Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Ožujak 2021. 08:46

Girl ni meni nema smisla inzistirat na porodu bez friskog pregleda, to je par min posla, nebi smio bit problem. Ti samo budi hrabra, sto god da bude na kraju, mozda vec na kraju dana budes cuvala svog malog ovnica 😘

24. Ožujak 2021. 08:52

Jagodica usla si danas u termin 😍🤩 Cestitke tebi i Franu :) 
    Sigurni tjedni su svakako najkasnije od 37.jer si tad u terminu. Nekad su namjerno poradjali zene u 37.tj.misleci da je to max vrijeme u trbuhu. Sigurnim se smatraju veci u 2 tjesdna prije toga jer 99% beba u razvijenom svijetu prezivi. 
    A da je moguce da bude komplikacija i u 40.tj.i bolesti i svega.. naravno. 
    .
    Ja sam se probudila al mali nije. Prvi put. Guram trbuh, nista. Nakon 2 sata drmanja je protegnuo nogu. Muz kaze da je drukciji zvuk kad nasloni uho. Mislimo da je velik i nize al ne zelimo riskirat da smo nest propustili pa idem u pola 10 svojoj ginekologici u TA.

mom_of_4
    24. Ožujak 2021. 09:01

Palonkica ma bit ce to sve ok..svo zlo bilo u tome...
    Ahahhahahah dodi slobodno,mene kad scepaju trudovi ja krecem tek kad kad se vise s poda ne mogu dignuti ahahah i onda muza satarem u autu polakooo ne tresiii nemoj preko
    lezecih brze sporije stani kreni ahahhaha a jadan covik jos ce mi je drugi put zvat taxi

24. Ožujak 2021. 09:01

Cure koje mislie rodit na Merkuru, da li znate sta je sa tim terminima za prvi pregled u trudnickoj?? Ja sam zvala kazu da ne gledaju mailove uopce pa da se dogovorim sa trudnickom ambulantom,a oni pak kazu da ne mogu doc bez termina. Da li je imala koja od vas ovakvu situaciju??

Principessa🌺
    24. Ožujak 2021. 09:25

Girl samo  ti trazi drugo misljenje,nemoj se dat zajebavat i javi kaj bude🤞🏼
    NevaEva odi samo da provjeri, tebi bude lakse..
    Ja mozda odem danas do doktorice,vidim da je Behin tu popodne,cekam patronaznu sad da dode, al bas me boli stalno nekaj i ocu to provjerit da sam mirna.

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

• Erika33
    24. Ožujak 2021. 09:52

Lea23

Cure koje mislie rodit na Merkuru, da li znate sta je sa tim terminima za prvi pregled u trudnickoj?? Ja sam zvala kazu da ne gledaju mailove uopce pa da se dogovorim sa trudnickom ambulantom,a oni pak kazu da ne mogu doc bez termina. Da li je imala koja od vas ovakvu situaciju??

Pošalješ uputnicu slikanu ako imaš, i zadnji nalaz na centralno narucivanje... Meni isti dan odgovore.... I dobiješ termin... 

• thera
    24. Ožujak 2021. 09:57

Evo ja odradila zadnji guk danas. Sestri je bilo neugodno,kaze da nemaju obicaj u tim tjednima vise gnjaviti trudnice i da ne zna kaj je bilo doktoru koji je pisao nalaz. I da me vise sigurno nece zvat. Ma nije valjda,bas bi mogli u 42.tjednu🤦‍♀️

• Erika33
    24. Ožujak 2021. 09:59

https://www.kb-merkur.hr/Merkur-online-narudžba, evo Lea link.... Dobit ćeš potvrdu o narudžbu ili danas il sutra....ja uvijek dobijem isti dan. 

kety992
    24. Ožujak 2021. 10:00

Lea23

🤔🤔 pa meni su isto odgovorili na mail isti dan...idem sad u petak na uzv pa cu se odmah narucit i za trudnicku osobno...dr je poslala uputnicu vec. 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Tea2807
    24. Ožujak 2021. 10:00

Girl imas pravo trazit drugo misljenje, cak i otic rodit negdje drugdje, ne daj se zajebavat 💪
    Sto se tice sv.duh odnosno svakog rodilista, znam price i uzasne i jako pozitivne. Znam da je sad kaos jer jedini primaju pratnje pri porodu, i neki dan su pricali da zene radaju po hodniku jer nemaju mjesta jer svi sad hrle tamo, i doktor moze imat los dan, al ja im to nikad ne 'oprastam', izabrao si svoju karijeru i imas los dan kao i svi mi na svom poslu, al nesmijes si dopustit emocije iskalit na nevinoj osobi. Svakako bi odbila indukciju ako je sve u redu, isto tako bi im dopustila da rade sve sta je potrebno da spase bebu ako je kontra situacija. Pod indukcijom se smatra i busenje vodenjaka i gel, mozda nemora doci do dripa (mene njega samo strah). Ugl sretno 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.