Ne znam kako vama, ali meni se ponekad čini da imam malu hobotnicu u buši. Kako može na toliko strana udarati u isti tren
Jednom nogom u jednu stranu, drugom u drugu, rukicama lijevo, desno i jos se onak namjestaju. Bas djeluje ko mala hobotnica 😄❤️
Sta vi mislite jel mi mozemo vidit na ogledalo jesmo
Otvorene ahahhahahahahahha..znaci Biserka se sad kupala i nesto se naguzih na ogledalo prvi put da sam se zagledala i sad se mislim ma jok nema sanse da se to vidi pa mora biti rupa dole za “dalje “nakon ove prve....jahahah Jbte anatomija mi je sjedi 1....Al eto nek sam nasla nesto da imam o cemu opet gatat do pregleda Puj ti .ebem zivot i glavu ludu ahhhahahha
Joooj Lussi, kaj ne kak je to divno? I ja znam da smo ju "lovili" neko vrijeme, ali kad ju je prvi put osjetio i on, sav je bio ko mimozica. 😇❤️
Danice, i meni se to ponekad čini, čak ni ne mogu skužit u kojem je položaju. Znam da je glavom prema dolje, ali nikako ne mogu shvatiti kako je onda i s jedne i s druge strane trbuha. 😊 Ma nek se oni samo vrpolje i migolje, takav jedan divan i neopisiv osjećaj. 😍
Ridja, sobica je tip top! 😊👌
Thera, ja kako kada. Dok baš ono budem luda bez čokolade ili nečeg slatkog probam najprije s nekim voćem, ali teško je ponekad utažit želju s jabukom npr. pa onda pojedem Čokolino s manje šećera i tješim se da je manje zlo nego baš čokolada, torta ili kolač. 🤣 Evo danas smo bili kod mojih na ručku i tako mi je došla želja pa sam popila cappuccino koji ne pijem inače sad u trudnoći jer je to sve puno šećera, ali brate mili, tako mi je pasao, ko da ga nikad u životu nisam pila. 😋 Tako da, ako ti je za nečim velika želja, mislim da si tu i tamo možeš priuštiti. Vjerojatno je manja šteta ako maznem koju čokoladicu nego da sam živčana jer kao ne smijem. 😁
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Sta vi mislite jel mi mozemo vidit na ogledalo jesmo
Otvorene ahahhahahahahahha..znaci Biserka se sad kupala i nesto se naguzih na ogledalo prvi put da sam se zagledala i sad se mislim ma jok nema sanse da se to vidi pa mora biti rupa dole za “dalje “nakon ove prve….jahahah Jbte anatomija mi je sjedi 1….Al eto nek sam nasla nesto da imam o cemu opet gatat do pregleda Puj ti .ebem zivot i glavu ludu ahhhahahha
Ima nutra vise rupa 😂. Ovu od cerviksa ne vidis ona je sitna 😂
Samo nemoj nista gurati i isprobavati 😂
Mom, hahahahah, umirem 😂 ne savjetujem ovo isprobavati 😂😂
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ahahhahahahhahaha ahahhahahahhahah izbjegavajte gledat doli,gadna je u pm.... 🤭🥴
Lonmi majke mi ima rupa i tunela nit znam jesam posla il sam dosla izgubila bi se doli ko amen..gledam ja nju nije mi nista jasno kazem joj vecer gospođo jel se mi znamo😂Jbte kakva preklapaca Uff ... E nes vise ćirit ni virit...upozoravam vas ne gledajte ako zelite spavat mirno i jest svaki dan..
Girl u pravu si hahahahah gledate na vlastitu odgovornost ahhahahah
Jagodice sitila sam se da si napisala kad iden na wc osjecas da ce utroba ispast ti e pa ja osjecam isto to..ko da sam doli sva zinila 🤭 izvinite na opširnom objašnjenju skoro pa slikovitom Al kako drugacije da docaram...
Emmie sad cu ja ka one dosadne babe pocet oces li ti vise ahhahaha..
Ines dobro neko rece napisala si sve sta bi i ja na dane Al sam lina tipkat hahah
Ja cekam da netko otvori sezonu nasih bebica Ajte cureee tako cemo mi trtarosice prije na red ahhahahah pa cete vi nama odbrojavat 🥰
Ridja, sobica je preslatka 💙👍
Emmie bome i tebi se blizi 🙈😊
EmEn vjeruj mi da sam se i ja zapitala gdje nam je Kontesa, bas dugo nisam vidjela njezino ime u postovima 🤔 nadamo se da je sve okej 🥰🤞
Lussi, aaa napokon da je i on dobio svoj trenutak 🥰🥰💗 bit ce ih sada sve vise, uzivajte 🤗🥰
Momof4 hahhah jaooo ti i tvoji biseri 😅🤣 kako ti samo padnu svakakve ideje napamet 🙈 dobro je dok si samo gledala, ko sto je netko napisao nemoj samo ic testirat iznutra 🤣🙈
Nea 💗
Lonmi ma daaj, ti si mrsavija pa ti se valjda puno bolke vidi sve,bas mi je drago🥰
E al uvijek tak,ja vidim lagano da se pomakne nekaj, upalim kameru, gotovo.. i svaku puta🤣
Danice bas da,nekad cas osjetim na lijevoj strani pa na desnoj, ko da i rukama i nogama ide
Ivancice bome vjerujem da im je poseban osjecaj,pogotovo kaj se tak jos vise povezu dok osjete🥰
Pogotovo u ovo vrijeme kad ne mogu prisustvovat pregledima.. mi smo imali srecu kod privatnika da je smio samnom i uzivali u pregledu, drukciji je osjecaj kad i oni sve vide nego samo mi..
Jos je netko spomenuo da je decko/muz bio s njim na pregledu 😍
Ines i Bubice daa,sad napokon pocinje to jos posebnije vrijeme🙈😍🤗
Mom hahahah znaci ne moguu🤣🤣 kako si se toga sjetila, ne isprobavaajte kod kuce hahajahaah
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji