Nije mi citat tvoj ulovio
"to zaista ne mogu razumjeti oni koji nisu prosli isto"
Termin Lipanj 2021 🤰
Lussi pisala si da ti patronazna dolazi prije poroda, sta to je nornalna procedura svugdje?
Mi smo danas imali online tecaj i spominjao se dolazak patronazne nakon poroda naravno ali nista o tome da dolaze i prije... Pa sam sad malo zbunjena jer nitko niti nema ovu moju podstanarsku adresu, kako bi znale di doci 🙃🤣
Rita divan ti je kutak za princezicu. Ona lampa oblak je iz Ikee? I ja je planiram uzeti....
Ovu kremu Lidera koju spominjete, koristite samo na bikini podrucju ili bas i po gospodji? Jer ja sve micem, samo milky way ostavim 🤣 pa se pitam da li na sva ta podrucja ide krema...
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Cure meni je danas jedan znacajan datum, kada slavim svoj 2. “rodjendan". Inace sam rodjena 22.09. ali na ovaj datum prije 17 god dobila sam priliku za novi zivot, starcima sam skoro umrla u nasoj kuci, trovanje ugljicnim monoksidom...
Pa ga volim uvijek nekako obiljeziti, malo razmisljam vise o zivotu, njegovoj prolaznosti i uvijek budem nekako posebno emotivna kad pomislim sta je moglo biti.
Danas smo se dragi i ja malo pocastili finom klopicom na terasi jednog novog restorana u Puli. Odusevljenje za nas ljubitelje dobre mesine 😃
Morala sam slikat
https://ibb.co/rHRDVWL
To je kao neki prah koji se razmuti s vodom, ja sam koristila prije proslog pregleda, skinuo je solidno, malo sam brijacem popravila. Ne pecka, ne iritira, nema jak miris.
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
I jos mi je dosao i poklon za "rodjendan", vrtuljak 🥰💕😃
Bas je predivan, sve je rucni rad, cak i drveni stalak, svaki detalj promisljen, sve doslo lijepo zapakirano sa malim pisamcem za mamu. Za svaku preporuku.
Ne mogu staviti video da cujete divne melodije i vidite kako se okrece ali evo par fotkica
https://ibb.co/0qZp5x7
https://ibb.co/F4DwdC0
Hitna došla i prošla. Izmjerili mu temp, tlak i šećer. Osim ovog zadnjeg sam sve izmjerila i sama. I obzirom da je bolje, kažu, nećemo ga vozit u bolnicu, nek se javi dr opće prakse za dalje. 🙄🙄 Nek ide neurologu.
No comment! On fakat je bolje i sve, al 3 put u 10 dana je po meni too much! Nisam dr.al ono...
Joj Iva, ja sam upisala autoškolu pred 9 god, položila teoriju, prvu pomoć, odvozila 20h, instruktorica me ubila u pojam i odustala (bitno da sam sve platila). I malo nakon toga se nisam mogla voziti nit s mužem na dalje relacije. Čak bi mi draže bilo ići busem do Krka, neg autom. Lujka totalna! No eto, nono stari, sveki ne vozi, muž nije stalno doma... Auto je potreba pogotovo kad si na rubu grada.
Morat ću se prisiliti nekako, ne znam kako. Al zato brod vozim bez beda, po valovima i vjetru...
Mene su inače panični napadaji hvatali od 19 do neke 22 god stalno. Bila sam km daleko, mama bi mi stalno prenosila neke njene fobije pa sam i ja razvila fobije da se njoj i drugima iz obitelji neš ne desi itd... Baš me uneredilo taj stav. Do tada me ničeg nije bilo strah!
Petra nadam se da je svekar okej, ali stvarno bi trebao nekud krenuti s tim..😒
Nikac meni je patronazna danas dok se javila rekla da po novom nas obilaze prije poroda da se upoznamo i normalno poslije,sad ja ne znam🤷🏼♀️
Ja svoju patronaznu poznam,iako nisam na njenom terenu,doci ce k meni,inace nebi ni znala kaj ni kak,jel da se di javim ili kako to ide😅
Vrtuljak je bas simpa,svida mi se😍
Ali paapicaa🤤🤤
Lidera upravo isprobana, cist je okej, samo mi se neda stajat i cekat tolko hahah drzala sam 6 min, okej je to pokupilo, dobro izgleda koliko sam uspjela vidjet i napipat hahah za prvi puta, prolazna ocjena!
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Divan vrtuljak Nikac! Sretan ti 2. rodjendan!!!
Lideru sam natrackala tutto completo! Nije mi skinulo baš super. Ponoviti ću opet za vikend. Dulje držati. Manje smrdi neg krema, al meni i dalje bazdi.
NevaEva- Kao da opisujes moje simptome!! To grcenje lica, “odrvenjenost”, ma sve po redu!
Ja sam napravila milijardu pretraga dok napokon nisam prihvatila da je rijec “samo” o psihi, sto mi je i sad ponekad tesko..
Ali mislim i nadam se da ce nam porod proci uredno, bas bi voljela da ostanemo u kontaktu i van foruma nakon poroda jer to zaista ne mogu razumjeti oni koji nisu prosli isto.
💛
Napisala sam dugi post al sam izbrisala, dok se nadjemo u "stvarnom zivotu" cemo pricat. Dosta se opterecujemo sa svim i ovak a trudne smo i nase bebice trebaju happy misli. Ali o ovoj temi imam nazalost puno toga za rec jer sam svasta osjetila prije nego sto sam si priznala da je sva bol i strah, grcenje lica, trnci u licu, otezano gutanje, nedostak zraka, bol u prsima, bol u ramenima.. dosla iz mog mozga. Kolko mi je super sto nas ima jos za razgovor o tome tolko bi najradije da sam sama u ovom iskustvu.
Sfinga, razumijem te i ako te carskog manje strah, to je jedina ispravna opcija, ne moras se nikom objasnjavat i posljedice carskog ces lakse podnijet nego sekundu straha prirodnog poroda ako je strah koliki mislim da je. Ja imam problem sto mi i carski izgleda koma 😂😂 mene bi trebalo uspavat na tjedan dana valjda 😂😂
Cure za vozacki,ja se slazem da treba! Ja jos nemam, kad je tata govorio sa 18 da ce mi platit i da idem, govorila sam da necu,ne zanima me voznja bla bla, sad zivim u gradu,ali bome do centra imam nepuna 4km i treba mi auto, pogotovo dok bude beba, za sve me muz vozi kad treba ili taksi sad na preglede.. definitivno to mislim rjesiti dok bude beba malo veca, sad razbijam glavu zasto nisam prije to rjesavala..
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Sortiraj odgovore
Najstariji