Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom_of_4
    18. Ožujak 2021. 17:47

Znaci imam kumove kojima je prešlo na refluks i s godinu dana se mali operirat morao,isto tako imam poznanike kojima je kroz odrastanje do neke cca 2-3 god to izaslo samo od sebe i to je to..jedina stvar  kod toga je pratiti urinokulturu da ne dode do urinoinfekcije..za sada nista alarmantno ali eto bolje da se kao otkrije u trudnoci pa se moze reagirati odmah i odmah znas da moras provjeriti urin pri nekakvoj prehladi itd  jer mnogo njih to ne primjeti nego tek kada beba dobije temperaturu i slicno... ma nezz najbolje mi je zaboravit na to skroz jer prominit nista ne mogu osim ponavljam se a to je da se nadam najboljem..sta drugo🤗

18. Ožujak 2021. 17:47

Dora2021

Ajme samo se smijem 🙈🙈 otvorena sam za prst, cerviks nestao ❤️❤️❤️ lice joj je prema dole(a inace smo joj do prije 2 tjedna vidjeli ličeko) kaze on ajmo okinut 4d a kad ono šipak 😂😂😂 ona je spremna a bome i ja!! Od sluzi imam samo na papiru onako taaaanko i to ne svaki put… Tko ce mi prognozirat 🤣🤣🤣🤣

E vidis, imas isto kao ja proslu srijedu a nisam rodila jos pa mi nezgodno rec da ces rodit ovak vikend.. hmm.. 23.3. je tvoj dan. 😋
    Mala je spremna, ti se ne mozes vise docekat, drzim fige da krene sto prije 💗💗
    Ja sutra ulazim u termin, kupila sam danas datulje i muz ce me.. maziti.. i paziti.. if you know what i mean. ☺🤭🤫 pa isto preporucam i tebi i ajmo po bebe. 
    Kod tebe dok krene moras odmah u bolnicu jer te zapravo na carski spremaju? Ili ces probat?

• Dora2021
    18. Ožujak 2021. 17:49

NevaEva

AnaAn, meni je hemoglobin bio 116, sto moj dr.smatra ok za 3.tromjesecje a zeljezo 18, sredina po onom referentnom intervalu na nalazu pa ne pijem dodatno zeljezo. Samo je rekao da nastavim s vitaminima jer mi za nista ne smetaju a u njima ima cijela dnevna doza zeljeza pa se drzim s tim. Mislite da je slabost i vrtoglavica zbog zeljeza? Zara, bi ti napravila novi nalaz na mom mjestu? Ovaj je od 18.2.

Meni hemoglobin se nije spuštao ispod 120 a svejedno sam morala cuclat ferrum,uz novalac prenatal... 

18. Ožujak 2021. 17:52

Mom normalno je da se brines, mi smo sve na tvojoj strani i nadamo se da mala nema nista a ako i ima da to brzo nestane. Pricaj joj i mazi ju, zacas ces ju cuvati 😍

Sfingaaa
    18. Ožujak 2021. 17:54

Zara - nisam htjela spomenuti napad panike, ali uopce ne znam kako sam ostala na nogama stajati kada mi se to dogodilo jučer u trgovini. Više nisam znala jel mi stvarno loše ili panika čini svoje 
    Kety - daj molim te javi sutra kada dobiješ nalaze od željeza, baš me iskreno zanima da li ta kombinacija koju piješ ima efekta. Mislim da je meni ovaj Floradix mlijeko, da mi niš ne djeluje, a anemična sam oduvijem i takva sam i ušla u trudnoću...
    U svakom slučaju, vaši su me komentari malo smirili jer sam sama veliku većinu dana i dosta sam za volanom, pa ne bih htjela baš da se nešto loše dogodi u takvom trenutku. Hvala vam cure!

Termin Lipanj 2021 🤰

18. Ožujak 2021. 18:00

Sfingaaa panika je nest najgore s cim se ja osobno suocavam u tim situacijama. Strah me da na porodu ne dobijem napadaj panike jer se ja ne bojim boli nego da necu moc bebu istisnut van, da ce me onda ulovit prava panika ili cak nesvjestica i da ce mi mali imat problema radit toga. To je scenarij kojeg se ja bojim..ne rezanja i ne boli nego da ne prepoznamo na vrijeme svi skupa da ja to ipak ne mogu i da mi beba strada.. Eto.. 

18. Ožujak 2021. 18:09

Moj mali prascic ima uvijek nest u ustima. Dok nema prste pri ruci navlaci pupcanu vrpcu na usnice. Kaze dr.da je to moguca indikacija da je gladan, bude htio puno papati mozda. Voila! https://ibb.co/Nmn0fJt

Girl1234
    18. Ožujak 2021. 18:23

Haha, jooj :) ja jedva čekam vidjet svojega. Nadam se da ce biti uzv na prvom pregledu u TA, mada čisto sumnjam. Mislim da je to samo informativno. 😑

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

BabyBoy
    18. Ožujak 2021. 18:29

NevaEva upravo tog je i mene strah,opcenito imam neki strah od bolnica,dr opce prakse mi je ok al bas bolnica uzas! Otic nekom u posjetu samo i meni odma pozli,ne znam dal od tog mirisa il cega.. tako me strah i sad,da me jednostavno panika tj strah ne preuzme😳😱 i sta onda,opcenito imam nizi tlak,a u tim situacijama mi sigurno bude jos nizi,bojim se da ne onesvjestim ili nesto,ne znam kakve su im onda procedure i jel mogu nastetit bebici🥺

• thera
    18. Ožujak 2021. 18:35

I ja imam strah od bolnice. Kad sam pala svojevoljno sam potpisala da ne zelim ostati na promatranju. Bojim se isto da ce mi pozlit,bojim se kako cu lezati na onom stolu ako mi se vrti nakon 2 minute na ledjima. Ili ako budem morala na carski,kako da lezim a da se ne onesvijestim? Zapravo me najvise strah toga da ce mi se vrtit/biti mucno. Imam osjecaj da cu ja biti jedna od onih koja pada u nesvijest🤦‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.