Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elly94
    23. Ožujak 2021. 09:02

Dobro jutro cure. Pratim vas koliko stignem nakon poroda. Da malo prokomentiram svoju situaciju.. Sto se tice prepoznavanja trudova ili ti prepoznavanja da moram krenuti u bolnicu. Kao i vi trazile sam od svake osobe savjet kako sve prepoznat makar sam znala da je svaka osoba za sebe ali mislila sam da cu bar jedan simptom imat(sluzni cep, pucanje vodenjaka, euforiju bilo sta) ali cure moje sve sto smo ovdje pisale i koliko god se pripremala ja nisam nijedan imala. Imala sam danima bolove za koje sam mislila da su lazni trudovi zbog nepravilnih razmaka. Da bi se probudila jedan dan i vidjela krv na gacama.. Srce mi je stalo. Obrisala se sto puta i dalje krv.. I tako krenula u bolnicu.. Tamo me stavili na ctg.. Trudova nema al ostavili me u bolnici na prematanju zbog krvarenja(sljedeci dan sam rodila). Sljedeci dan u bolnici sam imala sve vece bolove al nitko nista jer ne ocitavaju na ctgu trudove a mene rastura.. Da bi opet se pocela sljevati krv popodne.. E onda su mi poslali na jos jedan pregled di su vidjeli da sam otvorena ne 1 prst nego 4 skoro 5. Al opet ctg nis ne ocitava 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Al ipak nakon 2 h me zovu u predrađaonu da otidjem na klistir i sve to obavim.. Da bi mogla rodit 🤦🏻‍♀️
    Trudove mi nisu ocitavali sve do pred kraj poroda.. Par puta mi praznili mjeruh, dobila drip.. Otvorila sam se brzo al bebina glava se nije spustala pa ono da ubrzaju.. Ajmo na drip.. Znaci bila sam od 19h u rađaoni a rodila u 1:06..cini se brz porod al ja racunam da sam ja 2 dana umirala u trudovima al nitko nije nis reagirao haha. 
    Spasilo me savrseno osoblje.. Dvije babice koje su bile uz mene, bodrile me, masirale mi leđa, stavljale na pilates loptu, na koljena ma sve sto sam pozeljela.. Da njih nije bilo bilo bi mi puno teze.. Tak da da se vratim na temu.. Stvarno nema pravila.. Evo ja sam mislila da sam spremna i da sve znam kako cu prepoznat sve.. Ali u mom slucaju nije bilo tako🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️😂jos mi je decko govorio za te bolove menstrualne kad je vidio da me jako boli.. Da su sigurno trudovi.. Ja rekla ma neeeeee kaj ti je prerano je (36+4)
    I tako je prosao porod mislila najgore je proslo.. Al eto dosli su novi izazovi kao sto je dojenje.. Jako je tesko i trudimo se..razumijem neke cure koje su pisale ovdje koliko se pate.. I koliko to zna bacit u depru.. 😐Uspjet cemo sve ..ako ne tu je dohrana. Nije smak svijeta..zalosti me to ak ce tak zavrsit al to je normalno

Elly94
    23. Ožujak 2021. 09:07

Sve u svemu da nije bilo krvarenja vjerojatno bi dosla cetvoronoske do bolniciice u zadnji cas 😂tak da stvarno je svatko je slucaj za sebe.. Ja bad nisam slusala svoj neki unutrasnji glas..tak da cure osluskujte svoje tijelo ♥️

Elly94
    23. Ožujak 2021. 09:09

https://ibb.co/8MCzVSn
    Evo nas.. Mene i moje najvece ljubavi💙Lukas 

Jagodica125
    23. Ožujak 2021. 09:19

Elly - ajme sto ste slatki😍 u kojem tt si rodila? Promaknulo mi🤭

nikac
    23. Ožujak 2021. 09:23

Elly predivan je Lukas ❤️❤️❤️
    Netko je pitao za nosni aspirator, ja sam kupila u DM onaj sto se spaja na usisavac, dodje oko 100-injak kn... 
    Zao mi je cure kojima su bebice uranile da ste zalosne ali stvarno vjerujem da nam je medicina toliko napredna i da stvarno nemate razloga za strah jer ce sve u tim tjednima biti ok. A brinut cete se uvijek, valjda i to znaci biti mama 🥺
    Cure koje imate zakazan carski sretno! 
    Jedno pitanjce za tetrice, vidim da ste pisale da su najbolje kvalitete na Ethereal ali ja te velike tetrice vec imam a fale mi one male. 
    Netko je jednom bio spomenuo da su one dosta korisne. 
    Di ih mogu kupiti? I da li ih uopce treba uzimati
    Btw ja otkad sam doma samo trosim 🤣 stalno nesto, a sva sreca pa sam pocela na vrijeme inace bi stvarno sad bankrotirala 🤣🤣🤣
    A valjda me jos i moj horoskop zeza (djevica) pa zelim da i kuci bude sve tip top pa mijenjam neke stvari po stanu, svasta nesto... 
    I danas divan dan, ujutro u planu peglanje pa tecaj online i popodne setnja sa Svrcom.... 
    Ajmooo proljece jedva te cekamo svi, neka napokon zagrije nakon ove bure.... 

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

nikac
    23. Ožujak 2021. 09:34

E jos jedno vazno pitanje vezano za disanje.
    Na zadnjem online predavanju kad smo prolazili temu poroda jako malo govora bilo je o disanju koje je po meni jedna od kljucnih stvari za cim uspjesniji i laksi porod.
    Kako se sada pripremati za to u ovim uvjetima kada ti nitko to uzivo ne moze pokazati?
    Kako ste vi mame koje ste nedavno rodile? Isle bez pripreme i slusale upute babica, ili ste trazile "upute" na youtubeu i vjezbale kod kuce? 🙃

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

• Dora2021
    23. Ožujak 2021. 09:36

NevaEva

Thera, sretno na GUK-u, Girl, Petra i Zara javite nam super vijesti s pregleda :) 🤰🏻🤰🏻🤰🏻
    Dora.. danas je 23. 😂 Kak ide? Se trudis sta? 😅🤱

23-ći traje do ponoći a pošto je u horoskopu krenula ofca, iizgleda da je već tvrdoglava i  žuri joj se 🤣🤣🤣🤣🤣 javim!! 

• Dora2021
    23. Ožujak 2021. 09:38

Petra982

Jutro cure!
    Neće Dora još 2 dana 🤣
    Pregled mi je tek popodne pa sam se vratila još malo u krevet. Ne spava mi se, nisam sovarila, al mi je udobnije neg na kauču. Čuvam energiju jer poslije imam za šetat i nosit briseve.
    Stavila sad prat jednu mašinu robe, al te kutije i dalje pune! Čudim se čudu čitavo jutro otkud toliko stvari. Ko da nikad nisam bebu imala. I pol toga mi se čini višak i suvišno, a opet mislim da sam sačuvala s razlogom. Booo!
    Avama, sretno!

🤣🤣 Dori je ovak dobro al bumo videli 😂😂😜

• Dora2021
    23. Ožujak 2021. 09:39

Dora2021

NevaEva

Thera, sretno na GUK-u, Girl, Petra i Zara javite nam super vijesti s pregleda :) 🤰🏻🤰🏻🤰🏻
    Dora.. danas je 23. 😂 Kak ide? Se trudis sta? 😅🤱

23-ći traje do ponoći a pošto je u horoskopu krenula ofca, iizgleda da je već tvrdoglava i žuri joj se 🤣🤣🤣🤣🤣 javim!!

*ne žuri joj se

• Dora2021
    23. Ožujak 2021. 09:40

Joj curke, drž'te se sve, šaljem dobre vibre 🥰🥰🥰 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.