Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    24. Ožujak 2021. 00:04

Mantram 🥰 sutra idem po list maline i po ananas i hodat ,hodat i hodat. Laku noc svima

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

pupetta
    24. Ožujak 2021. 00:20

Mame, je li itko od vas osjetio kod beba prvi skok u razvoju? Ne znam sto bi drugo bilo kod moga nego to, navalio je odjednom na sisu i samo to ga umiri. A bome me posteno izgrizao od te nervoze i sad mr bole bradavice. Gladan nije, koliko vidim grcevi nisu jer se ne ponasa tako. Ali je neutjesan i cini se stogod da napravimo da nije dobro. Ima li tko savjet?

Baby P 03/21 💙

• Ivancica90
    24. Ožujak 2021. 00:37

pupetta

Mame, je li itko od vas osjetio kod beba prvi skok u razvoju? Ne znam sto bi drugo bilo kod moga nego to, navalio je odjednom na sisu i samo to ga umiri. A bome me posteno izgrizao od te nervoze i sad mr bole bradavice. Gladan nije, koliko vidim grcevi nisu jer se ne ponasa tako. Ali je neutjesan i cini se stogod da napravimo da nije dobro. Ima li tko savjet?

Moj je tak sa cca tjedan i pol, al mi se poklopilo s temperaturom i antobiotikom pa sam tome pripisala. Nemam pametan savjet, ja sam ga pustila na cici dok ne bi zaspo, al moj nije grizo, kad bi se najeo je sam držo u ustima i svako malo povuko pa presto. Trajalo je dan i pol. Nakon tog mi je još tjedan dana bio nervozan više nego inače, al to sam poprilično sigurna da je zbog antibiotika. I od tad mi hoće spavat samo na trbuhu, na leđima i boku se odmah probudi ☹

• avama
    24. Ožujak 2021. 01:47

Trudnicica razlog je nedostatak plpdne vode itime zastoj u rastu. U 36 tj je bilo 6-7,  a za tjedan dan 36-6 je bila.samo 3. I odmah su me ostavili i carski.
    Doala mi je dr reci da je s plucima sve ok radili su rengen i  vadili krv i da nema upale. Hvala Bogu. Nadam se da cu ga sutra dobiti malo duze

Emmie
    24. Ožujak 2021. 02:09

Avama čestitam ti od srca! Neka sve prođe u najboljem redu sa malenim⚘⚘⚘⚘
    .
    Rita88 ...misliš li da je to Tina?!?!?!?! 😲

Emmie
    24. Ožujak 2021. 02:14

Girl sretno!!! ⚘⚘⚘⚘⚘

Rita88
    24. Ožujak 2021. 03:11

Emmie

Avama čestitam ti od srca! Neka sve prođe u najboljem redu sa malenim⚘⚘⚘⚘
    .
    Rita88 …misliš li da je to Tina?!?!?!?! 😲

Moguce, ima jedna koja se non stop pojavljuje po svim forumima sa razlicitim nadimcima! Ne kuzim sta je s tim ljudima🤯

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Principessa🌺
    24. Ožujak 2021. 03:52

Ja ne mogu spavati😖 tak me trbuh boli, moram na nuzdu br.2 a nikak nemrem..
    A jucer sve normalno bilo🙄 
    Sad sjedim na wcu i nadam se da budem nekak...

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Emmie
    24. Ožujak 2021. 04:25

Rita88...ahh ok. 
    Lussi...suosjećam!  Čari kasne trudnoće. Nadam se da ćeš biti uspješna i pronaći nešto što može pomoći da se ne ponovi⚘ Zatvor je nešto užasno, a posebno u trudnoći kada je sve dole ionako "out of order" ☹
    Ninnach moja sovice nadam se da ste ti i Sara dobro, a i MissGraz i njena princeza.

Ayaat se toliko napreže kao da će kakiti i pravi zvukove koji su slični zvucima koje pravi konj, svinja, mali dinosaurus i Golum iz Gospodara Prstenova. Hajde ti onda zaspi!🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️😆

Rita88
    24. Ožujak 2021. 04:28

Lussi sretno, samo se nemoj napinjat da te ne posjete hemici!
    Ja sam od pol 3 u bolovima, menga bolovi,kicma ,trbuh, stvrdnjava mi se ko kamen, sad sam imala takav trud da sam zvijezde vidjela. Jedino ako me dr.nije prostopao malo pa sam se pocela otvarat jer sam bila kod njega sinoc na pregledu i bila sam zatvorena. Jel moguce da je dr.potaknuo otvaranje pregledom? 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.