Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elly94
    23. Ožujak 2021. 09:07

Sve u svemu da nije bilo krvarenja vjerojatno bi dosla cetvoronoske do bolniciice u zadnji cas 😂tak da stvarno je svatko je slucaj za sebe.. Ja bad nisam slusala svoj neki unutrasnji glas..tak da cure osluskujte svoje tijelo ♥️

Elly94
    23. Ožujak 2021. 09:09

https://ibb.co/8MCzVSn
    Evo nas.. Mene i moje najvece ljubavi💙Lukas 

Jagodica125
    23. Ožujak 2021. 09:19

Elly - ajme sto ste slatki😍 u kojem tt si rodila? Promaknulo mi🤭

nikac
    23. Ožujak 2021. 09:23

Elly predivan je Lukas ❤️❤️❤️
    Netko je pitao za nosni aspirator, ja sam kupila u DM onaj sto se spaja na usisavac, dodje oko 100-injak kn... 
    Zao mi je cure kojima su bebice uranile da ste zalosne ali stvarno vjerujem da nam je medicina toliko napredna i da stvarno nemate razloga za strah jer ce sve u tim tjednima biti ok. A brinut cete se uvijek, valjda i to znaci biti mama 🥺
    Cure koje imate zakazan carski sretno! 
    Jedno pitanjce za tetrice, vidim da ste pisale da su najbolje kvalitete na Ethereal ali ja te velike tetrice vec imam a fale mi one male. 
    Netko je jednom bio spomenuo da su one dosta korisne. 
    Di ih mogu kupiti? I da li ih uopce treba uzimati
    Btw ja otkad sam doma samo trosim 🤣 stalno nesto, a sva sreca pa sam pocela na vrijeme inace bi stvarno sad bankrotirala 🤣🤣🤣
    A valjda me jos i moj horoskop zeza (djevica) pa zelim da i kuci bude sve tip top pa mijenjam neke stvari po stanu, svasta nesto... 
    I danas divan dan, ujutro u planu peglanje pa tecaj online i popodne setnja sa Svrcom.... 
    Ajmooo proljece jedva te cekamo svi, neka napokon zagrije nakon ove bure.... 

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

nikac
    23. Ožujak 2021. 09:34

E jos jedno vazno pitanje vezano za disanje.
    Na zadnjem online predavanju kad smo prolazili temu poroda jako malo govora bilo je o disanju koje je po meni jedna od kljucnih stvari za cim uspjesniji i laksi porod.
    Kako se sada pripremati za to u ovim uvjetima kada ti nitko to uzivo ne moze pokazati?
    Kako ste vi mame koje ste nedavno rodile? Isle bez pripreme i slusale upute babica, ili ste trazile "upute" na youtubeu i vjezbale kod kuce? 🙃

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

• Dora2021
    23. Ožujak 2021. 09:36

NevaEva

Thera, sretno na GUK-u, Girl, Petra i Zara javite nam super vijesti s pregleda :) 🤰🏻🤰🏻🤰🏻
    Dora.. danas je 23. 😂 Kak ide? Se trudis sta? 😅🤱

23-ći traje do ponoći a pošto je u horoskopu krenula ofca, iizgleda da je već tvrdoglava i  žuri joj se 🤣🤣🤣🤣🤣 javim!! 

• Dora2021
    23. Ožujak 2021. 09:38

Petra982

Jutro cure!
    Neće Dora još 2 dana 🤣
    Pregled mi je tek popodne pa sam se vratila još malo u krevet. Ne spava mi se, nisam sovarila, al mi je udobnije neg na kauču. Čuvam energiju jer poslije imam za šetat i nosit briseve.
    Stavila sad prat jednu mašinu robe, al te kutije i dalje pune! Čudim se čudu čitavo jutro otkud toliko stvari. Ko da nikad nisam bebu imala. I pol toga mi se čini višak i suvišno, a opet mislim da sam sačuvala s razlogom. Booo!
    Avama, sretno!

🤣🤣 Dori je ovak dobro al bumo videli 😂😂😜

• Dora2021
    23. Ožujak 2021. 09:39

Dora2021

NevaEva

Thera, sretno na GUK-u, Girl, Petra i Zara javite nam super vijesti s pregleda :) 🤰🏻🤰🏻🤰🏻
    Dora.. danas je 23. 😂 Kak ide? Se trudis sta? 😅🤱

23-ći traje do ponoći a pošto je u horoskopu krenula ofca, iizgleda da je već tvrdoglava i žuri joj se 🤣🤣🤣🤣🤣 javim!!

*ne žuri joj se

• Dora2021
    23. Ožujak 2021. 09:40

Joj curke, drž'te se sve, šaljem dobre vibre 🥰🥰🥰 

Principessa🌺
    23. Ožujak 2021. 09:46

Elly94

https://ibb.co/8MCzVSn
    Evo nas.. Mene i moje najvece ljubavi💙Lukas

😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI