Rita, kutak je presladak 💞💞💞
Mom, bit će to dobro!
Ja sam primjetila da su mi sad ruke i noge tanje neg po ljeti. Nikad nisam bila super zategnuta niti sam sportski tip. Ne kažem da se treba prepustiti i udebljati kao prasence. Di ima volje, ima i načina!
A dok me moj muž gleda ko Veneru, kako ću drugačije neg osjećat se sexy 🤣
Mi čekamo otpusno pismo i idemoo domaa.
I to je prošlo, oboje smo super, nemamo zašto ostajat, mene bole šavovi ali realno koga ne bole 🤷🏼♀️
On papa, potegne koliko mu je dosta, baci se na spavanje i tako u krug. Čekamo sestru da nam pokaže malo previjanje i oko pupka, oblačimo se i idemo kućii.
.
Što se tice Majuške, ni traga ni glasa, jedino se mogu pohvalit da mi je na porodu bila "VIP" ginekologinja koja porađa te slavne 🙄. Bože kakve gluposti.
Cure nadam se da ste sve dobro, držite se i da su nam iduće terminuše spremnee 🤗🤗.
.
Čitam i javim se kad stignem😘
Mom tako ce to nestati i kod tvoje curice i nista nece biti, ne brini 😊🥰
Bit ce zdrava i lijepa kao i ti ❤️
.
Od svih eksperimenata s brijanjem meni je uvijek najbolja depilacija bila s brijacem ili salon naravno. Na brazilskoj nisam bila nikad, u trudnoci ni ne bi htjela da me netko dira po gospođi, isto nisam ni za te nove stvari praske/kreme po tom području.
Moram paziti na nju vidite da svaki cas ima neke svoje izlučevine i ljuti me 😂
Ridja ti si neka fina koka kad te slavni doktori poradjaju 😂😂😂 zezam se, meni ti je to isto smijesno. Nekad je bolje da te mladi specijalizant pregleda, frisko iz knjiga i sa strahom da ne pogrijesi, al dobro, nora se priznat da ovi razvikani imaju obicno hrpu utakmica u nogama. Kak ste vi to brzo sve obavili 😍 Svaka cast Ridja.
.
Petra super mi je kak si flegma oko toga. Da bar ja mogu bit. Ja se isto kao Thera i Girl pitam hocu li biti opet kao prije, dok je nestala silueta, tipa na pocetku 5.mj., nestalo je i moje samopouzdanje. Inace ponosno setam guzu u uskim hlacama 😂🙈🙈 Vidjet cemo.
.
Mom meni to ne zvuci strasno i vjerujem da ce tvoja Pia Josipa u najmanju ruku bit savrsena. 💜💗 Sto je najgori scenarij tu, da kasnije u zivotu ima problema s bubrezima?
Mom - sve ce biti superiska sa tvojom curkom🥰 dat ce Bog saaaamo dobro 🤗😘
.
Ridja - idete domekaaaa🏡 uzivajte 🥰
.
Rita - divno 🥰
Cure jel ima koja od vas problem za vrtoglavicom/naglom slabosti? Trudnoca mi je skroz uredna, sada sam na polovici 7. mj trudnoce, ali unazad nekoliko dana mi se svaki dan pocelo vrtjeti u glavi, onda se sva izbezumim i nastane još gore - panika.
Tlak i šećer su mi u redu, a znam da sam anemična, pa me isto zanima da li neka od vas pije nešto od željeza? Osobno pijem Floradix sirup, ali pitam se koliko mi pomaže ako mi je ovako (pod pretpostavkom da mi je slabo zbog anemije)
Termin Lipanj 2021 🤰
Evo cure mog kutka za bebu Enu ❣
https://ibb.co/2qTcHrK
https://ibb.co/FJX5ktj
Preedivnoo😍😍😍😍
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Cure, kakva su vam iskustva s koristrnjem ove kreme za brijanje na gospodji?
Navodno se moze koristiti i za intimne dijelove tijela, a ja stvarno bol depilacije sada ne mogu podnositi 😅
https://ibb.co/R2vBW8K
Isprobam danas pa javim! Stoji mi doma vec mjesecima i nikak da iskoristim😅
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Sortiraj odgovore
Najstariji