Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    03. Ožujak 2022. 06:17

Dubrovčanka

Sunašce pa vjerujem da si se zabrinula kako nećeš. Ja bi već doma imala seanse plakanja 🤪🙈. Kažem ti uzv nije uvijek vjerodostojan kao šta je i Arsancres rekla. Meni prvo Gyn kaže da on ima neke svoje parametre koji nisu uvijek točni. Tako da se nadam da ćeš se uskoro na Slijedećem pregledu uvjerit da je sve ok ❤️
    Arsancres vama baš zeznuto to s testiranjem. U nas su fino to riješili. Dođeš da rodiš. Muž se testira u bilo koje doba dana na Hitnoj.

Ma da 😐 kod nas muž mora imat test ili covid potvrdu, u biti on mora doći već s nečim važećim, a rodilju testiraju.. Prvo i je bio plan ds usput negdje obavi test, ima stvarno sad svuda, ali onda ono tko zna šta i kako, još da nemam dijete okej, ali možda nam tih pola sata bude presudno u smislu da prvo moramo malu zbrinuti, sve opcije gdje ju planiramo odvest su nam blizu oko zgrade tu, ali ajde ti sad znaj baš kako će se potrefiti, a i pomislim nekad šta ak bude neka filmska situacija haha, di da me dijete još takvu gleda i da lutamo po Zg za testiranje 🙈
    Onda je ovo ipak zicer, svaka 2 dana i dobro 😂
    Bebo nadam se da će se malo smiriti to sve kad prestaneš službeno raditi, baci ih svejedno na ignor ako ne možeš ishendlati nekad, šta te briga, na kraju ti nikad nitko neće ni biti zahvalan, gledaj da sačuvaš sebe, nisi ti nikom ništa dužna, ak se ni mentalno ne osjećaš dobro više, šta ima itko od tebe tražiti išta. To što kažeš da hrpu stvari odradiš pa imaš osjećaj da je sve polovično, točno znam taj osjećaj.. Ma aj u k.
    ----
    Curke koje imaju preglede danas sretno ❤️

Tweety88🐞
    03. Ožujak 2022. 07:16

Sunasce znam da si zabrinuta, tko ne bi bio, ali drzi se doktorovih rijeci da nema razloga za paniku 💪🏻.
    Elle preeeedivna je, bas je med medeni ❤🥰😍 kako je prosao prvi dan kuci? Uzivajte na najjace 🤗
    Sretno svima na pregledima danas

💛🧡

• katsy
    03. Ožujak 2022. 07:36

elle 🙋‍♀️

Tweety u pravu si,stigle smo doma danas. 🤗https://ibb.co/qN7NJFX

Elle - predivna slikica, uzivajte i puno srece vam zelim 👏🎉🥰

Tejuska♡
    03. Ožujak 2022. 08:05

PREGLEDI💚👶🎀

Zana89 - 03.03
    Tejuska - 04.03
    Margita1906 - 04.03
    Katsy - 07.03
    Dubrovčanka - 07.03
    Luck - 08.03
    Boobamara - 08.03
    Magy107 - 08.03
    EvaKB - 09.03
    Kriss - 09.03
    Sibila009 - 09.03
    Mrzlopoljka - 10.03
    Omerta - 11.03
    Antonela_93 -11.03
    Maya34 - 11.03
    Dani30 - 14.03
    Anchy_23 - 14.03
    Luck - 15.03
    Bebo - 15.03
    Meri97 - 18.03
    Niki777 - 21.03
    Demi30 - 22.03
    Amelie - 22.03
    Anchika - 24.03
    Lovely_ - 06.04

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    03. Ožujak 2022. 08:07

Sunašce83

Vecer mameki
    Evo ja bila danas i sve je u redu i super, uloziva za prst i nesto unutarnje 2.5cm otvoreno, bebica dobro ALI😔 u dva tjedna je samo eto FL veci, a glavica i buskica jedva jaaaako mali pomak.
    Dobila sam 4 uputnice! Jedna je za TA, druga za dnevnu, treca za porod i cetvrta za covid test ako me ostave😡.
    Bebica je prosli put bila 2 tjedna kao naprednija sto nisam znala, a sada je taman iako sumnja na zastoj u razvoju. Ima oko 2700-2900.
    Sutra se moram hitno narucit tj.cim prije,a najdalje za 7 dana.
    Toliko sam zivcana i isfrustrirana jer ga pol nisam skuzila i neznam sto ce se dalje desavati.
    Prvi put i mene opleli zivci u vezi sa trudnocom😡😒😥.

Jooj Sunasce 😪😪 bas mi je zao,mogu misliti kako se osjecas!! Mislim nisu ni to lose mjere ali ako misli da se nije nista pomaknulo unutar 2 tjedna onda je to zastoj u razvoju da.
    Idi se cim prije naruci i nadam se da bude u redu sve 🤞🙏♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    03. Ožujak 2022. 08:22

Jutro svima ♡
    Zana sretno danas ♥️ i ako jos netko ima 🥰
    Elle pa malena je ajme preeeemedena 🤩🤩🤩 daj mi reci gdje si kupila ovaj pleteni kombinezon? 🤗🤗

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    03. Ožujak 2022. 08:25

posvudusa

Jutro svima, vani će opet biti divan dan 🌞
    Još sam u komadu 🤣 i mislim da ću prenijeti na kraju, ja nemam nikakve znakove skorog poroda ili ičega ako uopće postoje. Još uvijek sam i fizički super, ništa me ne boli, nikakve sluzne čepove ne vidim, beba aktivn kao i uvijek….
    Jedino što smo već prešle 3kg po njihovoj procjeni pa je dr rekao da ne bi baš čekao da prirodno krene ako dođem do termina jer će sigurno bit preko 4kg pa i mučenje za rodit.
    Vidjet ćemo, ima još vremena.
    Sva sam u renovacijama i iskreno jedva čekam da to bude gotovo i da preselimo jer mi je pun kufer svega. Prozore čekamo već mjesec dana, a do tad zjapi sve prazno jer ništa ne može dalje bez stolarije 🥲
    Nisam još torbu za bolnicu uopće složila od gužve, to moram ovaj vikend, sve sam kupila davnih dana ali stoji u vrećicama.

Sve me strah da će me ulovit nespremnu i da će me muž pakirati (čitaj sve zaboraviti) 😂

Meni je ova trudnoća baš ekspresno prošla, ožujak je tu a nisam se ni okrenula 🤯

Svakako imas jos 4tjedna 🤗🤗 tko zna kada i kako bude 🥰 
    Ja sam svoju bas jucer napola spremila 😅😅 jos mi fale grickalice neke haha i cetkica/pasta/gel za tuskanje 😊
    Bitno,da si kupila a lako nabacas unutra 😅🤣 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

LucK
    03. Ožujak 2022. 08:33

Jutro i sretno danas na pregledima 💞
    Lovely i bebo super za preglediće😍 izdržite radove💪
    Sunašce drži se i sretno s pretragama ❤️ sve će biti ok 🤞
    Elle ajme koji bonbončić 🥰 uživajte 
    Danas je dobar datum ako neka beba odluči izaći 🤗 

31👩‍❤️‍💋‍👨38

LucK
    03. Ožujak 2022. 08:45

Sunašce83

Evo me dosla se narucit, prazna ambulanta, pricekajte malo i dodu 3 narucene na ctg i kao pricekajte jos malo😡. Pa sramota za narucit da cekam vec sat vremena

Grrr 🤯 strašno. A ne može se mailom il telefonski? 

31👩‍❤️‍💋‍👨38

anchika
    03. Ožujak 2022. 08:50

Elle koja slatkica! 😍
    Posvudusa drzim fige da se stan zgotovi sto prije!
    Cestitke cure na dobrim pregledima i sretno s danasnjim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.