Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    10. Ožujak 2022. 19:43

Nooha bas mi je draaago da si se barem oporavila takoreci u miru🤗🫂puno to znaci♥️saljemo 💋 Joni

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    10. Ožujak 2022. 19:45

Omerta

Zašto vadite krvnu grupu dva puta u trudnoći?
    Ili mislite na IAT?
    Nooha super da tako lijepo napredujete. 💖
    Dubrovčanka moguće da se to sad lagano pokreče.. 🤞
    Tejuška a da tražiš neko drugo željezo? Zašto da se mučiš, ne paše svima sve. Možda bi ti ferrum lek više pasao ili Kendural C?
    Ostale cure, super za uredne preglede! 💗

Omerta hvala ti♥️♥️budem je trazila jer nema sanse da mogu nastaviti s ovim😪😪 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    10. Ožujak 2022. 20:19

Lu držimo figee 🤞🤞🤞
    Kad krenu bebice biti ce skoro svaki dan 😄🥰🤗

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    10. Ožujak 2022. 21:03

Meni su bas zanimljivi ti vasi sluzni cepovi 🤣🤣 ja svoje u oba poroda nisam uopce vidjela hahaha a sad svi svoje primjetite i bas mi je to eto zanimljivo 😅😅😅 cudna biljka 😅😅

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

seka_Frida
    10. Ožujak 2022. 21:14

Hvala svimaaa :*
    Nooha, jako lijepo za procitati kako dobro napredujete, zelim  vam tako i dalje 🤗
    Curkee, polako zakuhavate atmosferu, bit ce bas zanimljivo ovaj vikend 🍿😁 🤭

Tejuska♡
    10. Ožujak 2022. 21:20

Dubrovčanka

Tejuska radi čačkanja dole evo gatam jel to ili nije Al ima ga o baš je sluzavo tako da mislim da je. Možda i ti u ovoj trudnoći vidiš čari sluznoga 🤣

Hahhahaa a mozda,tko ce znati🤣🤣
    Ma mora da je cim je sluzavo 😅😅

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    10. Ožujak 2022. 21:34

Haha curke prenapeto je ovo.. mogle bi liste slagati pa okladu nabaciti 😂 Meni se čini da bi Sunašce mogla prva s obzirom na bolove lagane.. a što je s pražnjenjem crijeva? To nijednu još nije uhvatilo? A znate da taj sluzni može i par dana prije poroda krenuti tak da nije to baš vjerodostojno.. sretno svima!;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Tonka341
    10. Ožujak 2022. 21:59

Nooha drago mi je da je sve u redu i da lijepo napredujete 🤗.
    Moj danasnji pregled je prosao dobro. Uzv mi nije raden. Ctg i tlak su bili dobri i za sad nista nisam otvorena. Iduca kontrola mi je 17.3 i ako se nista ne desi do kad budem 39+6 idem na hospitalizaciju i najvjerojatnije opet carski.

Ante 💙 Maro 💙

• Antonela_93
    10. Ožujak 2022. 22:22

Omerta

Zašto vadite krvnu grupu dva puta u trudnoći?
    Ili mislite na IAT?
    Nooha super da tako lijepo napredujete. 💖
    Dubrovčanka moguće da se to sad lagano pokreče.. 🤞
    Tejuška a da tražiš neko drugo željezo? Zašto da se mučiš, ne paše svima sve. Možda bi ti ferrum lek više pasao ili Kendural C?
    Ostale cure, super za uredne preglede! 💗

ma da , taj IAT sam vadila, samo sam se krivo izrazila.
    ja mislim da je meni sluzni ispao još prošli tjedan, bia je baš sluzav i nešto između žute i prozirne boje pa mislim da je to to , ali nakon toga ništa drugo. 
    Samo se sad zadnjih dana borim sa bolovima i kočenjem šake. toliko boli ni da nož nekad ne mogu držati. i još uz to su mi počeli kao nekakvi trnci između sisa.  

Amelie
    10. Ožujak 2022. 23:17

Dubrovčanka

Amelie pusti da se nadamo😅. Znam da može bit par tjedana prije Al bome ja nemam tjedne više hahaha.
    I ja sam inače suha ko papar pa mi čudno zato. A papir se analizira od početka trudnoće. Zato se bijeli strogo kupuje 😅. Sunašce možda se pogodimo isti dan 😅

Haha da znam da nemaš tjedne eventualno dan, dva.. a ništa.. dobar stari seks mozda potakne stvari 😎😂 Iako meni se eto ne seksa još tamo od 5.mj. ne mogu se zamisliti u 9.-om🙈🙈 Da znam za WC papir.. tako i kod mene.. 🙄

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.