Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    08. Ožujak 2022. 16:56

Magy107

Omerta, super je spavaćica. Meni su super njihove stvari. Ja sam pidžamu naručila. Spavaćice sam sa onih stranica tipa buks i to… A onda sam se odlučila još jednu pidžamu eto čisto da imam to. Super mi je.

Pa da znaš da i meni fali neka konkretna piđama.. Spavam u tajicama, trenirkama i nekim rastezljivim majicama. Moram malo prošvrljati što imaju, možda ipak odem osobno pogledati do šoping centra da ne čekam opet dugo online narudžbu. 👍
    Ps: čestitke curama sa današnjih pregleda.. Ima li još neka sad popodne? 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

zana89
    08. Ožujak 2022. 17:55

Magy107  i ja sam ti na toj dijeti zbog secera i secer mi je koma, tak da jedem onak svega pomalo i skuzila sam da mi je od stresa secer povisen i onda i tlak bude. Cak i kad se previse krecem sto bi navodno trebalo onda biti kontra. Ja sto se manje krecem sve mi je normalno 🤣🤣

• _Katja_
    08. Ožujak 2022. 18:42

Magy zao mi je zbog ovog stresa pred kraj trudnoće… Držim fige da bude sve dobro ❤️
    Dubrovcanka wow 😍 
    Omerta napokon si našla svoju spavaćicu 👏🏻😊
    Ja imam samo pidžame, i tajice ću ponijeti, ne znam uopće dal da kupujem spavaćicu… Na prošlom porodu je nisam imala. Ako budem radjala u kadi onda mi ništa ne treba 🤷🏻‍♀️
    Boobamara jesu li tebe na dogovoru možda pitali jel zelis u vodi roditi? I za epiduralnu si rekla da ćeš uzeti, jel se to mora odmah reci ili može ostati kao otvorena opcija? Ja ne bih sad kako stvari stoje, al možda se i predomislim ako bas bude frka 😬 

zana89
    08. Ožujak 2022. 19:03

Magy107  bit ce to sve dobro, kad odes po drugo misljenje bit ce ti lakse, samo eto pilaju bezveze iskreno. Ja sam ti u Novoj Gradiski. 💕

LucK
    08. Ožujak 2022. 19:42

Magy drzim fige za tlak i da mjere budu OK na sljedećem pregledu 🥰
    Omerta sretno s urinokulturom 😇 fora spavaćica 😊

31👩‍❤️‍💋‍👨38

CoKSa
    08. Ožujak 2022. 19:55

Tejuska♡

CoKSa

Margita1906

Čoksaa, jel se trebaju nositi pelene za bebu u Petrovu? 😊

Ne, samo vlazne maramice. Ili blazinice pa ces s vodom brisati. Pelene i kremu stave sestre k bebi u krevetic

Jel i dalje onda robicu za izlazak donese muz kad dolazi po nas skupa sa sjedalicom? Ili da je pripremim odmah sa sobom? Jer meni je i ovo novost,nismo ih presvlacili prije sami,vec oni. (Mislim na pelene,vlazne itd)

Muz donese, ti se spustis dolje po to, ili kazes sestrama da ti donesu. 

Tejuska♡
    08. Ožujak 2022. 21:00

Coksa hvala ti ♥️💋
    Magy draga pa kako opeeet 😪😪 bas mi je zao sto to citam i stvarno se nadam da bude sve u redu,bas si pod stresom stalno stalno 😪
    .....
    Mene nema bas,N mi je na antibiotiku od danas 😑 upala uha/grla,nos,kasalj,satralo ga. Tako da se citav dan inhaliramo i borimo jer nezna puhati nos jos i onda eto,povraca raj sekret 😶 aah bit ce bolje! 
    .....
    Nadam se da ste mi dobro svi ♡ puno 💋 saljemo

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

seka_Frida
    08. Ožujak 2022. 21:08

Dubrovčanka

Pozdravi iz hladnog Al sunčanog Dubrovnika 💓

https://ibb.co/gZ1mS62

https://ibb.co/rMJpMgT

Super slikice 🤩 bas si zgodna
    Meni je malo krivo kaj sam uglavnom doma u dronjcima😅🤪 nemam bas neku uspomenu u cool trudnickom outfitu al dobro, nek ostane neka car za sljedecu trudnocu 😋😎🤗

A sto se kolaca tice, tu si stvarno trebala stavit natpis; Oprez, nije za dijabeticarke!! 🤣🤣

Omerta, cestitam za spavacicu, imam osjecaj da ju trazis od kad sam ja dosla na forum 😋🤭

Margita1906
    08. Ožujak 2022. 21:33

Čoksaa hvala ti, naj si 😊
    Magy stvarno mi je žao da moraš prolaziti kroz to sve, ja sam uvjerena da će sve biti oki s bebicom, drži se 💪

Termin 26.03.

Maya34
    08. Ožujak 2022. 21:41

Magy u pm više i oni, baš te zaj... Sve se meni digao tlak pa gdje neće i tebi 🙈 Nadam se da će te umiriti drugo mišljenje ❤️
    Tejuska ti baš nemaš mira 😕 nadam se da će već sutra biti puno lakše 🤞💙
    Arsancres nadam se da ste vas dvije dobro 💞

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani