Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thera
    23. Ožujak 2021. 08:05

I kod mene je ‘stanje’ bas promjenjivo. U subotu sam bila sva poletna,napravila cuda po stanu i ok se osjecala. U nedjelju i jucer katastrofa,posebno navecer. Trbuh tvrd ko kamen,mali rice na sve strane,zgaravica sa mucninom. Bole noge nakon par napravljenih koraka. Kako ce biti danas bas me zanima. 

• thera
    23. Ožujak 2021. 08:07

Da,nazalost. Jos ga se ne usudim vaditi sama da nekaj ne zeznem pa izgubim cca 4 sata u danu jer idem do laboratorija,cekam tamo u redu i onda doma,pojest,pa za 2 sata opet. I tako 4 puta. A sutra cekat u vuk vrhovec. Stvaaarno mi ih je dosta vise. 

Jagodica125
    23. Ožujak 2021. 08:35

Thera - ja sam prosli puta radila GUK profil pocetkom 2.mjeseca, dobila doma nalaz i pisalo mi je "vrijednosti uredne, pridrzavati se dijetnih mjera do poroda, kontrola za 2 mjeseca" kad trebam ponovit OGTT i hormone stitnjace. Jos sam zvala u trudnicku ambulantu na Vuk Vrhovec onu sestru da pitam trebam li ponovit GUK jer sam dobila pribor prosli put. Rekla je da se drzim "kako pise u nalazu"🙄 dakle do poroda dijetne mjere, jedino ako bi me u TA trazili da ponovim GUK onda moram.
    .
    A prosli put u TA kad mi je doktor gledao nalaze OGTTa i GUKa jos je prokomentirao "pa Vi uopce nemate gestacijski secer"...ja onak 😒 svatko se vodi svojom politikom😫

23. Ožujak 2021. 08:39

Jutro cure!
    Danice znam da ti je tesko, javljaj nam se i pisi, tu smo. 😘 Btw ja otvorena vec 3.tjedan prst i nista. Moguce da sam i vise jer sam imala cijeli vikend grceve/trudove. Frendica se otvorila 1cm (dakle manje od prst,  prst je 1.5cm) i rodila za 5 sati. To ti je sve individualno al ti si u bolnici i lezis, pod nadzorom si i na ljekovima, neces ti jos rodit. Zagrljaje saljem 😘

23. Ožujak 2021. 08:41

Thera, sretno na GUK-u, Girl, Petra i Zara javite nam super vijesti s pregleda :) 🤰🏻🤰🏻🤰🏻
    Dora.. danas je 23. 😂 Kak ide? Se trudis sta? 😅🤱

Lonmi
    23. Ožujak 2021. 08:47

Jutro curke,
    Jagodice super sto nam  AnaAna ima takvo znanje i da ju mozemo pitati, ja osobno nikoga ne poznajem iz tog područja, a neke stvari me povremeno zanimaju sto iz znatizelje, sto iz neke sigurnosti 😊.
    Fancy jako puno zena znam koje su dobile urinarnu infekciju poslje poroda. Nisam sad popratila jel si imala kateter mozda.
    To mi je isto grozno sto se povremeno dogodi da iz raznih razloga poslje poroda imamo probleme, temperature, hodanja po bolnici itd.
    Meni bi bas tesko palo da moram recimo ostaviti bebicu od par dana/tj i ici po pregledima.
    Nek paze na nas da budemo dobro 🙏🙏
    Danice moja, samo se ti izjadaj ovdje, pisi sta god te muci. Tjedni su ti super, bebica je vec velika, sad si dobila injekciju za pluca. Zao mi je sto te boli toliko i da te kontrakcije kod tebe vec toliko dugo traju, nek te drzi misao da si bez obzira na sve pogle koliko daleko dogurala, lezala, pazila se. To je snaga 💪. Istina da puno zena otvorenih izdrzi i do termina, mozda i tebi uspiju uz tokolizu produziti jos par tj draga, ipak si u drugoj situaciji jer tebe muce kontrakcije, ali u svakom slucaju na sigurnom si i bit ce sve super. Ruzica nam je isto bila do termina izdrzala 💪
    Neka si ti pod nadzorom, ja isto kazem bolje ponekad stisnuti zube i biti tamo jer doma razne misli kolaju nasom glavom i onda se psihicki mucimo. Bit ce sve super ❤️

Petra982
    23. Ožujak 2021. 08:50

Jutro cure!
    Neće Dora još 2 dana 🤣
    Pregled mi je tek popodne pa sam se vratila još malo u krevet. Ne spava mi se, nisam sovarila, al mi je udobnije neg na kauču. Čuvam energiju jer poslije imam za šetat i nosit briseve.
    Stavila sad prat jednu mašinu robe, al te kutije i dalje pune! Čudim se čudu čitavo jutro otkud toliko stvari. Ko da nikad nisam bebu imala. I pol toga mi se čini višak i suvišno, a opet mislim da sam sačuvala s razlogom. Booo! 
    Avama, sretno! 

Petra982
    23. Ožujak 2021. 08:53

Danice, samo hrabro! Žao mi je da te boli i da si pod tolikim stresom. 
    Sretno curama na pregledu, s ostalim želim lijep dan!!!

Lonmi
    23. Ožujak 2021. 08:55

NevaEva kako si nam danas? Koji datum cekamo, 31.03.? Ja taj isto jedva cekam jer imam pregled 😂
    .
    Danas sam sigurna da je ovo moje mokro i vodeno ujutro od gospođe jer sam osjetila dok je bljucnula 😂, ocito se neceg nakupi kroz noc.
    Jedem puno slatkog u zadnje vrijeme i sve mi se nesto cini da me krece svrbuckati dolje, moram se srediti s tom hranom.
    .
    Moja curka se od jucer samo proteze, onako nesto malo izmigolji i vecinom osjecam samo kako me blago dodiruje, totalno su se pokreti promijenili sad, nema bas mjesta.
    Nadam se da je vani toplije i da nema vjetra da mogu malo biti na terasi, dosta mi ove kuce. 

Lonmi
    23. Ožujak 2021. 08:59

Petra i ja sam pretjerala sad nakraju s kupovinom robice 🤦‍♂️. Konkretno s bodicima, imam polovicu 56 dugi rukav, polovicu 62 s kratkim rukavima i iskreno mislim da nema sanse da to sve stigne obuc prije nego preraste. I s Nexta dolaze kombinezonici jos, majice i tajice 🤦‍♂️😂
    Jos nek bake dođu u napast, molila sam ih da ne sad da svega ima dovoljno za pocetak da me ne trpaju s tim malim brojevima 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.