Nooha bas mi je draaago da si se barem oporavila takoreci u miru🤗🫂puno to znaci♥️saljemo 💋 Joni
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Zašto vadite krvnu grupu dva puta u trudnoći?
Ili mislite na IAT?
Nooha super da tako lijepo napredujete. 💖
Dubrovčanka moguće da se to sad lagano pokreče.. 🤞
Tejuška a da tražiš neko drugo željezo? Zašto da se mučiš, ne paše svima sve. Možda bi ti ferrum lek više pasao ili Kendural C?
Ostale cure, super za uredne preglede! 💗
Omerta hvala ti♥️♥️budem je trazila jer nema sanse da mogu nastaviti s ovim😪😪
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Lu držimo figee 🤞🤞🤞
Kad krenu bebice biti ce skoro svaki dan 😄🥰🤗
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Meni su bas zanimljivi ti vasi sluzni cepovi 🤣🤣 ja svoje u oba poroda nisam uopce vidjela hahaha a sad svi svoje primjetite i bas mi je to eto zanimljivo 😅😅😅 cudna biljka 😅😅
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala svimaaa :*
Nooha, jako lijepo za procitati kako dobro napredujete, zelim vam tako i dalje 🤗
Curkee, polako zakuhavate atmosferu, bit ce bas zanimljivo ovaj vikend 🍿😁 🤭
Tejuska radi čačkanja dole evo gatam jel to ili nije Al ima ga o baš je sluzavo tako da mislim da je. Možda i ti u ovoj trudnoći vidiš čari sluznoga 🤣
Hahhahaa a mozda,tko ce znati🤣🤣
Ma mora da je cim je sluzavo 😅😅
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Haha curke prenapeto je ovo.. mogle bi liste slagati pa okladu nabaciti 😂 Meni se čini da bi Sunašce mogla prva s obzirom na bolove lagane.. a što je s pražnjenjem crijeva? To nijednu još nije uhvatilo? A znate da taj sluzni može i par dana prije poroda krenuti tak da nije to baš vjerodostojno.. sretno svima!;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Nooha drago mi je da je sve u redu i da lijepo napredujete 🤗.
Moj danasnji pregled je prosao dobro. Uzv mi nije raden. Ctg i tlak su bili dobri i za sad nista nisam otvorena. Iduca kontrola mi je 17.3 i ako se nista ne desi do kad budem 39+6 idem na hospitalizaciju i najvjerojatnije opet carski.
Ante 💙 Maro 💙
Zašto vadite krvnu grupu dva puta u trudnoći?
Ili mislite na IAT?
Nooha super da tako lijepo napredujete. 💖
Dubrovčanka moguće da se to sad lagano pokreče.. 🤞
Tejuška a da tražiš neko drugo željezo? Zašto da se mučiš, ne paše svima sve. Možda bi ti ferrum lek više pasao ili Kendural C?
Ostale cure, super za uredne preglede! 💗
ma da , taj IAT sam vadila, samo sam se krivo izrazila.
ja mislim da je meni sluzni ispao još prošli tjedan, bia je baš sluzav i nešto između žute i prozirne boje pa mislim da je to to , ali nakon toga ništa drugo.
Samo se sad zadnjih dana borim sa bolovima i kočenjem šake. toliko boli ni da nož nekad ne mogu držati. i još uz to su mi počeli kao nekakvi trnci između sisa.
Amelie pusti da se nadamo😅. Znam da može bit par tjedana prije Al bome ja nemam tjedne više hahaha.
I ja sam inače suha ko papar pa mi čudno zato. A papir se analizira od početka trudnoće. Zato se bijeli strogo kupuje 😅. Sunašce možda se pogodimo isti dan 😅
Haha da znam da nemaš tjedne eventualno dan, dva.. a ništa.. dobar stari seks mozda potakne stvari 😎😂 Iako meni se eto ne seksa još tamo od 5.mj. ne mogu se zamisliti u 9.-om🙈🙈 Da znam za WC papir.. tako i kod mene.. 🙄
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji