Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Veljača 2021. 09:34

PROLJETNICE 2021. - Svibanj
    J3ll3na 01.05. 💙 / Dečko
    Lunica 01.05. 💙 / Dečko
    Iva111 05.05. 💜 / Cura Zoe - Rijeka
    AnaAn 09.05. 💙 / Dečko - Zagreb Sv. Duh
    Mom_of_4 13.05. 💜 / Cura Pia Josipa- Split
    Lonmi 13.05. 💜 / Cura
    Gabylola 16.05. 💙 / Dečko
    Lussi 20.05. 💜 / Cura Aurora
    Kety992 23.05. 💙 / Dečko - Zagreb Merkur
    Ertzui 23.05. 💜 / Cura Lena
    Valkris 27.05. 💜 / Cura Nika - Zagreb
    Tea2807 30.05. 💙 / Dečko Bruno ili Vedran - Zagreb Sv.Duh

Elly94
    28. Veljača 2021. 09:43

Emmie

Elly94, ne znam šta da ti kažem. Jesu li ti menstrualni bolovi puno jači od onih koje si imala prošlih dana ili…

Emmie
    Pa kako dani odmicu sve su jaci i jaci i nepodnosljiviji. Mozda jer sam prestala pit magnezij..stvarno ne znam :/

Lussi - moj pregled je 4.3 dan nakon rođendana... Wee.. Mislim da cu imat prvi ctg tad.. Drzim fige da ostanem u komadu jos... 

28. Veljača 2021. 09:46

PREGLEDI 3. MJESEC
    Jagodica 01.03.
    Lonmi 01.03.
    EmEn9 01.03.
    Iva111 02.03.
    Petra982 02.03.
    Lussi 02.03.
    Tea2807 03.03.
    Erika33 03.03.
    Elly94 04.03.
    Lunica 09.03.
    Nikac 11.03.
    Thera 12.03.
    Mateja91 15.03.
    Lussi 17.03.
    Ertzui 18.03.
    Mom_of_4 18.03.
    Kety992 19.03.

28. Veljača 2021. 09:47

Elly94

Emmie

Elly94, ne znam šta da ti kažem. Jesu li ti menstrualni bolovi puno jači od onih koje si imala prošlih dana ili…
    Emmie
    Pa kako dani odmicu sve su jaci i jaci i nepodnosljiviji. Mozda jer sam prestala pit magnezij..stvarno ne znam :/

Lussi - moj pregled je 4.3 dan nakon rođendana… Wee.. Mislim da cu imat prvi ctg tad.. Drzim fige da ostanem u komadu jos…

Maa budes ti u komadu🤞🏼 to ti je vec u cetvrtak😍

Elly94
    28. Veljača 2021. 10:01

Lussi🎀

Elly94

Emmie

Emmie

Lussi - moj pregled je 4.3 dan nakon rođendana… Wee.. Mislim da cu imat prvi ctg tad.. Drzim fige da ostanem u komadu jos…

Maa budes ti u komadu🤞🏼 to ti je vec u cetvrtak😍

Dani prolaze ko godine hehehe al da rijeci ti se pozlatile ♥️♥️♥️
    Da nekkako imam osjecaj da imam upalu mjehura.. Sta da trazim ginicku za uputnicu.. Samo za urin ili urinokulturu? 

28. Veljača 2021. 10:07

Elly to mozes i dr.opce medicine trazit, meni su radili uk dok su vidjeli pivisene vrijednosti u urinu. Uk je sterilna bila i nisam pila antibiotik, samo caj od brusnice. 
    .
    Kako je moj momak malo veli svi mi govore da ce htjet prije van, da ga za uskrs vec cuvamo. Sta mislite, jel to moguce tak? Ima netko iskustvo da je dr.rekao da ce beba prije doc jer su mjere za 2-3tj.vece? Pitam jer sutra pocinje 3.mj.pa bi beba mogla doc po tome krajem 3.ili pocetkom 4., sto je samo mjesec dana pa da znam jel da imam panik ataku jer nisam spremna 😅

Fancy
    28. Veljača 2021. 10:12

NevaEva

Elly to mozes i dr.opce medicine trazit, meni su radili uk dok su vidjeli pivisene vrijednosti u urinu. Uk je sterilna bila i nisam pila antibiotik, samo caj od brusnice.
    .
    Kako je moj momak malo veli svi mi govore da ce htjet prije van, da ga za uskrs vec cuvamo. Sta mislite, jel to moguce tak? Ima netko iskustvo da je dr.rekao da ce beba prije doc jer su mjere za 2-3tj.vece? Pitam jer sutra pocinje 3.mj.pa bi beba mogla doc po tome krajem 3.ili pocetkom 4., sto je samo mjesec dana pa da znam jel da imam panik ataku jer nisam spremna 😅

Moja je veca, preko 3.700 prosle sedmice sa 38+0, zakazan carski rez ove sedmice, zvanican termin za 9 dana i nikakvih naznaka da ce prirodno krenuti jos.. ni dr nista nije spominjala, samo da se javim ako krene.. 🤭

Not that fensi, ekšli..

28. Veljača 2021. 10:13

Fancy

NevaEva

.

Moja je veca, preko 3.700 prosle sedmice sa 38+0, zakazan carski rez ove sedmice, zvanican termin za 9 dana i nikakvih naznaka da ce prirodno krenuti jos.. ni dr nista nije spominjala, samo da se javim ako krene.. 🤭

Carski je zakazan iz nekog drugog razloga? Ili jer je beba veca? Hvala ti na oegovoru :)

• ružica
    28. Veljača 2021. 10:16

Fancy,
    I Moja je beba veća, termin za 9 dana ali ništa ne govore.
    Jeli tebi carski dogoveen radi veličine bebe ili?
    I kod mene je stalno 2 tjedna veća beba bila...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

MareiKate
    28. Veljača 2021. 10:17

NevaEva

.

Moja curka je u prvoj trudnoći bila 2 tjedna veća, već sam pisala o tome. Ako su ti ciklusi redovno bili, beba će biti samo veća ništa drugo. Može a i ne mora doći ranije, to svakako ne ovisi o njenoj težini. Ja sam to izričito tada pitala doktora, i on mi je rekao, beba je samo veća, to ne znači da ćete rodit ranije. Tako je i bilo, rodila sam točno na termin.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.