Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ayris07
    02. Ožujak 2022. 15:01

Drage buduce mame, da vas pitam, da li vi imate problema da svrabezom tijela? Jasno mi je da to dodje sa rastezanjem koze, je li, na samom trbuhu, grudima, zadnjici. Medjutim kod mene je rasprostranjen po cijelom tijelu, nema osipa niti ikakvog crvenila, samo uzasno svrbi i nesto je intenzivniji navecer. Koristim i losion "biobaza mama", ali ne pomaze nista. Da li ste vi imale tih problema i kako ste rijesile? Btw ja sam u 29oj nedjelji trudnoce :)

• Ayris07
    02. Ožujak 2022. 15:12

Magy107

Ayris07, mene skrbi jako stomak. Pomaže mi dosta Melem mama krema. Ali opet sve je to individualno što kome pomogne. Pokušaj možda i bademovo ulje koristiti. Širimo se i jednostavno to ide s time.

Ja se vec bila prepala da nije sta opasnije. Cula sam za trudnicku kolestazu, pa me malo zabrinulo, jer kod mene nije samo stomak ili grudi vec i noge i ruke i to bas intenzivno. Svakako cu vas poslusati i pokusati sa bademovim uljem, mozda barem ublazi malo. :)

• Ayris07
    02. Ožujak 2022. 15:20

Magy107

Ayris07

Magy107

Ayris07, mene skrbi jako stomak. Pomaže mi dosta Melem mama krema. Ali opet sve je to individualno što kome pomogne. Pokušaj možda i bademovo ulje koristiti. Širimo se i jednostavno to ide s time.

Ja se vec bila prepala da nije sta opasnije. Cula sam za trudnicku kolestazu, pa me malo zabrinulo, jer kod mene nije samo stomak ili grudi vec i noge i ruke i to bas intenzivno. Svakako cu vas poslusati i pokusati sa bademovim uljem, mozda barem ublazi malo. :)

A nije ništa oku vidljivo nego samo svrbi?

Upravo 

• Ayris07
    02. Ožujak 2022. 15:28

Dubrovčanka

Ayris napomeni svakako svome gynu za svrab tijela. Za slučaj da provjeri jetru. Mene svrbi tu i tako stomak Al ništa strašno.

Napomenila sam ju vec, medjutim odgovor je bio da se testiram na koronu, iako ne znam kakve veze svrabez ima sa koronom. Nije mi rekla nista drugo nit me uputila na daljnje pretrage. I meni je u pocetku bilo samo stomak i to onako malo, medjutim sad je po cijelom tijelu intenzivno.

zana89
    02. Ožujak 2022. 15:33

Ja ne znam kod nas u bolnicu nikog ne pustaju osim ako si narucen i to je to, nema pratnji,muzeva, decki nista. 
    Dubrovcanka ista situacija i kod mene, za hodanje koma znaci odmah se stomak stvrdne, kad vozim obavezno se popreci pod zeludac i stomak otvrdne. Zato ne volim nikud ni ici niti setat puno, bas bude dosta neugodno. 

• Ayris07
    02. Ožujak 2022. 15:47

Hahahah mogla sam vidis malo nesto i smuljati za dobrobit sebe i bebe. A iskreno razmisljam i o promjeni ginekologa.

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Ožujak 2022. 16:06

Bokic🌸
    Ja danas opeljesila dm. I eto krecem u finalne pripreme i pranje peglanje i tako. 😉
    Tonkica bas mi je zao sto moras biti tamo. Ali izdrzati ces. Mozda te i puste. Vjerujem da ce malac biti dobro sa tatom a kao sto i sama kazes ta odvojenost vise tebi teze pada nego njemu. On se toga jednog dana ne bude ni sjecao.
    ---
    Mene cijelu T gin sa sondom gleda vaginalno svaki put i to me nis ne boli. Na zadnjem pregledu je prvi puta rukom procackala. Medutim ona stavi naravno rukavice i lubrikanta/gela sta god je to i mene to apsolutno nista nije bolilo niti je bilo neugodno. Vidjeti cemo kakvi ce u TA biti kad krenem.

• Ayris07
    02. Ožujak 2022. 16:12

Dubrovčanka

Ayris pa realno glupo mi to ponašanje. Smuljaj. Ja bi. Jer znam da mira nebi imala. Bolje provjerit bzvz nego se mislit ❤️

Jest glupo obzirom da je to i starija zena i zna sta se sve moze u trudnoci desiti, a ona to tek tako sanlantno uzima u obzir...msm stvarno. Hvala u svakom slucaju, idem ja ipal do doktora opce prakse provjeriti si krv i jetrene enzime i svakako ginekologa promjenuti, pa javim sta bude. 

• Kriss
    02. Ožujak 2022. 16:26

Magy evo ja sam ti sad na metildopi, 3x250mg. Meni je već bilo bolje nakon 2 tablete, znači drugi dan ajmo to na grubo reći. S tim da nisam imala neki previsoki tlak. Taj dan na pregledu 160/100🙄 onda su me dva dana pratili bez ikakve terapije, bio je većinom 145/90 i onda uveli terapiju. Sad je 120-130/80. I većinom je tak, ne skače nikud. Meni je začudo evo brzo djelovalo.
    Boobamara, Hukica, Arsancres bravo za preglede ❤️
    Tonka nadam se da će te pustiti prije, barem da budeš koji dan još prije doma ❤️Znam kako ti je, ja sam se isto molila da me puste barem dan doma 😂 tj neznam, tebe čeka dijete kući ali izdržati ćete to vi 💪
    Cure, baš ali baš sam se nanervirala. Aj da bar pita oćete sjesti, ali ni to. Čak bi i rekla onda možda da je okej  Oprostite mi ali živce su mi ispili... I još su tamo najglasniji, behljaju se i smiju na sav glas. Nisam fakat neka babuskara, sve mogu razumjeti ali takvo ponašanje ne! Zna se kak se ponaša u čekaoni. Ko da nama svima ne bi bilo lijepo da imaš nekoga uz sebe dok čekaš i pričaš. Ako je pravilo da nema pratnji, onda stari nema.

Mi smo obavile ctg, sve super. Kontrola za tjedan dana, nadam se da ju možda i ne dočekamo🤪 Prijavljujem da sam spakirala torbu ponovno, spremna sam 😊
    Tejuska znači sljedeći pregled nam je 9.3.

Tejuska♡
    02. Ožujak 2022. 16:33

Ayris07

Dubrovčanka

Ayris napomeni svakako svome gynu za svrab tijela. Za slučaj da provjeri jetru. Mene svrbi tu i tako stomak Al ništa strašno.

Napomenila sam ju vec, medjutim odgovor je bio da se testiram na koronu, iako ne znam kakve veze svrabez ima sa koronom. Nije mi rekla nista drugo nit me uputila na daljnje pretrage. I meni je u pocetku bilo samo stomak i to onako malo, medjutim sad je po cijelom tijelu intenzivno.

Definitivno odi vaditi krv i jetrene jer ako je kolestaza to se nije baš za igrati. Čula sam da specifično tabani svrbe na stopalima? Kako su ti oni? 
    Imas je pravo traziti uputnicu da prekontroliras,ako nece nadam se da imas financijsku mogucnost da barem to pogledas.
    Jebala ih korona vise. 
    Doduse cula sam za svrab post covid i pun fejs je takvih objava. Ali ne moze nista zakljuciti bez adekvatnih nalaza,mislim kakvi su to doktori isss 🙄🙄🙄

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.