Avama sretno draga!
Sutra ti je bebica u rukama, hvala Bogu da su sve vidjeli na vrijeme i sad ce sve biti super ❤️
.
NevaEva mislim da ti to za plodnu vodu mogu samo na pregledu kontrolirati.
Nezz sta je bilo kod Avame, ako sam dobro pratila nije nist curilo, a kak se to inace "trosi" i nestaje nemam pojma. Valjda jos jedan od mnogo slucajeva kroz trudnocu.

Cure tnx za info oko postupka u rađaoni 😊
Avama - bit će to sve ok, bitno da su saznali na vrijeme 😊
Bebanomoje nisam skuzila zasto carski na kraju? Kad imas opet pregled?
Avama ne boj se, sutra imas u rukama svoju bebu, u dobrom si tjednu i sve ce to biti dobro! 💪
NevaEva bas kazem svojoj sestri, naviknut ce mi se kosa na ovaj tretman svaka dva dana pa ce bit zahtjevna kasnije 🙈🤣 na kraju ces me jos presisat i zavrsit u radjaoni prije mene 🤣

Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Al to ne moze nestat skroz kroz tjedan dana, jelda? Plodna voda?
AnaAn mali se mice 😍😎 Sta si radila s patronaznom?
Rita, kaze Petra 31.3., muz kaze ovu srijedu da smo do vikenda doma jer bude lijepo vrijeme 😂 app kaze jos 18 dana, a moj Val samo suti.. vidjet cemo kad ce htjet van. Samo ti peri kosu i budi spremna, zacas ces. 💜
Inače količina plodne vode varira ovisno o tome ako se beba popiškila ili ju je popila. Ako je nedostaje više znači da postoji neki problemčić s bebinim bubrezima i mokrenjem. Po nekima nema veze s tim koliko mama pije. Osim bebinih bubrega, manjak vode može biti povezan s posteljicom.
Višak plodne vode pak ima veze s maminim dijabetesom ili anemijom.
To je ono čega se sjećam što mi je gin objašnjavala dok sam još bila trudna s prvim.
Cure ja sam isla na pregled i morala sam hitno ostari, je rplocne vode ima jako malo 3-4. I ujutro idem na carski ponovno nazalost, ne mozemo cekati.
Sva sam izvan sebe
Dobila sam injekciju za bebina pluca. Sutra ce biti 37 tj. Nisu me pustili ni po stvari doma, sad cekam supruga.
Bit će sve ok, bitno da su otkrili na vrijeme. Vec si u terminu i sutra ces upoznati svoju bebicu 💗 sretno 🤞🤞🤞

Pozdrav cure!Nova sam ovdje,al vas pratim vec par dana i napokon se odlucila pridruzit vam se, naravno ako me primate u grupu.
Ovo mi je druga trudnoca, danas smo 34+4, a termin je 29.04.
Dobro nam dosla🥳❤️❤️ jel nosis curku ili deckica?🥰
Stize nam curkaa ti??
Cestitam svim curama koje su rodile i koje tek trebaju! Da sve prode super i bez puno bolova!
I nama stize curka😍
Wuuhu heha kada je termin??
20.05 🥰

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Cure ja sam isla na pregled i morala sam hitno ostari, je rplocne vode ima jako malo 3-4. I ujutro idem na carski ponovno nazalost, ne mozemo cekati.
Sva sam izvan sebe
Dobila sam injekciju za bebina pluca. Sutra ce biti 37 tj. Nisu me pustili ni po stvari doma, sad cekam supruga.
Sve bude okej,dobro da su otkrili na vrijeme,drzi se💖

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji