Proljetne bebe 2022.πŸŒΉπŸŒΊβ˜€οΈβ™₯️ πŸŒ„πŸ€

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • VaΕΎna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuőteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • _Katja_
    02. OΕΎujak 2022. 21:49

Evo ja sam na zapadu pa moja doktorica ipak svaki put dole čačka 🀣 Svi pregled od početaka. Ali nije nimalo bolno, sa sondom pogleda kratko i onda stavi pod mikroskop, iskreno nemam pojma sta provjerava, ali bilo je uvijek sve ok. 

• Antonela_93
    02. OΕΎujak 2022. 22:23

SunaΕ‘ce83 ma i ja sumnjam u ta njihova mjerenja. ja sam proΕ‘li mjesec imala dva pregleda u dva dana, jedan kod svog ginekologa i jedan u TA i razlika mi je bila 200gr. meni se čini da oni to od prilike sve kaΕΎu, tj. mislim da ni ne mogu znati baΕ‘ tocno u dek. Iako su i njihove pogreΕ‘ke moguΔ‡e. tako da nemoj se ti nervirati, bit Ce to sve super 😊

Arsancres
    02. OΕΎujak 2022. 22:54

SunaΕ‘ce83, ne brini se, najvjerojatnije je stvarno kako cure kaΕΎu, ali nije da te tjeΕ‘imo sad nego to su uzvovi stvaaarno jako često skloni greΕ‘kama, pogotovo kad je beba veΔ‡a tj. trudnoΔ‡a, joΕ‘ ajde ti aparati kod privatnika kojo svaΕ‘ta sami izračunaju (niti oni nisu točni nikad) ali po bolnicama je starija oprema i dovoljno je da se beba malo drugačije namjesti i odu neki grami.
    To őto ti nisi dobila na kilaži nema baő nikakve veze, to nemoj da ti tek bude povod za brigom. Ja znam osobno primjere tipa 2 trudnoće, žena dobila u jednoj trudnoći ispod 10kg, a u drugoj skoro 30, djeca rođena cca 300 grama razlike.
    Opće je poznato da naőa kilaža stvaaarno nema veze s bebinom, niti manjak tvojih kg može biti uzrok manjka njenih, isto kao őto je suludo kad netko kaže joj rodila sam bebu od 4,5kg pa sam zato dobila 30kg+
    To nema veze ni s čim. Kužim da se brineő, svi bi se vjerojatno, ali nema to baő logike sve i garant je neka greőka na uzvu ❀️
    Ja isto skuΕΎila da nema PosvuduΕ‘e, valjda nam ne krije bebicuπŸ˜…
    Bebo nemoj spominjat radove, kod mene ima joΕ‘ posla, a ja evo i termin probila haha
    Kontam si kad mi doΔ‘e patronaΕΎna joΕ‘ Δ‡e me socijali prijavit za uvjeteπŸ™ˆ
    ---
    Mene sabila danaΕ‘nja Ε‘etnja, da je bar bilo neke koristi, a ono niΕ‘, imam osjeΔ‡aj da imam samo upalu miΕ‘iΔ‡a πŸ˜‚
    Popodne smo joΕ‘ iΕ‘li do susjednog naselja da se muΕΎ testira, ko fol blizu je pa da se malo proΕ‘etam ja joΕ‘. Jedva se kuΔ‡i dogegala🀭 isplanirali smo da se sad svaka 2 dana testira jer realno moΕΎe se dogoditi bilo kad, a kakav sam maler joΕ‘ Δ‡u potrefiti da moram u bolnicu baΕ‘ izmeΔ‘u onih 22h i 4.30 gdje ne moΕΎsΕ‘ nigdje BAT napraviti, onda smo se odlučili poΕ‘tediti i sad se svaka 2 dana testira na onim mjestima od grada Zg, tamo je 41,30kn test s osobnom i Δ‡ao. I tak je po tim punktovima negdje 150,200, na aerodromu i 250..pa kad veΔ‡ svakako moramo bacat novce na to onda eto nek bar imamo nalaz u bilo koje vrijeme. I tak se joΕ‘ moΕΎe 5x max moΕΎda testirat, nije da imam ne znam koliko vremena joΕ‘ do poroda πŸ™ˆ

Nikolina1707
    03. OΕΎujak 2022. 02:59

π‘ͺ𝒂𝒐 π’›π’†π’π’Šπ’„π’†β€¦π’ˆπ’Šπ’π’†π’Œπ’π’π’π’ˆπ’Šπ’„π’‚ π’Žπ’Š 𝒋𝒆 π’‘π’“π’†π’‘π’π’“π’–π’„π’Šπ’π’‚ 𝒕𝒂𝒃𝒍𝒆𝒕𝒆 𝑰𝒏𝒐𝒗𝒐 π’Œπ’π’‹π’† π’•π’“π’†π’ƒπ’‚π’Ž π’Œπ’π’“π’Šπ’”π’•π’Šπ’• π’”π’‚π’Žπ’ 3π’Žπ’‹ 𝒅𝒂 π’π’‚π’Œπ’”π’† π’π’”π’•π’‚π’π’†π’Ž 𝒕𝒓𝒖𝒅𝒏𝒂 𝒛𝒂 𝒔𝒂𝒅 π’”π’‚π’Ž π’Šπ’‰ π’‘π’π’‘π’Šπ’π’‚ π’•π’†π’Œ 7 𝒋𝒖𝒄𝒆 π’”π’‚π’Ž π’‘π’“π’Šπ’Žπ’‹π’†π’•π’Šπ’π’‚ 𝒏𝒂 π’˜π’„ π’‘π’‚π’‘π’Šπ’“π’– 𝒑𝒂𝒓 π’Œπ’‚π’‘π’Š π’Œπ’“π’—π’Š 𝒂 𝒅𝒂𝒏𝒂𝒔 π’“π’–π’›π’Šπ’„π’‚π’”π’•π’Š π’Šπ’”π’„π’‹π’†π’…π’‚π’Œ π’Žπ’‚π’π’ π’”π’‚π’Ž 𝒛𝒃𝒖𝒏𝒋𝒆𝒏𝒂  ,𝒑𝒂 π’Žπ’† 𝒔𝒂𝒅 π’›π’‚π’π’Šπ’Žπ’‚ 𝒋𝒆𝒍 π’Œπ’π’‹π’‚ 𝒐𝒅 𝒗𝒂𝒔 π’Šπ’‰ π’‘π’Šπ’π’‚ π’Š 𝒋𝒆𝒔𝒖 π’π’Š π’Šπ’”π’•π’‚ π’‘π’π’Žπ’π’ˆπ’π’†?

π‘©π’–π’ˆπ’‚π’“π’Šπ’π’π’—π’Šπ’„

Nikolina1707
    03. OΕΎujak 2022. 03:01

Nikolina1707

π‘ͺ𝒂𝒐 π’›π’†π’π’Šπ’„π’† π’—π’Šπ’…π’Šπ’Ž 𝒅𝒂 𝒔𝒕𝒆 π’‹π’†π’…π’Šπ’π’ π’—π’Š 𝒕𝒖 𝒄𝒆𝒔𝒕𝒐 π’‚π’Œπ’•π’Šπ’—π’π’† 𝒖 π’…π’“π’–π’ˆπ’Šπ’Ž π’ˆπ’“π’–π’‘π’‚π’Žπ’‚ π’π’Šπ’”π’‚π’Ž π’…π’π’ƒπ’Šπ’π’‚ π’π’…π’ˆπ’π’—π’π’“ 𝒑𝒂 π’‘π’Šπ’”π’†π’Ž π’—π’‚π’Žπ’‚ π’Žπ’π’›π’…π’‚ π’Œπ’π’‹π’‚ 𝒋𝒆 π’Šπ’Žπ’‚π’π’‚ π’•π’‚π’Œπ’‚π’— 𝒔𝒍𝒖𝒄𝒂𝒋 β€¦π’ˆπ’Šπ’π’†π’Œπ’π’π’π’ˆπ’Šπ’„π’‚ π’Žπ’Š 𝒋𝒆 π’‘π’“π’†π’‘π’π’“π’–π’„π’Šπ’π’‚ 𝒕𝒂𝒃𝒍𝒆𝒕𝒆 𝑰𝒏𝒐𝒗𝒐 π’Œπ’π’‹π’† π’•π’“π’†π’ƒπ’‚π’Ž π’Œπ’π’“π’Šπ’”π’•π’Šπ’• π’”π’‚π’Žπ’ 3π’Žπ’‹ 𝒅𝒂 π’π’‚π’Œπ’”π’† π’π’”π’•π’‚π’π’†π’Ž 𝒕𝒓𝒖𝒅𝒏𝒂 𝒛𝒂 𝒔𝒂𝒅 π’”π’‚π’Ž π’Šπ’‰ π’‘π’π’‘π’Šπ’π’‚ π’•π’†π’Œ 7 𝒋𝒖𝒄𝒆 π’”π’‚π’Ž π’‘π’“π’Šπ’Žπ’‹π’†π’•π’Šπ’π’‚ 𝒏𝒂 π’˜π’„ π’‘π’‚π’‘π’Šπ’“π’– 𝒑𝒂𝒓 π’Œπ’‚π’‘π’Š π’Œπ’“π’—π’Š 𝒂 𝒅𝒂𝒏𝒂𝒔 π’“π’–π’›π’Šπ’„π’‚π’”π’•π’Š π’Šπ’”π’„π’‹π’†π’…π’‚π’Œ π’Žπ’‚π’π’ π’”π’‚π’Ž 𝒛𝒃𝒖𝒏𝒋𝒆𝒏𝒂 ,𝒑𝒂 π’Žπ’† 𝒔𝒂𝒅 π’›π’‚π’π’Šπ’Žπ’‚ 𝒋𝒆𝒍 π’Œπ’π’‹π’‚ 𝒐𝒅 𝒗𝒂𝒔 π’Šπ’‰ π’‘π’Šπ’π’‚ π’Š 𝒋𝒆𝒔𝒖 π’π’Š π’Šπ’”π’•π’‚ π’‘π’π’Žπ’π’ˆπ’π’†?

π‘©π’–π’ˆπ’‚π’“π’Šπ’π’π’—π’Šπ’„

bebo
    03. OΕΎujak 2022. 04:25

Katja hvala sto mislis na mene.Β 
    Ja sam trenutno bas pod vodom od svega. I jedva cekam da zavrsima s poslom. Sluzbeno ovaj tjedan, nesluzbeno se moram ukljucivati dok ne dodje netko u travnju. Ali vec ce se iduci tjedan lakse disati..
    Ajme, gleda sondom i jos mikroskopom! Nisam za to cula jos 😁✌ Gdje si ti ono na zapadu? ☺
    Tonka i CezarΒ drzite se. Bas se svaki dna sjetim Cszar i kako je. Lakse mi je pratiti grupu na FB ali vidim nije ze javljala, a ovdje sam u takvom zaostatku..Β 
    Uhvatila sam da je sve pod kontrolom 😁πŸ’ͺ
    Sunasce, sretno s pretregama. Nadam se da ce sve biti okej ❀❀ Te mjere nas samo plase...
    Arsancres ti me uvijek nasmijes! Setala ili ne.. Jos malo i evo tebi tvoje bebice βœŒπŸ˜€πŸ˜œπŸ’ͺ
    Cure, kada se sve isporodimo, moramo dogovoriti neku setnju! Ili nesta! β€βœŒπŸ’™

Omerta
    03. OΕΎujak 2022. 04:27

Vezano za forumaΕ‘icu koju svrbi po cijelom tijelu. Ovo mi je sad izbacilo na babycenter..
    "Itchy rash?

If you noticeΒ itchy red bumps or weltsΒ on your belly, and possibly your thighs and buttocks as well, you may have a condition called pruritic urticarial papules and plaques of pregnancy (PUPPP for short). Call your caregiver if you feel intense itchiness all over your body, even if you don't have a rash. It could signal a liver problem."
    ...Β 
    A ja budna več neka 2h. IΕ‘le rano u krevet. MlaΔ‘a se isto vrpolji. Ne mogu ni do wc-a veΔ‡ cvili. ProΕ‘li tjedan u vrtiΔ‡u nakon Ε‘to tjedan dana nije bila.. I onda za vikend opet počeo curkat nos i sad veΔ‡ par dana neki produktivni kaΕ‘alj. Imam doma Prospan pa ne znam jel bi joj to smjela dati, piΕ‘e da je nije za mlaΔ‘e od 2 godine, a ona je tel navrΕ‘ila i sitnija je pa ne znam jel ima kakve veze. Ako imate preporuku za kakve sirupe za lakΕ‘e iskaΕ‘ljavanje od 1 godine na dalje ili neΕ‘to drugo Ε‘to je pomoglo.. Inhalatoe imamo, al nije joj baΕ‘ po volji. Ne znam jel bi iΕ‘li opet do ped da ju bar posluΕ‘a i ako treba da neki sirup na recept. Samo se vrtimo u krug sa tim prehladama.Β 

Be the change you wish to see in the world.. πŸ’š

bebo
    03. OΕΎujak 2022. 04:28

Ovo nespavanje me ubija..Β 
    U 3 se probudim i ko sova. Glava rastura, a ujutro kada imam 100 obveza sam u komi, jedva funkcioniram.. πŸ˜–πŸ˜’
    Zaaaasto to nespavanje? Ne kuzim..

CoKSa
    03. OΕΎujak 2022. 05:34

Omerta mozes prospan. Moja je sa godinu i po dobila na hitnoj preporuku.Β 
    Jedan od boljih sirupa se nama pokazao grintuss i sad zadnje pod koronom biovitalisov sirup od sljeza.Β 

elle πŸ™‹β€β™€οΈ
    03. OΕΎujak 2022. 05:56

Cure dobro jutro πŸ¦‰
    Čestitke svima na dobrim pregledima πŸ₯³
    Tonka ΕΎao mi je Ε‘to su te zadrΕΎali ali bitno da ste ti i beba na sigurnom, malicki ce se prilagoditi nadam se πŸ’•
    Cezar vidim drΕΎiΕ‘ se, samo tako hrabro dalje, biti Δ‡e sve dobro ❀
    Tweety u pravu si,stigle smo doma danas. πŸ€—Β https://ibb.co/qN7NJFX
    SunaΕ‘ce i ja se nadam da smo mi sve u pravu i da je pogreΕ‘na procjena,nema Ε‘ta drugo biti πŸ’™

πŸ’β€β™€οΈ32g.- nizak amh (1,6)
    πŸ’β€β™‚οΈ30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oploΔ‘ene j.stanice,vraΔ‡en 1 dvodnenvni πŸ™ƒ
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. πŸ’•πŸ’•πŸ’•

• Uključi se u raspravu, znaΕ‘ da ΕΎeliΕ‘!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joő se niste prijavili na račun. Nemaő korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.