Ja sam danas tako umorna i osjećam se kao slina, nemam volje za ništa, a nije da me nešto boli. Sad sam se najela i idem nazad spavati.
Termin 26.03.
Obavili pregled u TA - otvorena 1 prst, plodna voda je ok, beba izgleda dobro, ima cca 2900 g. Slijedeci pregled 24.03. Taman sam im dobro dosla kao trudnica koja je preboljela covid, rade neko istrazivanje o efektu d vitamina pa su mi odmah krv uzeli.😁
Magy drzim palceke za dobre nalaze 🤞
Mrzlopoljka cestitke na pregledicu 💋♥️ drago mi je da je sve okej 😊
Dubrovcanka 🫂🫂
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja sam danas tako umorna i osjećam se kao slina, nemam volje za ništa, a nije da me nešto boli. Sad sam se najela i idem nazad spavati.
Takvi su i dani… I ja sam baš umorna. U kojem si ti tjednu?
Ja sam danas 37+5. Evo odspavala, bolje, ali i dalje mi se niš ne da 😂
Mrzlopoljka super na odličnom pregledu 💪
Dubrovačkanka a da vjrj dođu takvi dani, a i plus ovo nije življenje u trenutku nego u budućnosti pa te umori 😂
Termin 26.03.
Dobar je dan kad su dobri pregledi 🙂🙂
Arsancres- divno mi je cuti da bebica voli puno cicati,i ja se tome nadam..a kako su ti dojke? Jel bole,imas komprese? Jel ti potrebna i izdajalica?
Ženske mi idemo doma za 2 sata :D
Uvalit ću sisoberku mužu i onda se bacam ovdje na pisanje biblije 😂. Nemojte sad da neka rodi do popodne da mi se pogube postovi u čestitarenju, dok polijepim i natipkam😂😂
Uvalit ću sisoberku mužu i onda se bacam ovdje na pisanje biblije 😂. Nemojte sad da neka rodi do popodne da mi se pogube postovi u čestitarenju, dok polijepim i natipkam😂😂
Čestitam! Sad doma samo uživanje!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Magy sretno s nalazima 🤗
Arsancres bas lijepa vijest, uživajte doma 🥰 Mogu misliti uzbudjenja kod starije seke ❤️
Sunasce i ja sam bas pomislila kako je utihnula tema… Sad će bebice pa će se opet zakuhati 😊
Wohooo 🤗🥰♥️
Jedva cekamooo cuti 🤗🫂💋
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji