi ta stara, a krvnu grupu sam bila vadila bila skroz na početku trudnoće😡. Znači moram je opet sutra zvat da mi pošalje novu uputnicu
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Pitate me za moj oporavak - s obzirom na vrlo brz i lagan porod, nisam nista popucala niti imam šavova oporavak je bil vrlo brz. Krvarenje cca 10 dana, iza toga dovoljni dnevni ulošci.
I još kad uzmete u obzir da je Jona prvih tjedan dana bio u inkubatoru ja sam tu imala prilike za pravi odmor i dobro si odspavati. Tako da s moje strane ful oporavak je nastupio vrlo brzo, tj. Kad je on stigao k meni u sobu ja sam vec bila top!
Tea0501uputnica ti vrijedi 1 mj od kad je pustena, ako je potrebna narudzba onda ti vrijedi 90 dana od termina narudzbe ako se ne varam.
Nooha drago mi je da je sve ok i da malac napreduje!
Arsancresbravo za malu sisavicu, cekamo izvjestaj..
Jaaooo… Pa što mi je onda ginekologica rekla da vrijedi ta stara, a krvnu grupu sam bila vadila bila skroz na početku trudnoće😡. Znači moram je opet sutra zvat da mi pošalje novu uputnicu
ja sam krvnu grupu vadila isto na pocetku trudnoće i sada prošli tjedan i nije mi trebala nova uputnica. tako da misli da ti ni ne treba nova
Zašto vadite krvnu grupu dva puta u trudnoći?
Ili mislite na IAT?
Nooha super da tako lijepo napredujete. 💖
Dubrovčanka moguće da se to sad lagano pokreče.. 🤞
Tejuška a da tražiš neko drugo željezo? Zašto da se mučiš, ne paše svima sve. Možda bi ti ferrum lek više pasao ili Kendural C?
Ostale cure, super za uredne preglede! 💗
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji