Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thera
    18. Ožujak 2021. 08:37

Mene danas ceka peglanje i spremanje stvari. Oprala sam skoro sve,robe imam pun stan, torbe jos nisu spremne iako je vecina kupljena i stalno me frka da necu stici.

• Dora2021
    18. Ožujak 2021. 08:46

NevaEva

Doraaaa neeee jos 3 tjedna, trbuh mi je ko bacva 🤣

Joooj oprosti 😂😂😂😂 želim ti onoliko koliko si sama poželiš i da sve bude super ❤️❤️❤️❤️❤️

• Dora2021
    18. Ožujak 2021. 08:48

thera

I moj trbuh je ko bacva. Rekla ja neki dan dragom da sam kao da sam popila 6 piva(racunam da malac ima cca 3 kg a piva cca 0.5 kg). A on se nasmije i kaze,mislim da je prije gajba😂
    Jos po noci kad se smjesti na jednu stranu,ovisno o boku na kojem spavam,pa izbaci guzicu van,imam osjecaj da ce me prevagnut kad idem na wc😂

A mišica mala 😍😍😍😍

18. Ožujak 2021. 08:52

Thera, mi smo psihicki i fizicki u istoj fazi 😂😂 Ja ne znam jel cu se odlucit na drugu trudnocu nakon ovog, sve sam manje sigurna 😅 

• thera
    18. Ožujak 2021. 08:53

NevaEva,isto tako. Pitaj me 9.4. +/- 22 dana😂

Girl1234
    18. Ožujak 2021. 08:56

thera

NevaEva,isto tako. Pitaj me 9.4. +/- 22 dana😂

Pridružujem se razmisljanju. Ustajem iz kreveta 10 minuta. 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• thera
    18. Ožujak 2021. 08:56

https://ibb.co/jHVw0T4
    https://ibb.co/hKL2Q7L
    https://ibb.co/tJ1fD14
    Ovo je moj trbuh s otprilike mjesec dana razmaka. Na zadnjoj slici se bas vidi pomak. Zanemarite radove u kupaoni🙈

Lonmi
    18. Ožujak 2021. 08:57

Jutro cure,
    Nikac moj trbuh je veoma slican tvojem,izgledom isto tako nize, ali to ne mijenja cinjenicu da mala rastura rebra, ima nje sve po svud 😂.
    .
    Ovu noc me probudila oko pol 5, jer me bas izudarala, pomislila bi da se dijete splasilo i tako streslo, mozda zbog muzevog hrkanja 😂😂
    .
    NevaEva krece li to lagano? 😜
    Ako nista drugo mijenjati ces gace cijeli dan, moja ves masina radi nonstop radi tih gaca 😂
    .
    Danas 32 tt navrsena, u 33 tjednu smo znaci i guramo dalje do termina 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
    Mom i ostale zenice na pregledima sretno, samo dobre vijesti 🙏❤️

Girl1234
    18. Ožujak 2021. 08:59

I da, Pridružujem se i klubu mokrih gaća. 😂
    Btw, sanjala sam i seks s mužem. Eto kolko mi fali sve "staro normalno" 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

18. Ožujak 2021. 09:03

Thera bas si se lijepo zaokruzila, super ti je trbuh. Prava bacva kak treba bit 😂 
    Znaci Girl, Thera i ja mozda ostajemo na 1 😁 Zara? Jagodica? 😂
    Joooj ja sam cak imala neku zelju ovaj tjedan al ne usudim se kad sam otvorena prst. Btw moj muz je pitao s kojim prstom to mjere jer nisu svi jednako DUGACKI. Ah.. da sam otvorena kolko je njegov kaziprst dugacki, vec bi mali ispao van. 
    Dora ja si zelim ubrzat mrvicu 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI