Hvala, cure! Bas gledala u nalazima, mali je u istom tjednu imao 3200g, a obzirom da je curka oko 2900g, ima nade da bude ispod 4kg na porodu. Jej.
Arsancres, iscekujemo nestrpljivo cjelokupni dozivljaj! Sretan put doma.
Magy sretno s nalazima ☺️
Margita odmori se samo 😇
Dubrovčanka drago mi je da si bolje 🤗
Mrzlopoljka super za dobar pregled 😍
Arsancres uživajte doma ❤️
31👩❤️💋👨38
Hvala, cure!Bas gledala u nalazima, mali je u istom tjednu imao 3200g, a obzirom da je curka oko 2900g, ima nade da bude ispod 4kg na porodu. Jej.
Arsancres, iscekujemo nestrpljivo cjelokupni dozivljaj! Sretan put doma.
Ima, ne brini😂. Moj je imao 3200/54, a malena 2900/49
Super onda, ima nade. Bilo bi olaksanje imati malo manju bebu ovaj put. 🤭 S mjesec dana je vec imao 5.5kg, nismo imali priliku niti imati malu bebu. 🤣
Bok curke, drago mi je da su pregledi dobro prosli, i moj je 🤗 Nikša ima 2320 😋, ja i dalje prohodna za prstic, imam kontrolu kod svog ginica za 8 dana, a 21.3.krecem u TA 🤭 ne mogu vjerovat da je to doslo. Jucer sam stajala ispred ogledala i pricala sa sobom, gledam se i fakat ne vjerujem ja trudna, to je vec i prava beba, sad ce jos malo bit vani... precudno 🙉 prelijepo🧡
Arsancres, sretan povratak kuci, uzivaj u tim trenutcima 🥰
Dubrovcanka, neka ti je danas lakse, drago mi je 😊
Vidim da se zalite na pospanost..i meni fjaka, odo lec 🥱
Seka Frida bas mi je drago za vas dvoje da je sve super i da Nikša dobro napreduje♥️♥️
Pitanje za cure koje piju Heferol ... da li netko ima poslije popijene tablete bolove u zelucu? 3x sam vec povracala iza nje,ne uspijem suzdrzati se,stravicno me boli zeludac,ne znam kak bi si pomogla,jel i vama tako? Popijem ga iza obroka uz C vitamin.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Seka frida juhuuu super, ja si ikad nekad mislim da je nestvarno, da se igram da sam trudna.
Tejuška ja nisam pila heferol ali pijem ferrum i dva dana nisam mogla hodati od bolova u želucu i od proljeva, ali nakon dva dana mi je prošlo. Povraćala nisam, a isto sam pila vitamin c plus ferrum nakon jela. Kakica mi je i dalje crna 😅
Termin 26.03.
Jona danas ima mjesec dana 🥰🌺🌹
Usudila bi se reći da je najtežih mjesec iza nas, iako je srećom od početka sve išlo nekim svojim tokom sasvim dobro...nekad brže nekad polakše....ali uvijek nekako prema naprijed...
Jučer bili na kontroli u bolnici, danas prvi puta kod svoje pedijatrice.
Svi su jako, jako zadovoljni njegovim stanjem.
Narasao je u mjesec dana 4 cm i lijepo dobio na gramaži pa sad ima 2450 g.
Žutica mu je jako pala u nazad dva tjedna - što vidimo po tome jer ljepše i više jede.
Još sutra idemo u Zg dječjem oftamologu na pregled i to bi od tih prvih pregleda bilo to - iza toga čekamo proljeće i toplije dane da krenemo u šetnje 🥰🌺🌹
Vidim ekipi sa foruma se ne žuri 🙈 sve ste nekako kandidati za 40 + 🙈
Dubrovčanka sjecam se da si ti uvijek pisala da se kod tebe ocekuje nešto ranije jer je beba stalno bila veca, a vidi sad!
No dobro, još koji dan i curka će biti s tobom.
Ostalim curama koje su blizu termina, isto želim puno strpljenja za kraj! ❤️
Cure evo i mene sa pregleda. Maleni ima oko 2200g, sve je u redu i na uzv i ctg. Sljedeći pregled mi je za 2 tjedna, tako da me tejuska možeš zapisati na listu 24.03. Do tada moram ponoviti krvnu grupu.
Cure ja pitala ginekologicu za novu uputnicu za vađenje krvne grupe i rh faktora a ona kaže da vrijedi stara, a kad uđem u portal zdravlje e-uputnica mi uopće nije vidljiva? Da li zna koja hoće li njima u bolnici ipak biti vidljiva u sustavu? 🤔
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Tea0501 uputnica ti vrijedi 1 mj od kad je pustena, ako je potrebna narudzba onda ti vrijedi 90 dana od termina narudzbe ako se ne varam.
Nooha drago mi je da je sve ok i da malac napreduje!
Arsancres bravo za malu sisavicu, cekamo izvjestaj..
Jona danas ima mjesec dana 🥰🌺🌹
Mjesec dana!? Ajmeee kako leti vrijeme..kao da si sinoc javila za rođenje.
Nek je on nama ziv i zdrav, neka jača svakim danom 💙💪 Nadam se da si se i ti oporavila.
Sortiraj odgovore
Najstariji