Ja koristim lideru na gospođi i mogu reći da me spašava od kako ne vidim gospođu od trbuha. U takvom sam izdanju jednom probala britvicu i to nije na ništa izgledalo. Lidera mi super funkcionira. Držim ju 6 min max. Dovoljno da sve skine a ako ju držim dulje, kasnije me peče.
Bitno je samo dosta raditi te kružne pokrete dok se sve ne skine.
Mom nemam iskustva,ali ne brini da dr sumnja da je opasno ili nesto mislim da bi te vec poslao na detaljniji pregled,ovako vjerujem da je sve u redu. Meni su rekli na anomalyu u 20tt da je malo povecan kanalni sustav desnog bubrega ali mi je dr odma naglasio da nije nista zabrinjavajuce da mu je mozda samo pun mjehur itd, da mi mora rec jer je primjetio ali da nije apsolutno nista za zabrinut se. I evo tako je i bilo,jucer mi je dr isto detaljno pogledao i sve je u redu,hvala Bogu
Meni Kendural c nije baš legao! Sad ću napraviti pauzu par dana, a onda nastavljam dalje, ako se ponovi, mjenjam preparat! Od Floradixa mi se povraća, al kad sam ga uzimala prije trudnoće, pomagao je!
NevaEva, nakon prvog me izbediralo što su mi se sise opustile i objesile i na njima su s donje strane strije. A onda prihvatiš i ideš dalje!
Meni Kendural c nije baš legao! Sad ću napraviti pauzu par dana, a onda nastavljam dalje, ako se ponovi, mjenjam preparat! Od Floradixa mi se povraća, al kad sam ga uzimala prije trudnoće, pomagao je!
NevaEva, nakon prvog me izbediralo što su mi se sise opustile i objesile i na njima su s donje strane strije. A onda prihvatiš i ideš dalje!
I ja sam na jednoj dobila strije. Baš me živciraju 😑😑
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ajme samo se smijem 🙈🙈 otvorena sam za prst, cerviks nestao ❤️❤️❤️ lice joj je prema dole(a inace smo joj do prije 2 tjedna vidjeli ličeko) kaze on ajmo okinut 4d a kad ono šipak 😂😂😂 ona je spremna a bome i ja!! Od sluzi imam samo na papiru onako taaaanko i to ne svaki put... Tko ce mi prognozirat 🤣🤣🤣🤣
Ajme samo se smijem 🙈🙈 otvorena sam za prst, cerviks nestao ❤️❤️❤️ lice joj je prema dole(a inace smo joj do prije 2 tjedna vidjeli ličeko) kaze on ajmo okinut 4d a kad ono šipak 😂😂😂 ona je spremna a bome i ja!! Od sluzi imam samo na papiru onako taaaanko i to ne svaki put… Tko ce mi prognozirat 🤣🤣🤣🤣
Opaaa. Oprosti sto pitam, ne sjecam se, kolko si trudna?
Btw, NevaEva će, tko drugi 😂
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Šmizla i ja pripremamo sljedeću mašinu robe za bracu. Toliko svega da mi je muka! Sad sam potrpala od svega po malo. Koliko mi bude stalo na policu mog ormara. Mislim da ću uz komodicu morat nabaviti nešto za ispod kinderbeta
AnaAn, meni je hemoglobin bio 116, sto moj dr.smatra ok za 3.tromjesecje a zeljezo 18, sredina po onom referentnom intervalu na nalazu pa ne pijem dodatno zeljezo. Samo je rekao da nastavim s vitaminima jer mi za nista ne smetaju a u njima ima cijela dnevna doza zeljeza pa se drzim s tim. Mislite da je slabost i vrtoglavica zbog zeljeza? Zara, bi ti napravila novi nalaz na mom mjestu? Ovaj je od 18.2.
Ajme samo se smijem 🙈🙈 otvorena sam za prst, cerviks nestao ❤️❤️❤️ lice joj je prema dole(a inace smo joj do prije 2 tjedna vidjeli ličeko) kaze on ajmo okinut 4d a kad ono šipak 😂😂😂 ona je spremna a bome i ja!! Od sluzi imam samo na papiru onako taaaanko i to ne svaki put… Tko ce mi prognozirat 🤣🤣🤣🤣
Opaaa. Oprosti sto pitam, ne sjecam se, kolko si trudna?
Btw, NevaEva će, tko drugi 😂
37+3
Sortiraj odgovore
Najstariji