Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope33
    02. Ožujak 2022. 17:51

Ayris07

Drage buduce mame, da vas pitam, da li vi imate problema da svrabezom tijela? Jasno mi je da to dodje sa rastezanjem koze, je li, na samom trbuhu, grudima, zadnjici. Medjutim kod mene je rasprostranjen po cijelom tijelu, nema osipa niti ikakvog crvenila, samo uzasno svrbi i nesto je intenzivniji navecer. Koristim i losion "biobaza mama", ali ne pomaze nista. Da li ste vi imale tih problema i kako ste rijesile? Btw ja sam u 29oj nedjelji trudnoce :)

Pozz, ako nema osipa, a svrbi posvuda (trbuh je normalno da ponekad malo svrbi jer se koza rasteze) bilo bi dobro prekontrolirat jetrene enzime (ast, alt, ggt  ,bilirubin), to moze biti simptom kolestaze. Svakako spomeni to ginekologu i napravi te pretrage ako treba i privatno, opreza radi.

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

• Ayris07
    02. Ožujak 2022. 18:05

LucK

Ayris držim fige da nije ništa, ali svakako ti to provjeri nekako 😊 da nisi možda mijenjala kupku ili nešto u zadnje vrijeme pa da nije od toga? 🤔
    Kriss super za pregled i spakiranu torbu 😍
    Sibila neka nalaz dođe negativan 🤞
    Bambolina meni je kuma rekla da hodam ko teletubbies 😆

Nisam nista od toga mijenjala, cak sam pokusala obicnom vodom da se istusiram upravo da vidim da nije do gela za tusiranje, medjutim ni to nije pomoglo. 

• Ayris07
    02. Ožujak 2022. 18:09

Hope33

Ayris07

Drage buduce mame, da vas pitam, da li vi imate problema da svrabezom tijela? Jasno mi je da to dodje sa rastezanjem koze, je li, na samom trbuhu, grudima, zadnjici. Medjutim kod mene je rasprostranjen po cijelom tijelu, nema osipa niti ikakvog crvenila, samo uzasno svrbi i nesto je intenzivniji navecer. Koristim i losion "biobaza mama", ali ne pomaze nista. Da li ste vi imale tih problema i kako ste rijesile? Btw ja sam u 29oj nedjelji trudnoce :)

Pozz, ako nema osipa, a svrbi posvuda (trbuh je normalno da ponekad malo svrbi jer se koza rasteze) bilo bi dobro prekontrolirat jetrene enzime (ast, alt, ggt ,bilirubin), to moze biti simptom kolestaze. Svakako spomeni to ginekologu i napravi te pretrage ako treba i privatno, opreza radi.

Pozz back, morat cu privatno obzirom da moja ginekologica ne pridaje tome bas neki znacaj. Kolikl vidim i citam vasa iskustva vas svrbi u granicama normale i to po stomaku, zato me i brine.

mrzlopoljka
    02. Ožujak 2022. 20:02

Ayris, ja sam imala neizdrziv svrbez izmedju grudi, znala sam se do krvi izgrebati.  Mazala sam se s nekim prirodnim balzamom koji je malo pomogao. Poslije nekog vremena je to nekako proslo, sad koristim samo bademovo ulje.
    Tara, meni je bilo slicno, u 6.tj doktor nije vidio nista osim prazne gestacijske vrecice, pa me poslao u bolnicu na dodatni uzv. Hvala Bogu, taj uzv je bio nesto jaci i tamo se jasno vidjelo da postoji zametak. 

bebo
    02. Ožujak 2022. 20:20

Nema me nekoliko dana i propustim 2 bebe!! Ajmeee, idem vrtiti nazad! Cestitam Elle i xoxo!
    Ja sam mortus, radovi tek krecu, meni zadnji radni tjedan, ludilo.. Nista ne stizem.. Bas koma. Glava mi je ko bubanj. I cega god se uhvatim cini mi se da nista ne dovrsim jer nemam snage.. Ugl.krecenje ovaj vikend, nemam pojma kako cu sve rjesiti do tada... 
    Svrab.. Imam strasnih problema, cesem de do krvi, evo cike mi krvave koliko sam se neki dan iscesala. 😳
    Vaginalni pregled nisam imala od kada sam kod Hafnera, zadnjih mjesec i pol, dva. I zaista, od lada me ne cackaju smirio se iscjedak, smrad i dr. On laze da nigdje u razvijenom svijetu toliko ne cackaju trudnice koliko od nas.. Zao mi je sta nisam odmah krenula k njemu nego sam se loptala od socijalca, njegove zamjene prve, druge, trece, zavrsila u OB Zabok pa pokoji put u nekoj privatnoj poliklinici da bi na kraju dosla ovome.. 🙈 Nista, znati cu za iduci put. 😜💪😎
    Bila na pregledu jucer. Beba 2kg, u mjerama, cx 45mm, zatvorena.. Bebo je stucao i stalno imao ruke i noge preko lica, nismo ga mogli uhvatiti ❤😜 
    Kontrola 15.3.

plavo_nebo
    02. Ožujak 2022. 20:27

Mene je zadnja tri pregleda gledala jednom preko trbuha pa vaginalno pa opet preko trbuha. U petak mi je pregled pa cemo vidjeti hoce vaginalno :)

• Ayris07
    02. Ožujak 2022. 20:47

Mrzlopoljka meni uopce ne prestaje cim god da se mazem, traje jedno vec dobrih 20 dana. Iskrena da budem strah me vise cekati pa cu vec sutra doktoru da se prekontrolisem. Kolestaza na dijete utjece a ne na majku pa me to brine. 

mrzlopoljka
    02. Ožujak 2022. 20:53

Ayris07

Mrzlopoljka meni uopce ne prestaje cim god da se mazem, traje jedno vec dobrih 20 dana. Iskrena da budem strah me vise cekati pa cu vec sutra doktoru da se prekontrolisem. Kolestaza na dijete utjece a ne na majku pa me to brine.

Da, definitivno bolje to dobro pogledati kod doktora za svaki slucaj. Sretno.

bebo
    02. Ožujak 2022. 21:22

Uh, ako ne prestaje onda moras vaditi jetrene..  Kao sto ti je Dubrovcanka pisala. Ali moras reci dr., on ce te poslati raditi nalaze..

• _Katja_
    02. Ožujak 2022. 21:38

Bebo bas sam se pitala gdje si 😊 Drago mi je da je sve dobro ❤️
    I Posvudusa se ne javlja, ili sam ja to propustila? 🤔
    Boobamara ja idem 15.3. na dogovor pa ti javim. Vjerojatno je slično kao i kod tebe… 
    Tonka drži se ❤️❤️ Razumijem koliko ti je teško 💔 Bit ce mali dobro, u sigurnim je rukama, pazi ti na sebe i bebicu 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.