Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    18. Ožujak 2021. 13:55

I ja sam sebi sad skroz neprivlačna pa onda nemam neke volje za akcijom haha
    A hvala, curke 🥰

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

18. Ožujak 2021. 13:59

Girl1234

A hvala, curke 🥰

A bas super izgledas na ovoj fotkici s cipelicama :) 

Girl1234
    18. Ožujak 2021. 14:02

NevaEva

Girl1234

A hvala, curke 🥰

Ma nisam se ja udebljala nigdje osim u trbuhu, al džaba kad je trbuh zasjenio guzu sada i ne vidim vise onu prijasnju liniju hahahah

18. Ožujak 2021. 14:04

Girl1234

NevaEva

Girl1234

A hvala, curke 🥰

Ma nisam se ja udebljala nigdje osim u trbuhu, al džaba kad je trbuh zasjenio guzu sada i ne vidim vise onu prijasnju liniju hahahah

Hahahah znam kaj te muci 😂😂😂

Girl1234
    18. Ožujak 2021. 14:06

NevaEva

Girl1234

NevaEva

Girl1234

A hvala, curke 🥰

Hahahah znam kaj te muci 😂😂😂

Eto, sve je jasno 😂😂
    Btw, zasto ti ne hopsaš po mužu hahaha

Jagodica125
    18. Ožujak 2021. 14:21

Ja sam zasad u plusu 8 kg od pocetka trudnoce, samo imam feeling da nebu ostalo na tome 🙄 nekako sam se prije uspjela kontrolirati, danas vec po 4ili5 put jedem, a tek je 14h00🤦‍♀️
    .
    Ja znam da se necu vratiti u staru formu nakon poroda ... nego u jos bolju 😜 jucer si gledam trbuh u veeelikom ogledalu, bas se vidi po "sjeni" gdje zavrsava moj prsni kos i do kud mi je inace bio trbuh, bokovi i kako se sad trbuh poput veeelike lopte izbocio 😍 noge su mi se maaalko zdebljale, nista strasno, zato mi je guza za 5🤣👌🍑 e a sise - prica za sebe - najbujale i objesene... booo😭 iako mi decko stalno govori kako sam mu zgodna i lijepa i kak mi trudnoca divno stoji, ma ja ne sjajim, ja bljestim i sijevam🤣 ipak jedva cekam da se oporavimo malecki i ja od poroda, pa u kolica i po prigorskim bregima gor pa dol🏃‍♀️👩‍👦👣
    .
    Ajme NevaEva znaci Val je u startnoj poziciji 😳🤯🤗🥰
    .
    Ja cu sljedeci tjedan, u utorak, sa 36+6 otici tu u nasu ambulantu da "upoznam" nasu patronaznu 👩🏻‍⚕️
    .
    Gledala sam dosad i citala po forumima iskustva o carskom rezu, ne znam vrijedi li i tu "bolje biti glup" pravilo🤣🤷‍♀️ a mislim si kak to da je Suputica rodila carskim?🤔
    .
    Maloprije tu pod Sljemenom paduckao snijeg😳🌨❄☃️

mom_of_4
    18. Ožujak 2021. 14:25

Evo me s pregleda beba je po svim mjerenjima super ima 2 kg plodna vida posteljica sve super,ja zatvorena ..jedino sta jebtaj pijelon jos proširen i pratimo ga do kraja tako da ce se pri porodu  učiniti uzv bebi da vidimo i pratimo.dr smatra da nema potrebe za dramom kaze da sam mislio da je problem poslao bi te u bolnicu a ne doma..vidimo se za tri tj i to je to ..lako je njemu rec Al ostaz cu sabrana i bez drame sramota  je prema ljudima koji imaju stvarno teske probleme ,kaze on od svakog zla koje je moglo biti ovo je najmanje ..ja cu mu virovat i nadat se u najbolji moguci ishod pri porodu..beba napreduje sve drugo je uredno i prijavljujem pregled iduci 8.3 tada sam vec 35 tj covjece kaze i on da mu je brzo prosla moja trudnoca.🙏🏻Idem dalje pozitivno iz  ove koze ne mogu van nedaj Boze gorega nicega i to je to. 

mom_of_4
    18. Ožujak 2021. 14:26

Ako netko ima iskustvo ili  je cuo za isto nek slobodno napise🥰🙏🏻

kety992
    18. Ožujak 2021. 14:27

Girl1234

A hvala, curke 🥰

Ma vratit ces se na staro ..nakon prvog poroda sam bila jos mrsavija...a nakon drugog su mi konacno ostale 2 kilice vise 🤪 samo strpljenja zenske...necete za 2mj izgledat isto...al kroz pola godine...ukljucite i par vjezbica i sve se moze.. ☺ 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Rita88
    18. Ožujak 2021. 14:29

Girl izgledas predobro, sumnjam da neces tako izgledat nakon poroda, bit ces jos bolja 💃

Bebanomoje ni mojoj se ne zuri bas, lijepo joj je kod mene, a vidjet cemo, ima do nedjelje jos mozda se nesto pokrene.Ako ne, kontrola mi je u utorak.
    Mom nazalost nisam se susrela s tim. Al dobro dr.kaze da je alarmantno sigurno te nebi doma poslao nego u bolnicu. Jos malo pa si stigla do cilja, samo polako 💞

Evo cure mog kutka za bebu Enu ❣

https://ibb.co/2qTcHrK

https://ibb.co/FJX5ktj

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.