I ja sam sebi sad skroz neprivlačna pa onda nemam neke volje za akcijom haha
A hvala, curke 🥰
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
A hvala, curke 🥰
A bas super izgledas na ovoj fotkici s cipelicama :)
A hvala, curke 🥰
Ma nisam se ja udebljala nigdje osim u trbuhu, al džaba kad je trbuh zasjenio guzu sada i ne vidim vise onu prijasnju liniju hahahah
A hvala, curke 🥰
Ma nisam se ja udebljala nigdje osim u trbuhu, al džaba kad je trbuh zasjenio guzu sada i ne vidim vise onu prijasnju liniju hahahah
Hahahah znam kaj te muci 😂😂😂
A hvala, curke 🥰
Hahahah znam kaj te muci 😂😂😂
Eto, sve je jasno 😂😂
Btw, zasto ti ne hopsaš po mužu hahaha
Ja sam zasad u plusu 8 kg od pocetka trudnoce, samo imam feeling da nebu ostalo na tome 🙄 nekako sam se prije uspjela kontrolirati, danas vec po 4ili5 put jedem, a tek je 14h00🤦♀️
.
Ja znam da se necu vratiti u staru formu nakon poroda ... nego u jos bolju 😜 jucer si gledam trbuh u veeelikom ogledalu, bas se vidi po "sjeni" gdje zavrsava moj prsni kos i do kud mi je inace bio trbuh, bokovi i kako se sad trbuh poput veeelike lopte izbocio 😍 noge su mi se maaalko zdebljale, nista strasno, zato mi je guza za 5🤣👌🍑 e a sise - prica za sebe - najbujale i objesene... booo😭 iako mi decko stalno govori kako sam mu zgodna i lijepa i kak mi trudnoca divno stoji, ma ja ne sjajim, ja bljestim i sijevam🤣 ipak jedva cekam da se oporavimo malecki i ja od poroda, pa u kolica i po prigorskim bregima gor pa dol🏃♀️👩👦👣
.
Ajme NevaEva znaci Val je u startnoj poziciji 😳🤯🤗🥰
.
Ja cu sljedeci tjedan, u utorak, sa 36+6 otici tu u nasu ambulantu da "upoznam" nasu patronaznu 👩🏻⚕️
.
Gledala sam dosad i citala po forumima iskustva o carskom rezu, ne znam vrijedi li i tu "bolje biti glup" pravilo🤣🤷♀️ a mislim si kak to da je Suputica rodila carskim?🤔
.
Maloprije tu pod Sljemenom paduckao snijeg😳🌨❄☃️
Evo me s pregleda beba je po svim mjerenjima super ima 2 kg plodna vida posteljica sve super,ja zatvorena ..jedino sta jebtaj pijelon jos proširen i pratimo ga do kraja tako da ce se pri porodu učiniti uzv bebi da vidimo i pratimo.dr smatra da nema potrebe za dramom kaze da sam mislio da je problem poslao bi te u bolnicu a ne doma..vidimo se za tri tj i to je to ..lako je njemu rec Al ostaz cu sabrana i bez drame sramota je prema ljudima koji imaju stvarno teske probleme ,kaze on od svakog zla koje je moglo biti ovo je najmanje ..ja cu mu virovat i nadat se u najbolji moguci ishod pri porodu..beba napreduje sve drugo je uredno i prijavljujem pregled iduci 8.3 tada sam vec 35 tj covjece kaze i on da mu je brzo prosla moja trudnoca.🙏🏻Idem dalje pozitivno iz ove koze ne mogu van nedaj Boze gorega nicega i to je to.
A hvala, curke 🥰
Ma vratit ces se na staro ..nakon prvog poroda sam bila jos mrsavija...a nakon drugog su mi konacno ostale 2 kilice vise 🤪 samo strpljenja zenske...necete za 2mj izgledat isto...al kroz pola godine...ukljucite i par vjezbica i sve se moze.. ☺
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Girl izgledas predobro, sumnjam da neces tako izgledat nakon poroda, bit ces jos bolja 💃
Bebanomoje ni mojoj se ne zuri bas, lijepo joj je kod mene, a vidjet cemo, ima do nedjelje jos mozda se nesto pokrene.Ako ne, kontrola mi je u utorak.
Mom nazalost nisam se susrela s tim. Al dobro dr.kaze da je alarmantno sigurno te nebi doma poslao nego u bolnicu. Jos malo pa si stigla do cilja, samo polako 💞
Evo cure mog kutka za bebu Enu ❣
https://ibb.co/2qTcHrK
https://ibb.co/FJX5ktj
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji