Hej cure, evo i nas 🤗
Danas ctg samo i vaginalni pregled, sve okej što se tog dijela tiče. Ctg o čitava neke trududiće, ja ih ne osjetim. Otvorena i dalje samo za prst. Drugi put UZV radimo i krvne nalaze i urin. Kaže doktorica da je okej to sve, da imamo još vremena, nek se niš ne brinem da se sve stigne za jednu večer okrenuti. Rekla je da oni puštaju do 41.tt, tj sve je individualno, nadam se da nam neće trebati vaš previše ta info ali je napomenula, eto lijepo od nje. Iduća kontrola nam Tejuska, 16.3. Možda ne dočekamo 🤪
Katja riječi ti se pozlatile da dolaze proljetnice sa stilom vikendom, nek bude onda ovaj dobitan 🥳
Dubrovčanka nek si se isplakala, treba nekad i to, sve će to bit dobro ❤️
Omerta napravi si urinokulturu, tako je meni svaki put kad dajem nakon pregleda urin, uvijek imam gro svega i onda mi spiči antibiotik 🙄 Drugo je kad ti daš doma u miru i čista. Držim fige da nije ništa 😘
Magy baš mi te žao što sve to tak moraš prolaziti i samo neki stres 😔 ali još jako malo ❤️ i onda imaš sve u svojim rukama ❤️❤️
Svima sretne preglediće i nek bude sve dobro! ❤️
Dubrovcanka znas imam kolegicu vani kojoj je babica rekla da se proba najesti ljutog neceg, ne mislim sad ljute papricice ili tak nesta neg kompletno jelo da bude zacinjeno i dosta ljuto da to pomaze, takoder one kad predu 40 tjedan se krenu izdajat i skupljati kolostrum i zamrznu ga. Kao stimulacija bradavica pomogne isto a sad neeee znaaam samo prenosim ono sto sam cula 🤣🤣🤣 nikad ne znas, bit ce sve super, vjerujem da ti je dosta svega.
Ja apsolutno nista ne znam o porodu niti ista zelim gledati, samo znam odakle treba izici i to mi je dovoljno 🤣🤣
Magy hvala ti 😘 Muž će biti definitivno happy, samo naprijed 💪 Ja sam svom rekla da od danas redovito napadamo 😂😂😂
Dubrovcanka e da, stimulacija bradavica, izdajanje potice kontrakcije maternice, i prvih dva dana dok beba sisa bas bole te kontrakcije, ko trudovi.. Pa eto, probaj mozda izazoves. Kolostruma ce bit i za bebu. Ne trebas smrzavat🤣
Bok svima, mi smo isto sa pregleda danas. Sve je super, ima 1721 gram, protoci odlicni i okrenuo se glavom dolje. Ja sam na +5kg, kaze doktor da je to ok.
Tejuska iduci pregled mi je 30.03. pa kad stignes upisi me
Dubrovcanka bas mi je zao da te tako slomilo, ali nekad je bolje tako se raspast i isplakat nego drzati to u sebi. Sigurna sam da ce curica uskoro biti spremna za pokazati se svijetu.
Sunasce cestitam na super pregledu
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Ne stignem čitati, iako stalno želim. Imam još većeg sisobera nego što je bila prva, mislila da je to nemoguće, ali doslovno je budna stalno i oko cice, bucka je i obrazi još nisu splasnuli, a pohlepno jede i stalno gledam da ima dobar hvat da mi ne napravi ragade jer baš ždere😅 naguta se i zraka i onda je isto drama. Jede i kaka i tak u krug, danas joj mijenjam ukakanu pelenu, krene izlaziti nova glista 😂
Pišem šta sam zapamtila da ste pitale u bilješku pa ću samo kopirat tu kad uspijem jer ako tu krenem pisat odgovor neću ga nikad poslat i još će mi iskočit jebena reklama neka🤦♀️
Trebale bi sutra doma, njoj je bio povišen crp blago, pretpostavljaju da je od mog streptokoka ili nečeg u plodnog vodi, pa su vadili 3x svaki dan i pada, danas je 12, a treba biti 10 ili manje kak su mi rekli, ali ne nalaze ništa, samo žele da još padne. Bila sam tužna jer bi išla kući zbog male, to mi je preteško, ali svjesna sam da je bolje da sam tu i da oni prate to jer ja tko zna jel bi išta skužila doma da bude, sigurnije je da sam tu, a zapravo taj jedan dan bi po pravilu i trebala ostati jer sam rodila u ponedjeljak pa je to 3 dana, jel 😇
Čestitke svima na urednim pregledima! 🥳
Arsancres ide to vama! 💖 Bit će te doma začas..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Cure bravo za super preglede 😍
Arsancres drago mi je da ste dobro i brzo ste doma svi na okupu💝 radujem se tvojim izvještajima 🤗
31👩❤️💋👨38
Kriss 🤞 da nas razveseliš ovaj vikend sa bebicom ☺️😊
Sunašce bravo za super pregled i🤞 da beba dođe ranije kako si i želiš 😊
Eva čestitam i tebi na pregledu 😊
Arsancres baš mi je drago što si nam se javila ☺️ nadam se da ćete sutra kući seki i tati 🤞🥰
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji