Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Margita1906
    10. Ožujak 2022. 09:14

Ja sam danas tako umorna i osjećam se kao slina, nemam volje za ništa, a nije da me nešto boli. Sad sam se najela i idem nazad spavati. 

Termin 26.03.

mrzlopoljka
    10. Ožujak 2022. 09:41

Obavili pregled u TA - otvorena 1 prst, plodna voda je ok, beba izgleda dobro, ima cca 2900 g. Slijedeci pregled 24.03.  Taman sam im dobro dosla kao trudnica koja je preboljela covid, rade neko istrazivanje o efektu d vitamina pa su mi odmah krv uzeli.😁

Tejuska♡
    10. Ožujak 2022. 10:15

Magy drzim palceke za dobre nalaze 🤞
    Mrzlopoljka cestitke na pregledicu 💋♥️ drago mi je da je sve okej 😊
    Dubrovcanka 🫂🫂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Margita1906
    10. Ožujak 2022. 10:25

Magy107

Margita1906

Ja sam danas tako umorna i osjećam se kao slina, nemam volje za ništa, a nije da me nešto boli. Sad sam se najela i idem nazad spavati.

Takvi su i dani… I ja sam baš umorna. U kojem si ti tjednu?

Ja sam danas 37+5. Evo odspavala, bolje, ali i dalje mi se niš ne da 😂
    Mrzlopoljka super na odličnom pregledu 💪
    Dubrovačkanka a da vjrj dođu takvi dani, a i plus ovo nije življenje u trenutku nego u budućnosti pa te umori 😂

Termin 26.03.

• katsy
    10. Ožujak 2022. 11:18

Dobar je dan kad su dobri pregledi  🙂🙂
    Arsancres- divno mi je cuti da bebica voli puno cicati,i ja se tome nadam..a kako su ti dojke? Jel bole,imas komprese? Jel ti potrebna i izdajalica?

Arsancres
    10. Ožujak 2022. 11:55

Ženske mi idemo doma za 2 sata :D
    Uvalit ću sisoberku mužu i onda se bacam ovdje na pisanje biblije 😂. Nemojte sad da neka rodi do popodne da mi se pogube postovi u čestitarenju, dok polijepim i natipkam😂😂

• MarijanaMartin
    10. Ožujak 2022. 12:03

Arsancres

Uvalit ću sisoberku mužu i onda se bacam ovdje na pisanje biblije 😂. Nemojte sad da neka rodi do popodne da mi se pogube postovi u čestitarenju, dok polijepim i natipkam😂😂

Čestitam! Sad doma samo uživanje!  

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• _Katja_
    10. Ožujak 2022. 12:07

Magy sretno s nalazima 🤗
    Arsancres bas lijepa vijest, uživajte doma 🥰 Mogu misliti uzbudjenja kod starije seke ❤️
    Sunasce i ja sam bas pomislila kako je utihnula tema… Sad će bebice pa će se opet zakuhati 😊

Margita1906
    10. Ožujak 2022. 12:11

Arsancres baš lijepoo, uživajte doma 

Termin 26.03.

Tejuska♡
    10. Ožujak 2022. 12:19

Arsancres

Wohooo 🤗🥰♥️
    Jedva cekamooo cuti 🤗🫂💋

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.