Bubica1,
Ja stalno govorim svojoj dr. Kako ću od ovih silnih bolova proteklih mjeseci prepoznati trudove.
Ona samo nonšalatno bit će jači😱.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
NevaEva, meni ti sluzni cep ispada vec tjednima (dr potvrdila), ista stvar mi je bila u prvoj trudnoci. To ti stvarno nije razlog za paniku ili da porod krece.
Elly, cestitam od srca!! Bome je bebac veliki, sreca da nisi rodila s 40tt.
Cure moje, 2 sata sam citala zaostatke, zao mi je da se ne javljam redovnije.
Znam da sam jos nekome trebala cestitati na bebi, ali ne znam kome😑
Ja sam u petak na pregledu, tad sam punih 38 tt. Nosim torbu za svaki slucaj, ali mi je feelimg da necu jos koji dan. Ali i da bude u petak ja happy, to mi je neki cilj koji sam zacrtala…
Pametno, samo ti ponesi torbu sa sobom. Evo ja ju nisam ni imala spakiranu do kraja pa me ostavili poslije pregleda i onda je bila malo frka panika. 😁
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Otvoren mi prozor s forumom, nisam citala sta je sve bilo od jucer navecer i kroz jutro, bome ste se natipkale.
Vidjela sam NevaEva sad tvoj post za iscjedak, mislim da ne moras brinuti, znam da je fuj to vidjeti, meni su cak vaginalete bile toliko pojacale iscjedak da sam u 27 tt pomislila da mi je sluzni cep krenuo ispadati i jos je to bilo pomijesano onako malo s niti svjeze krvi, grozno uglavnom, bas zato jer ne znas od kud krv.
Koliko sam citala po knjigama i netu on moze zbilja mj dana ispadati, ti si u super tjednima, meni treba jos mj dana da uhvatim taj divan 34 tt, tako da ne brini, nece Valerian jos nigdje.
Svakako mozes nazvati TA i reci pa da te pogledaju, mozda ima kakvog otvaranja pa ti savjetuju neko jace mirovanje.
Ja u pravilu za svaku promjenu zovem doktoricu.
Evo ipak sam se ukljucila, taj forum je bas navika.
Odoh uzivat na sunce ❤️
NevaEva, ne znam ako ti je tko već odgovorio, fali mi nekoliko strana. Može bit i ne treba. Ako i je, sasvim je normalno da počne ispadati i mj dana ranije. Nema mjesta panici! Ne trebaš ležati, sve je ok!
Bubica1,
Ja stalno govorim svojoj dr. Kako ću od ovih silnih bolova proteklih mjeseci prepoznati trudove.
Ona samo nonšalatno bit će jači😱.
Tak i meni svi govore, nećeš moći fulati jer su puno puno jači i od menstrualnih bolova i od bilo koje boli koju smo osjetile do sad. 🤷
Ali vidiš kak je to sve opet individualno i kak smo mi žene sve različite. Nema veze s bolovima, ali primjera radi. Kad mi je kumica pričala, joj taj OGTT je užasan da sam jedva izdržala, ja dođem na tu pretragu, meni to sve bez problema išlo. Tako i za klistir, jao to ti je grozno, ja izdržala bez problema. Jest da je neugodno, ali nije mi baš tak strašno.
Tako i za bolove, nekome mogu biti užasni, nekome tko ima veći prag tolerancije boli neće biti toliko užasni. Ali u svakom slučaju, mislim da ćemo ipak znati dok dođe vrijeme jer je sigurno jače od onog što smo do sad doživjele. 😊 Možemo mi to. 💪
👩 37 - AMH 13
Bubice,
Što je draga na kraju s tobom?
Ja imam neki feeling da nećeš još😱.
Možeš li ispričati kako ozgleda taj klistir ako ti nije bed.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Hvala cure :) Lonmi obucno iscjedak imas neko vrijeme, kaj ne? Ovo kao da je to jednom pljusnulo nesto i nema niceg sad. Fakat mislim da je cep.. bude dr.potvrdila drugi tjedan. Jos taman rezultat brisa dodje cist. Pa nebi nest valjda ulovila od petka do danas kaj se tak brzo u tak sluzavo nest prwtvorilo 😂😂
Ima cura koja su prije mene na redu, ja se ne guram. Cekam Bubicu, Bebolinku, EmEn, MareiKate, Ruzicu, Busybee.. onda laaaaagaaaano idemo prema nama koje imamo jos puna 2 tjedna do pocetka 37.
Ružice to ti je ko neka cijev kroz koju ti šibnu vodu iza i moras probat zadržat bar par sekundi i onda trk na wc.
.
Bubice tebe su bar očistili s klistirom sad neces imat problema s probavom 🤣🤣🤣
Ja sam prilično uvjerena da će moj Franc Georg (Lussi Nije za listu, al dosadilo mi ga zvat Bebo) uranit kao i starija seka. Možda se i varam, al nekako lagano panikica oko spremanja. Iako realno, za sve dovršiti trebam 5 dana.
Indukcija je i samo probijanje vodenjaka što uopće ne boli i mogu se stvari pokrenuti same od sebe. Meni je jedino drip izazovno iskustvo. Srećom bilo je brzo, al žestoko. Sad da moram, opet bih, al bih zato tražila epiduralnu. Osim toga da je bilo tako strašno, ne bih više rađala.
Mantram za svaku od vas da ima pozitivno i lijepo iskustvo!
Bubice,
Što je draga na kraju s tobom?
Ja imam neki feeling da nećeš još😱.
Možeš li ispričati kako ozgleda taj klistir ako ti nije bed.
Ništa, sve je stalo. Radit će mi danas CTG-ove, ako budu bez trudova, odoh natrag doma sutra ujutro. Vele da ne žele ništa forsirati prije nego treba. Tako da smo na čekanju. 😊
Klistir - dobiješ gumenu cijev u guzu i puštaju ti vodu u debelo crijevo. Nakon toga ti vele da zadržavaš koliko god možeš i onda na WC na pražnjenje (daju ti pol sata/45 min vremena) i onda pod tuš pa u rađaonu. 😊 Tak je to jučer kod mene izgledalo.
👩 37 - AMH 13
Sortiraj odgovore
Najstariji