Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emmie
    24. Ožujak 2021. 04:35

Rita88 možda se samo pokrenulo samo od sebe! Taj trud zvuči kao da bi mogao biti pravi. Ako jeste...sretno ti !⚘

Lunica
    24. Ožujak 2021. 05:15

Rita88

Lussi sretno, samo se nemoj napinjat da te ne posjete hemici!
    Ja sam od pol 3 u bolovima, menga bolovi,kicma ,trbuh, stvrdnjava mi se ko kamen, sad sam imala takav trud da sam zvijezde vidjela. Jedino ako me dr.nije prostopao malo pa sam se pocela otvarat jer sam bila kod njega sinoc na pregledu i bila sam zatvorena. Jel moguce da je dr.potaknuo otvaranje pregledom?

Sretnooo💕💕💕💕

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

MareiKate
    24. Ožujak 2021. 06:12

pupetta

Mame, je li itko od vas osjetio kod beba prvi skok u razvoju? Ne znam sto bi drugo bilo kod moga nego to, navalio je odjednom na sisu i samo to ga umiri. A bome me posteno izgrizao od te nervoze i sad mr bole bradavice. Gladan nije, koliko vidim grcevi nisu jer se ne ponasa tako. Ali je neutjesan i cini se stogod da napravimo da nije dobro. Ima li tko savjet?

Moguće da je skok, bude sa 10 dana pa s ako 3 tjedna. Mi smo prošli taj s deset dana i sad smo na 2 i pol tjedna i već je počeo taj drugi čini mi se...

MareiKate
    24. Ožujak 2021. 06:14

Emmie

Rita88...ahh ok.
    Lussi...suosjećam! Čari kasne trudnoće. Nadam se da ćeš biti uspješna i pronaći nešto što može pomoći da se ne ponovi⚘ Zatvor je nešto užasno, a posebno u trudnoći kada je sve dole ionako "out of order" ☹
    Ninnach moja sovice nadam se da ste ti i Sara dobro, a i MissGraz i njena princeza.

Ayaat se toliko napreže kao da će kakiti i pravi zvukove koji su slični zvucima koje pravi konj, svinja, mali dinosaurus i Golum iz Gospodara Prstenova. Hajde ti onda zaspi!🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️😆

Emmie, tako je moja prva curka stalno neke zvukove proizvodila,sad mi je čudno koliko mi je sin sad tih 🤣 kad je curka došla iz bolnice, jednu noć je moj muž rekao: pa mi kao da smo vepra donijeli kući a ne dijete, šta je ovo 🤣🤣

MareiKate
    24. Ožujak 2021. 06:21

Avama čestitam! Nadam se da ćeš dobiti brzo bebicu da bude kraj tebe 😇
    Rita sretno! moguće da je samo krenulo 🤞
    Girl1234 sretno i tebi, ako nije alarmantna količina plodne vode možda još puste koji dan da bebica poraste 🤞😇
    Netko me pitao za selidbu s malim djetetom... Uhh... S bebom je super sve prošlo, ali starija curka... Ništa joj nije jasno i bilo je teško. Jako je plakala kad smo odlazili, derala se za svaku iznesenu stvar iz stana. Kad smo došli u kuću skužila je otprilike da su nam sad sve stvari tu pa se smirila, ali za par dana me pitala kad ćemo kući, gdje je njen parkić i njena pekara 😑 a kako vani puše nenormalno danima ne mogu ju nigdje odvesti s mlađim, da odemo do novog parkića i nove pekare i tako...

Principessa🌺
    24. Ožujak 2021. 06:36

Pokusavam se ne naprezat da me nebi hemici posjetili.. ak ide ide,ak ne ne..
    Al me trbuh boli jer moram a ne mogu
    Zato vjetrovi idu hahah sva sreca pa sami zivimo🤣🤣🤣
    .
    MareiKate uspjeli ste se preseliti? Cestitaam🥳🥳😎😎

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Principessa🌺
    24. Ožujak 2021. 06:39

Samo se nadam da to kaj me trbuh boli jer ne mogu na wc nema utjecaja na bebicu🤞🏼 da je njoj dobro bez obzira na to

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

• Bebanomoje
    24. Ožujak 2021. 06:45

Rita88

Lussi sretno, samo se nemoj napinjat da te ne posjete hemici!
    Ja sam od pol 3 u bolovima, menga bolovi,kicma ,trbuh, stvrdnjava mi se ko kamen, sad sam imala takav trud da sam zvijezde vidjela. Jedino ako me dr.nije prostopao malo pa sam se pocela otvarat jer sam bila kod njega sinoc na pregledu i bila sam zatvorena. Jel moguce da je dr.potaknuo otvaranje pregledom?

Moguće je da je dr potaknuo nesto, drzim fige da je ono pravo 🤞😊 javljaj novosti 😄
    Mene trbuh i ledja bole, inače ne bude tako odmah ujutro, nadam se da je to dobar znak. Mala je ludovala do pola noći, valjda neće spavati na ctgu 😅

pupetta
    24. Ožujak 2021. 07:13

Dobro vam jutro, sretno svima na pregledima, a posebno Girl1234 & Rita88. Drzim fige najvece da sve bude kako i same zalite ❤
    Ivancica & MareiKate hvala vam! Bio je kaos do 2 ipo ujutro, pa se stanje smirilo i pustila sam ga da spava, nisam ga htjela buditi za hranjenja. Ali, maloprije sam ga probudila jer su mi cike vec dosta napunjene. On je nama inace mirnica koja spava 20 sati dnevno i treba ga buditi i za dnevne i za nocne obroke i zato mi je bas bilo neobicno kad je tako odjednom nastao nered. Pokusala sam mu jucer uvaliti dudu, ali nece mudrac, a za 2 sekunde odmah navalio na ciku. Sve u svemu, nadam se da ce danas sve biti ok 

Baby P 03/21 💙

• eleonora
    24. Ožujak 2021. 07:24

U kojim slučajevima u kasnijoj trudnoći nije panika ako vidimo malo krvi?
    Ne vidim ja ništa nego se samo pripremam :) Znam da bi me šlag strefio da ju vidim.
    Dakle, kod ispadanja sluznog čepa može biti sukrvice i to je ok? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.