Tonka drzi se!
Arsancres dobra je to ruta sto si prosetala, sad ostatak dana sve 4 u zrak🤣
..
Mene je isto zadnji vaginalni bolio, doduse meni uvijek gleda jesam li otvorena i cerviks izmjeri. Ne znam bi li se usudila odbit vaginalni pregled, ne rade ga bezveze.
..
Meni dosao nalaz urinokulture - uzorak kontaminiran.. Ne znam da li da samo nastavim pit antibiotik ili sto da radim!? Sad ne mogu ponovit pretragu kad vec pijem antibiotik.

Curke hvala vam,prekosutra sam na kontroli pa cemo vidjeti 😊😊
Bas mi je zao da vas tako pregledi bole dolje,mislim i meni je to nelagodno bilo ali ne tak kako vi opisujete 🤧🤧
Drzite mi se sve,saljem jedan veliki zagrljaj svima 🥰♥️

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Mene moj ginekolog svaki puta pregledavao vaginalno i sad u trudnickoj takoder. Neki put me boli,a neki puta ne,ovisi tko ga radi valjda. Ali nije nista prestrasno.
Magy pocela sam sa dvije dnevno u 29 tt. A koliki ti bude tlak uz tablete?
Anchika ja bi na tvom mjestu nastavila piti do kraja jer ne znam koliko je pametno prekinut pit antibiotik kad se jednom pocne uzimat.

Ante 💙 Maro 💙
Drage buduce mame, da vas pitam, da li vi imate problema da svrabezom tijela? Jasno mi je da to dodje sa rastezanjem koze, je li, na samom trbuhu, grudima, zadnjici. Medjutim kod mene je rasprostranjen po cijelom tijelu, nema osipa niti ikakvog crvenila, samo uzasno svrbi i nesto je intenzivniji navecer. Koristim i losion "biobaza mama", ali ne pomaze nista. Da li ste vi imale tih problema i kako ste rijesile? Btw ja sam u 29oj nedjelji trudnoce :)
Ayris07, mene skrbi jako stomak. Pomaže mi dosta Melem mama krema. Ali opet sve je to individualno što kome pomogne. Pokušaj možda i bademovo ulje koristiti. Širimo se i jednostavno to ide s time.
Ja se vec bila prepala da nije sta opasnije. Cula sam za trudnicku kolestazu, pa me malo zabrinulo, jer kod mene nije samo stomak ili grudi vec i noge i ruke i to bas intenzivno. Svakako cu vas poslusati i pokusati sa bademovim uljem, mozda barem ublazi malo. :)
Ayris07, mene skrbi jako stomak. Pomaže mi dosta Melem mama krema. Ali opet sve je to individualno što kome pomogne. Pokušaj možda i bademovo ulje koristiti. Širimo se i jednostavno to ide s time.
Ja se vec bila prepala da nije sta opasnije. Cula sam za trudnicku kolestazu, pa me malo zabrinulo, jer kod mene nije samo stomak ili grudi vec i noge i ruke i to bas intenzivno. Svakako cu vas poslusati i pokusati sa bademovim uljem, mozda barem ublazi malo. :)
A nije ništa oku vidljivo nego samo svrbi?
Upravo
Ayris napomeni svakako svome gynu za svrab tijela. Za slučaj da provjeri jetru. Mene svrbi tu i tako stomak Al ništa strašno.
Napomenila sam ju vec, medjutim odgovor je bio da se testiram na koronu, iako ne znam kakve veze svrabez ima sa koronom. Nije mi rekla nista drugo nit me uputila na daljnje pretrage. I meni je u pocetku bilo samo stomak i to onako malo, medjutim sad je po cijelom tijelu intenzivno.
Ja ne znam kod nas u bolnicu nikog ne pustaju osim ako si narucen i to je to, nema pratnji,muzeva, decki nista.
Dubrovcanka ista situacija i kod mene, za hodanje koma znaci odmah se stomak stvrdne, kad vozim obavezno se popreci pod zeludac i stomak otvrdne. Zato ne volim nikud ni ici niti setat puno, bas bude dosta neugodno.

Hahahah mogla sam vidis malo nesto i smuljati za dobrobit sebe i bebe. A iskreno razmisljam i o promjeni ginekologa.
Bokic🌸
Ja danas opeljesila dm. I eto krecem u finalne pripreme i pranje peglanje i tako. 😉
Tonkica bas mi je zao sto moras biti tamo. Ali izdrzati ces. Mozda te i puste. Vjerujem da ce malac biti dobro sa tatom a kao sto i sama kazes ta odvojenost vise tebi teze pada nego njemu. On se toga jednog dana ne bude ni sjecao.
---
Mene cijelu T gin sa sondom gleda vaginalno svaki put i to me nis ne boli. Na zadnjem pregledu je prvi puta rukom procackala. Medutim ona stavi naravno rukavice i lubrikanta/gela sta god je to i mene to apsolutno nista nije bolilo niti je bilo neugodno. Vidjeti cemo kakvi ce u TA biti kad krenem.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji