Jutro, vidim sve nekakvi izazovi!
Magy nadam se da ces otic po drugo misljenje i da ce to umiriti😊
Tejuska drzim fige da sto prije ozdravi malac!
Sretno s pregledima danas!
Jutro curke ♡
Hvala svima,noc je prosla puno bolje♥️
Omerta ne voli to na zalost,zato i povraca tu kolicinu,ali barem uziva u inhalaciji 😅😅 tako da to odradimo po 10x dnevno bez beda i jos nainhaliram citavu sobu haha.
Bambolina vauu😄😄blago tebiii 🤭🤭
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
LISTA PREGLEDA 💚👶🎀
EvaKB - 09.03
Kriss - 09.03
Sibila009 - 09.03
Mrzlopoljka - 10.03
Tonka341 - 10.03
Omerta - 11.03
Antonela_93 -11.03
Maya34 - 11.03
Hukica - 11.03
Tanja24 - 13.03
Dani30 - 14.03
Anchy_23 - 14.03
Doti - 14.03
Katsy - 14.03
Luck - 15.03
Bebo - 15.03
Magy107 - 15.03
Meri97 - 18.03
Niki777 - 21.03
Demi30 - 22.03
Amelie - 22.03
Tejuska - 22.03
Anchika - 24.03
Plavo_nebo - 01.04
Lovely_ - 06.04
Sretnooo danas ♡♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sretno cure danas na pregledima! 🤞
A ja sam se uputila na Sv. Duh vaditi onaj IAT.
Nije me doktor uopće tražio da vadim krvnu grupu ni onaj prije ni ovaj sad. Kao bit će ok iz prethodne trudnoće. Mislim da moraš biti fenomen da ti se krvna grupa promjeni.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sretno cure danas na pregledima! 🤞
A ja sam se uputila na Sv. Duh vaditi onaj IAT.
Nije me doktor uopće tražio da vadim krvnu grupu ni onaj prije ni ovaj sad. Kao bit će ok iz prethodne trudnoće. Mislim da moraš biti fenomen da ti se krvna grupa promjeni.
Ne mjenja se krvna grupa nego se gledaju ta antitjela i antigeni. Krvna grupa je najvise ako dode do necega da ne traze okolo vec mogu odma reagirati…
Ma znam to. Antitijela se vade 3 puta trudnicama koje su Rh negativne, ako je partner Rh pozitivan. Kod mene je takva situacija. A od krvne grupe onda nosim taj stari nalaz iz prošle trudnoće, kažem, kad me već nisu stavili da i njega ponovim. Vidim da to najčešće traže kod promjene prezimena.
Sretno curke na pregledima 💪
Bambolina blago tebi, nikad ne prođem ispod pet puta 🤯
Tejuškaa kad stigneš stavi moj pregled za petak 11.3., tenkjuuu 😊
Termin 26.03.
Jutro i sretno danas na pregledima 💞
Tejuska neka maleni ozdravi što prije 🤞🤗
Omerta žao mi je da ti je tako i neka se situacija riješi brzo 💪
Bambolina wow za prospavanu noć 🎉
31👩❤️💋👨38
Dubrovcanka ide li tvoja mala vanka 🤭🤗😄 kraljica mala,njoj je bas fino... cekamo te s pregledaaa i nadam se da se nesto pokrenulooo♥️🌸
Hvala svima🤗
Margita dodala ✔♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Omerta žao mi je da ti je tako i neka se situacija riješi brzo 💪
Ah, meni je žao da se tako osjećam.. Jer sa prvorođenom mi je to dojenje bilo super, bilo mi je koma uopće pomisliti da će jednom doći kraj i tome. Npr. Jednom sam zbog nekog antibiotika kao morala izdajati dio mljeka i bacati ili sam morala prorijediti dojenje, ne sjećam se više. Pa sam primjetila jedan dan kako su mi se cice skroz ispuhale i to me ražalostilo, reko gotovo je nemam više mljeka.. Na kraju je ona to ipak navukla ponovo jer je bila nešto bolesna pa češće dojila. Uglavnom ta cica nam je bila sve kad više nije ni trebala dojiti, a ponajviše utjeha i za spavanje. Svi su se čudili što to dijete od 3, 4 godine još visi na cici. 😅 Jedina negativna strana je bila što se ponoći znala prečesto prištekat pa mi je san bio uvijek neki isprekidani. Uglavnom tek mi je u drugoj trudnoći to počelo smetati jer su mi bradavice postale bolne i osjetljive pa smo prestale bez problema, čim sam joj rekla..
Ne znam, evo čak sam malo i guglala i naišla na ovaj tekst https://www.verywellfamily.com/breastfeeding-a-toddler-and-a-newborn-431735
koji me malo ohrabrio u smislu ako i dođe do tandemskog dojenja da to nije ništa loše ni za mamu ni za bebu, a ni za stariju. Jer je meni palo napamet da što ako nastavim sa starijom, beba neće imati dovoljno.. U biti to nije istina, jer sve ovisi od potražnje. Mislim da se moram samo malo opustiti oko svega toga i ne forsirati stvari. Ko zna možda ona automatski prestane sama dok ja budem u bolnici. A možda bude još više zapela kad se vratim. Ne želim da se osjeća kao da sam ju zamjenila sa tom novom bebom.
Sretno na pregledima cure 🤗
Tejuska držite se ❤️
Omerta uh 😅 Možeš ti to, moraš čvrsto odlučiti da nema vise cice, prihvatit će ona to za par dana. Velika je, možeš razgovarati s njom i objasniti joj. Dobra je i ova ideja sa zaključavanjem, mislim da je Doti to spomenula, pa bacite ključ negdje, nek se oprosti 😊 Moja mala je nekoliko dana tražila pa sam govorila da nema vise mlijeka u sisi, da može dobiti u čaši, pa joj je bilo fora s tatom ići po mlijeko. Kupili smo i ona mini mlijeka u tetrapaku, svidja joj se i to na slamku… probajte naći neki novi ritual naći koji će zamijeniti sisu 😊 Uključi muza u taj proces obavezno, da se na njega fokusira pa se možda malo odmoris. Sretno ❤️
Bas me zanima kako je Arsancres, dal je mala nastavila dojiti kad su došle kući 😊 Jedva čekam da nam se javi 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji