Cure cestitam na pregledima♥️♥️♥️
Kriss nadam se da ce doci prijeeee🤗🤞
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hi, ja sam danas bila na pregledu u TA. Sad mi je jasno što pišete za "pratnju". Stvarno najviše mjesta zauzimaju muževi/partneri/dečki.
Napravljen mi je ctg I uzet bris... držite fige da bude negativan, iako ja imam neki čudan osjećaj da bi mogao biti pozitivan 😔
Nemam iskustva sa tabletama za visok tlak, al kad mi je bio 140/90 mi je rečeno da izbacim začinjenu hranu, sol ( tj. da si kuham sve na lešo i samo prstohvat soli). Tlak mjerim od tad svakodnevno i nije mi nikako preko 130/80.
Cure koje se borite sa bolovima, probadanjima, infekcijama želim da što prije nadođete i budete bolje! 🤞
Tejuska sljedeći pregled je 09.03., možeš bilježiti 🙂
36👫36
Termin 26.03.2022 💙
Dubrovčanka.. kužim.. da mislila sam možda više to ljuljanje na lopti. A kolko možeš možeš.. bude beba krenula kad joj dođe;) Nadam se da neće još dugo🤞🤞
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Arsancres, Hukica i Kriss bravo za super preglede😊
Tonka i Cezar drzite se, bit ce sve ok 💪🏻🤗
Elle nam je sigurno dosla doma i uziva ❤
Ja cijelu trudnocu imam svaki put vaginalni pregled, vaginalni UZV i onaj preko trbuha i nikad to nisam dovodila u pitanje 🤷🏻♀️. Vidjet cemo kako ce biti sad u TA, ali prema iskustvima curki sa SD mozda i nece bit vise vag. pregleda.
💛🧡
Bambolina e a ja ti imam sve takve oko sebe koje mi tupe kao ja sam bila 40+ jos sam zavjese vjesala ti vec sada ne mozes, to ti ne valja, moras se kretat, moras skakati na lopti a ne mogu objasniti da jednostavno se ne osjecam dobro tako 😅
Ayris napomeni svakako svome gynu za svrab tijela. Za slučaj da provjeri jetru. Mene svrbi tu i tako stomak Al ništa strašno.
Napomenila sam ju vec, medjutim odgovor je bio da se testiram na koronu, iako ne znam kakve veze svrabez ima sa koronom. Nije mi rekla nista drugo nit me uputila na daljnje pretrage. I meni je u pocetku bilo samo stomak i to onako malo, medjutim sad je po cijelom tijelu intenzivno.
Definitivno odi vaditi krv i jetrene jer ako je kolestaza to se nije baš za igrati. Čula sam da specifično tabani svrbe na stopalima? Kako su ti oni?
Imas je pravo traziti uputnicu da prekontroliras,ako nece nadam se da imas financijsku mogucnost da barem to pogledas.
Jebala ih korona vise.
Doduse cula sam za svrab post covid i pun fejs je takvih objava. Ali ne moze nista zakljuciti bez adekvatnih nalaza,mislim kakvi su to doktori isss 🙄🙄🙄
Da i ja sam cula tabani i dlanovi da svrbe, jedino me to tjesi da je nemam zapravo jer je to jedini dio tijela koji me ne svrbi. I meni je vjeruj korone preko glave, ljudi imaju drugih problema sa zdravljem i razvijaju se druge bolesti dok oni samo forsiraju testove za koronu. Imam hvala Bogu financijske mogucnosti da se odem pregledati jer stvarno ne mogu ovako nista znati dok se ne kontrolisem.
Zene da li je nekoj od vas bila slicna situacija naime po menstruaciji sam trudna 6 sedmica isla sam kod doktorice ali kaze da je dosta manja trudnoca i samo se vidio krug onaj i unutra kao mala mrljica i linija da je pocela,imam opet za 2 sedmice kaze da bi se tad trebalo vidjeti i srce kako kuca i beba ali sam se ja nasikirala jer je tako malo
Zene da li je nekoj od vas bila slicna situacija naime po menstruaciji sam trudna 6 sedmica isla sam kod doktorice ali kaze da je dosta manja trudnoca i samo se vidio krug onaj i unutra kao mala mrljica i linija da je pocela,imam opet za 2 sedmice kaze da bi se tad trebalo vidjeti i srce kako kuca i beba ali sam se ja nasikirala jer je tako malo
To ti je tek mijesak, rana trudnoca, i meni je tako bilo kad sam bila trudna 2-3 sedmice, samo mrljica mala i nista vise i sve je uredu. Nemoj da se brines, tako bude u pocetku. :)
Arsancres, Hukica i Kriss bravo za super preglede😊
Tonka i Cezar drzite se, bit ce sve ok 💪🏻🤗
Elle nam je sigurno dosla doma i uziva ❤
Ja cijelu trudnocu imam svaki put vaginalni pregled, vaginalni UZV i onaj preko trbuha i nikad to nisam dovodila u pitanje 🤷🏻♀️. Vidjet cemo kako ce biti sad u TA, ali prema iskustvima curki sa SD mozda i nece bit vise vag. pregleda.
Moja dr uvijek gledala sondom vaginalno i preko trbuha, a na zadnjij kontroli je gledala dali se otvaram ali ručno.. Danas u TA bila kod dr ali me nije pregledao mislim da če to biti sljedeći put na redu🤔
Zadnja menstruaciju 12.6
Termin poroda 20.3
Curica💗
Ayris držim fige da nije ništa, ali svakako ti to provjeri nekako 😊 da nisi možda mijenjala kupku ili nešto u zadnje vrijeme pa da nije od toga? 🤔
Kriss super za pregled i spakiranu torbu 😍
Sibila neka nalaz dođe negativan 🤞
Bambolina meni je kuma rekla da hodam ko teletubbies 😆
31👩❤️💋👨38
Sortiraj odgovore
Najstariji