Petra982Bitno da si nasla tetrice🥰 okej su, nisu lose pod rukom ali nisu ni kvalitetne ko Etheral, uzela sam samo paket jer su Mickey, pa za foru, posluzit ce svakako,ali nisu onak pune i guste
Thnx. Da, zato ih nisam kupovala. Učinilo mi se da bi se mogle raspasti pri pranju.
Bebolinka 😭 Zvuci koma al ima tu jos cura s istom mukom i bit ce nas sigurno jos. Nemoj plakati, sve ce to proci.. Voljela bi da ti znam dati konkretniji savjet al nemam. Vidjela sam u jednom od dokumentaraca koje sam skinula da beba place i dok je sita i dok pajki i dok ima sve.. jer joj je tesko sto nije stisnuta vise. Da dok smo sve drugo probali stisnemo bebu na svoju golu kozu i netko nas omota i stisne s dekicom. Samo da slusa srce mamino jer joj to fali dok se rodi. Naravno, ako si sigurna da je gladna, nije to al ne moze odmoc. Mene je toga bas strah i jedva cekam da napisete da ste nasle rjesenje da vas kasnije mogu pitat za savjet, sve ce bit ok 💜💜
Ines treba mi tvoja terapija 🤣
Kod mene ista stvar sa dojenjem, tj čini mi se da gubim mlijeko, sise mi se ne pune ko prije, mekane su i imam osjećaj da mi ostane gladna 😭 ja vam toliko plačem zadnjih dana da neznam šta mi je
Isto kao šta je neko rekao imam osjećaj da nisam dorasla tome, da nisam dobra mama. Smrcava mi je i počela je stalno imati grčeve, i npr dok spava cijelu noć ona stenje iako spava i onda ja i tad plačem jer joj nemogu pomoći. Pazim šta jedem, jedem ugl juhe, zobene, piletinu, povrće, slatko minimum minimuma i tako bas se izbediram
Dajem joj Tiba kapi, pomažu ali ne da prestane nego ublaži.
I tako nisam još izašla vani snjom jer je tako malo prehladena i kako sam i ja kući već dva tjedna me i to pere, nemogu se opustit iako sam bila spremna na to ali eto bas sam sjebana i samo bi plakala 🙁
Muž mi spava u dnevnom jer mi ga je zao jer radi a nemoze mi pomoći ništa kad ona samo sisa a on se probudi na svako njeno stenjanje zbog grčeva i onda mu kažem da ode u dnevni jer se samo umara a radi, i onda on ode pa mi fali i ja i na to plačem hahaha 😭😭
Rekla sam da neću o dojenju, al ne mogu!
Mekana sisa nije nužno indikator da nema mlijeka. Ako su pelene pokakane i popisane i beba ne gubi na kilaži, sve je ok. Ako bi bilo nešto od toga, tek ONDA posegni za AD.
Ako joj daš bocu, beba ju neće odbiti. Natrpat će se i viškom kojeg ti može bljucnut, a ti ćeš stvoriti krivi dojam.
Raspitaj se da se u Puli održavaju grupe potpora dojenju ili odi u savjetovalište za prehranu. Obično su tamo stručne pazronažne sestre koje ti mogu pomoći.
Mislim da te uhvatio baby blues I moj savjet ti je da sad snekim popričaš, da to izbaciš iz sebe. Velika je promjena postati mama i vjeruj mi i ja se ponekad pitam da li sam dorasla toj ulozi! Jesi, ti to možeš!!! Nema savršene mame koja sve hendla tip top!!! Trudimo se kako znamo!!!
Bebe plaču, stenju i uzdišu zbog puno razloga!!! Samo hrabro 🤗🤗🤗
Mom i ja se odma ustrtarile radi plodne vode 😂 Nema toga sta nas ne moze izbacit iz takta 😂😅
E da bebolinka ja sam zvala na telefon i one rode podrska dojenju. Bar malo možes i s njima prokomentirat pa vidis mozda ti bude lakse nakon razgovora s njima. Meni nisu rekle bas sad ono nista novo sto vec nisam znala ali opet nekako lakse je kad s nekim prokomentiras. 😉 Doći će to sve na svoje ne brini. Hormoni nas peru i sad nakon poroda to je normalno. I ja se mogu rasplakat za čas, ne brini to je sve ok i normalno. 😉

Bebolinka je ti bila patronazna? Sta ona kaze na situaciju? Mozes i nju zvat i pitat kad je ona vec bila kod tebe i upoznata je sa situacijom sa bebom i njezinom kilažom i sve. Uglavnom bit ce ti lakse ako s nekim prokomentiras situaciju. 🙂

Curke, trebam preporuku za bočicu za novorođenče...moj mali je samo na dohrani i jako mi je bitno da je boca dobra i da lagano curi radi grčeva...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ruzice moja preporuka je dr. Browns bocice. Na fejsu sam vidla i da su na akciji bile u kauflandu, ne znam da li su jos.

[/ url
NevaEva 🤔😬dobro si rekla ,intezivno razmisljam o povlačenju s interneta opcenito dok rodim..Sama od sebe sam panicar jos kad procitam svasta dovoljno da mi masta se rasplamsa i scenarij za film je spreman..odmah dijagnoze puste po glavi se vrte..ajme da je narokat se pa zaspat ovih 50-Ak dana do kraja uffff..Bdw povlačim ono sta sam rekla eh ranije bi ja hah neka nje unutra do termina nadam se da joj je lipo osim maminih izljeva i ispada histerije

Vidim da je to u biti najbitnije , najbitnije je posložit se u glavi onda je sve ostalo lakse. 🤗😉🙂
Ma rijeci ti se pozlatile, EmEn9! Ja kao prvorotka ne znam sto savjetovati i pisati u vezi dojenja, ali se nadam da ce se tebi posloziti stvari bas kako si sama zelis i kako je najbolje za tebe i tvoje dijete😘
.
A ja sam se ugledala na nasu Mom, pa eto u njenoj maniri odrzala sama sebi prodiku 😌 samo kukam i sva me neka negativa pere, a nemam razloga, sve je u redu, ako nesto i boli, zazetze, ovo ono - sve u skladu sa tjednima. Ne zelim biti malodusna, puna straha i sumnji. Bilo bi mi bolje da idem molit i Bogu zahvaljivat sto smo do ovdke dogurali, nego sto tu kradem snagu i vjeru sama sebi. Sad se idem otusirat i primit kakvog takvog posla. Sve u Bozje ruke i pridruzujem se zeljama Mom- neka nam Bog blagoslovi svaki sat, dan trudnoce i sve nas cuva i bdije nad nama i nasim smotuljcima koji su u busama ili vec vani🥰🤗
🙏🏻

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji