Haha Petra pa zašto? Nije tak strašno. 😁
Joj baš bi bilo fora da je sinek George. 🤣 Jeste išta bliže došli odluci što se tiče imena?
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
https://ibb.co/jr7DnNg
Gospodetina je bila do citya danas i maznula jedan slajic u mekica sta cu..Doduse jela u autu jer nemas di sist ka covik zbog glupe korone visee..
Dosla doma mrtva umorna raspadam se ko nikad do sad,jos me doli sve boli od današnjeg natezanja na wc-u ..ako nisam mislila da imam trudove Uff.
Lonmi neka te duso s nama🥰 divno te citati ...
Emmie je vjera mi je bitna i neznam kako bi bez nje kroz zivot,coviku treba nesto za sta se moze uhvatit kad tone i isto tako zahvalit na svemu..
Bas mi je drago da vam se svida slika 😍
Ne budem na forumu pola dana pa ima dosta citati i dok procitam zaboravim sto je pjesnik htio reci pa
Necu bezveze lupetati.. sretno svima naravno to uvik zelim,porod brz i lagan i zdrave bebe,uredne preglede ..to nam svima treba a ostalo ce doc samo
Po sebi 😍❤️💜
Momof4 sretan rodendan sa zakasnjenjem zelim i sve najbolje ti od srca ❤❤🥰🥳 i kolaci su za prste polizat
Ninnach, Sara je premedena 🥰🥰🥰
Elly cestitke draga od srca i malom Lukasu sretno i bezbrizno djetinjstvo ❤🥰🥰🥳 svaka cast na hrabrosti, super si to odradila 💪👏 sada uzivaj u mazenju svog sincica i koristi svaku mogucu sekundu jer vrijeme prebrzo prolazi ❤
Kupanje bebe dok ne otpadne pupak, ja sam takoder kao sto su i druge cure pisale. Samo "suho pranje" znaci prebisala tetra krpicom sa mlakom vodom i to je to, nema neke mudrosti.
Dojenje, ja sam u bolnici mogla dojit kako sam htjela, znaci nije mi bilo naredeno da se mora samo lezecki. Kako vama najbolje pase tako dojite, ovo vrijedi iskljucivo za vaginalne porode bez rezanja i sivanja, za drugo ne znam vjerovatno imaju tada malo drugacija pravila. Ja sam i u bolnici, a i sada dojim sjedecki jer mi je sve ostalo totalno naopako i nekako neprakticno 🤷♀️ a sto se sjedenja poslije vag. poroda tice takoder sam mogla normalno sjediti i sve odmah par sati nakon bez problema.
Nea 💗
Sto se "bjezenja" s foruma tice, slazem se s curama i momof4 je sve rekla. Ovo je velik raspon izmedu nas koje smo prakticno jos zimske trudnice i vas koje su prave proljetne i bude svakakvih tema, ali vi koje jos niste u tim tj i jos ste relativno daleko nemojte citat nesto ako vas opterecuje. Osobno ja sama ne citam ono sto mi ne pase i ono sto me tako rec izbacije iz zone ugode. Radije to preskocim i idemo dalje. Ne zamaram se nicime sto me ne interesira. Vec vise puta sam ovdje to i spominjala vise puta si i same dijagnosticirate nekakve stvari povezujci nesto sto se dogadalo nama u 30 i nekojem tj, a vi ste tipa bile u 20 i nekojem..to je drasticna razlika i nema veze s vezom. Ovo jest forum gdje se razmjenjuju iskustva i iz istog razloga i jesam dosla ovdje, al se nisam zamarala i onime sto me ne zanima, procitala bih, ali se ne bih s time opterecivala i osvrtala bi se iskljucivo na one stvari koje su povezane sa mnom i mojom trudnocom. Nisam trazila razno razne simptome ni u jednom trenu mislila sto je meni i nekome od vas ovdje slicno da je to zapravo jedna te ista stvar kod obje. Svatko je individua za sebe.
Nea 💗
Petra - divan mali djecak 🥰
.
Mom - neka si ti bila na slatkacu, pohvalno je i sto je dezinficijens za ruke u autu👍😉
.
Lonmi - neka te tu kraj nas 🥰 ako ti se nesto komentira, daj, ako ne - na jedno unutra, na drugo van 👍😉
.
Sad smo cure u grupi sve vec u 3.tromjesecju, kaj ne?🤔 neke na samom pocetku, neke nogom ispred rađaone - svako iskustvo je dragocjeno🙏 ne valja umisljati nesto, ali sad smo svi u tim tjednima gdje se tijelo priprema za porod i jedna smo drugoj potpora i tako nastavljamo 🥰🤗
Petra982 pa ti vidiš lice svome dečku, ja nemam nijednu takvu sliku, stalno se skrivao.
Predivan je❤️.
Cure, ja sam vas baš jako zavoljela...
Voljela bih da se prebacimo nakon poroda na drugi temu s tim da je jasno da ćemo imati manje vremena...
Što kažete vi na to?
Gdje su moje supatnice po tjednima ima što novo??
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Meni je doktor u Petrovoj sa 32+3 tjedana rekao da su ta zatezanja, ratezanja normalna, "pa to su radi o visokoj trudnoci, to je normalno"🤷♀️ a kamoli za "boljke" cura koje su u terminu, isli su presisale termin 😉
.
Test senzibilizacije - ja sam ginicu pokazala onaj papir sa krvnom grupom i tamo dolje napomena kao za kontrolu, ali je ginic gledao i rekao da nema potrebe 🤷♀️
.
Obavim brojanje pokreta do kraja i idem spavati 🥱 jedva sam se otusirala do kraja, nemam tobolac, nego tvrdi, obli kamen🥴
Mene curka udarala malo prije skroz nisko, kao u gospođi 😳
Bas neugodan osjecaj pulsiranja dolje 😬
Ima jos netko da tako nisko osjeti povremeno?
Danas sam malo vise stajala i sjedila nego inace, przila se vani na suncu, ali na stolici.
Mom i Jagodice ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji