Ne znam kako vama, ali meni se ponekad čini da imam malu hobotnicu u buši. Kako može na toliko strana udarati u isti tren
Hej cure, opet se puno pisalo danas 🙂 Ines super ideja za screenshot, morat ću i ja počet s obzirom da me trudnički mozak nije zaobišao 🙃 I slažem se da je uvijek bolje gledat pozitivno na stvari, a pogotovo za vrijeme trudnoće kada se toliko toga u kratkom vremenu promijeni i treba se nekako nositi s tim svim.
.
Emmie imam još vanjske hemeroide, ali su skroz mali i ne smetaju, znam da ih imam jer sam provjeravala s ogledalcem.
.
Ne sjećam se tko se žalio na brisanje guze, ali meni je vlažni wc papir od kad sam trudna zakon 😁
.
Thera ja vikendom obično pojedem slatkog jer idemo kod mojih i kod muževih pa nemrem gledat u to. Ali imam aparatić pa ako mi se podigne šećer pazim više dok ga ne spustim. Ali broja kalorija se baš ne držim jer mi to ne odgovara, a i dobila sam ukupno 6 kila do sad pa mislim da nema potrebe da smanjujem broj kalorija.
.
Ridja super sobica, kod tebe je sve spremno i za kad poraste 🥰
.
Lussi baš mi je drago da je uspio osjetit. Kak je nama to poseban osjećaj sigurno je i njima 😃
Ne znam kako vama, ali meni se ponekad čini da imam malu hobotnicu u buši. Kako može na toliko strana udarati u isti tren
Ovo sam se baš i ja pitala, imam osjećaj da lupka svuda kad se krene migoljit po trbuhu 🤣
Ridja super, i ja jedva cekam da radovi zavrse da mogu namjestiti.
Samo dok se sjetim sta sve uz djecju sobu moramo razmjestiti/premjestiti 😂 slabo mi dođe.
Makar kod nas radovi super idu pa se ne mogu zaliti.
Jednom nogom u jednu stranu, drugom u drugu, rukicama lijevo, desno i jos se onak namjestaju. Bas djeluje ko mala hobotnica 😄❤️
Sta vi mislite jel mi mozemo vidit na ogledalo jesmo
Otvorene ahahhahahahahahha..znaci Biserka se sad kupala i nesto se naguzih na ogledalo prvi put da sam se zagledala i sad se mislim ma jok nema sanse da se to vidi pa mora biti rupa dole za “dalje “nakon ove prve....jahahah Jbte anatomija mi je sjedi 1....Al eto nek sam nasla nesto da imam o cemu opet gatat do pregleda Puj ti .ebem zivot i glavu ludu ahhhahahha
Joooj Lussi, kaj ne kak je to divno? I ja znam da smo ju "lovili" neko vrijeme, ali kad ju je prvi put osjetio i on, sav je bio ko mimozica. 😇❤️
Danice, i meni se to ponekad čini, čak ni ne mogu skužit u kojem je položaju. Znam da je glavom prema dolje, ali nikako ne mogu shvatiti kako je onda i s jedne i s druge strane trbuha. 😊 Ma nek se oni samo vrpolje i migolje, takav jedan divan i neopisiv osjećaj. 😍
Ridja, sobica je tip top! 😊👌
Thera, ja kako kada. Dok baš ono budem luda bez čokolade ili nečeg slatkog probam najprije s nekim voćem, ali teško je ponekad utažit želju s jabukom npr. pa onda pojedem Čokolino s manje šećera i tješim se da je manje zlo nego baš čokolada, torta ili kolač. 🤣 Evo danas smo bili kod mojih na ručku i tako mi je došla želja pa sam popila cappuccino koji ne pijem inače sad u trudnoći jer je to sve puno šećera, ali brate mili, tako mi je pasao, ko da ga nikad u životu nisam pila. 😋 Tako da, ako ti je za nečim velika želja, mislim da si tu i tamo možeš priuštiti. Vjerojatno je manja šteta ako maznem koju čokoladicu nego da sam živčana jer kao ne smijem. 😁
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Sta vi mislite jel mi mozemo vidit na ogledalo jesmo
Otvorene ahahhahahahahahha..znaci Biserka se sad kupala i nesto se naguzih na ogledalo prvi put da sam se zagledala i sad se mislim ma jok nema sanse da se to vidi pa mora biti rupa dole za “dalje “nakon ove prve….jahahah Jbte anatomija mi je sjedi 1….Al eto nek sam nasla nesto da imam o cemu opet gatat do pregleda Puj ti .ebem zivot i glavu ludu ahhhahahha
Ima nutra vise rupa 😂. Ovu od cerviksa ne vidis ona je sitna 😂
Samo nemoj nista gurati i isprobavati 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji