Pitate me za moj oporavak - s obzirom na vrlo brz i lagan porod, nisam nista popucala niti imam šavova oporavak je bil vrlo brz. Krvarenje cca 10 dana, iza toga dovoljni dnevni ulošci.
I još kad uzmete u obzir da je Jona prvih tjedan dana bio u inkubatoru ja sam tu imala prilike za pravi odmor i dobro si odspavati. Tako da s moje strane ful oporavak je nastupio vrlo brzo, tj. Kad je on stigao k meni u sobu ja sam vec bila top!
Tea0501uputnica ti vrijedi 1 mj od kad je pustena, ako je potrebna narudzba onda ti vrijedi 90 dana od termina narudzbe ako se ne varam.
Nooha drago mi je da je sve ok i da malac napreduje!
Arsancresbravo za malu sisavicu, cekamo izvjestaj..
Jaaooo… Pa što mi je onda ginekologica rekla da vrijedi ta stara, a krvnu grupu sam bila vadila bila skroz na početku trudnoće😡. Znači moram je opet sutra zvat da mi pošalje novu uputnicu
ja sam krvnu grupu vadila isto na pocetku trudnoće i sada prošli tjedan i nije mi trebala nova uputnica. tako da misli da ti ni ne treba nova

Zašto vadite krvnu grupu dva puta u trudnoći?
Ili mislite na IAT?
Nooha super da tako lijepo napredujete. 💖
Dubrovčanka moguće da se to sad lagano pokreče.. 🤞
Tejuška a da tražiš neko drugo željezo? Zašto da se mučiš, ne paše svima sve. Možda bi ti ferrum lek više pasao ili Kendural C?
Ostale cure, super za uredne preglede! 💗

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Nooha bas mi je draaago da si se barem oporavila takoreci u miru🤗🫂puno to znaci♥️saljemo 💋 Joni

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Zašto vadite krvnu grupu dva puta u trudnoći?
Ili mislite na IAT?
Nooha super da tako lijepo napredujete. 💖
Dubrovčanka moguće da se to sad lagano pokreče.. 🤞
Tejuška a da tražiš neko drugo željezo? Zašto da se mučiš, ne paše svima sve. Možda bi ti ferrum lek više pasao ili Kendural C?
Ostale cure, super za uredne preglede! 💗
Omerta hvala ti♥️♥️budem je trazila jer nema sanse da mogu nastaviti s ovim😪😪

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Lu držimo figee 🤞🤞🤞
Kad krenu bebice biti ce skoro svaki dan 😄🥰🤗

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Meni su bas zanimljivi ti vasi sluzni cepovi 🤣🤣 ja svoje u oba poroda nisam uopce vidjela hahaha a sad svi svoje primjetite i bas mi je to eto zanimljivo 😅😅😅 cudna biljka 😅😅

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala svimaaa :*
Nooha, jako lijepo za procitati kako dobro napredujete, zelim vam tako i dalje 🤗
Curkee, polako zakuhavate atmosferu, bit ce bas zanimljivo ovaj vikend 🍿😁 🤭

Tejuska radi čačkanja dole evo gatam jel to ili nije Al ima ga o baš je sluzavo tako da mislim da je. Možda i ti u ovoj trudnoći vidiš čari sluznoga 🤣
Hahhahaa a mozda,tko ce znati🤣🤣
Ma mora da je cim je sluzavo 😅😅

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Haha curke prenapeto je ovo.. mogle bi liste slagati pa okladu nabaciti 😂 Meni se čini da bi Sunašce mogla prva s obzirom na bolove lagane.. a što je s pražnjenjem crijeva? To nijednu još nije uhvatilo? A znate da taj sluzni može i par dana prije poroda krenuti tak da nije to baš vjerodostojno.. sretno svima!;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji