Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emmie
    25. Veljača 2021. 21:27

Kety992, nije to bol koja se lako zaboravlja😅
    Bebolinka, možda je to to! Ako jeste, sretno i neka porod bude što brži i što lakši!❤❤❤❤❤

• ružica
    25. Veljača 2021. 21:31

Bebolinka, mislim da je najbolje pratiti pojačava li se bol,  tako svi kažu. Evo ja večeras od bolnih kontrakcija ne mogu disati. Trbuh mi se stalno steže a još sam na terapiji Zinnatom radi uroinfekcije.
    Cure koje su ih prošle kako znati da su ovo ipak Bh kontrakcije?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

pupetta
    25. Veljača 2021. 21:37

ružica

Bebolinka, mislim da je najbolje pratiti pojačava li se bol, tako svi kažu. Evo ja večeras od bolnih kontrakcija ne mogu disati. Trbuh mi se stalno steže a još sam na terapiji Zinnatom radi uroinfekcije.

BH kontrakcije u pravilu ne bi trebale boljeti i ne javljaju se u pravilnim razmacima. Ukoliko promijenis polozaj ili se prosetas ili otusiras i trudovi prestanu onda su BH. Ako te boli, bol se pojacava, ne prestaje kada promijenis polozaj i javlja u relativno pravilnim intervalima onda su pravi trudovi.

Baby P 03/21 💙

• EmEn9
    25. Veljača 2021. 21:39

ružica

Bebolinka, mislim da je najbolje pratiti pojačava li se bol, tako svi kažu. Evo ja večeras od bolnih kontrakcija ne mogu disati. Trbuh mi se stalno steže a još sam na terapiji Zinnatom radi uroinfekcije.

Pa znaš jer prestanu, ne pojačavaju se i nemaju pravilan razmak, npr. odeš do wc-a ili prošetaš po kući ili se okreneš na drugi bok i prestanu. A da su pravi trudovi ne prestaju i sve su jači bolniji i pravilan je razmak i boli da neznas sta ces sama sa sobom, to ga bas boli nepodnošljivo. Znači nebi se sjetila pisat na forum 🤣🤣🤣 ni razmisljat dal  je to to ni nista, neznam kako objasnit nego jednostavno znat ces to jakooo boli. Ja sad imala opet te kontrakcije nekih sat vremena i opet stalo sve i stalno su bile isto bolne i bez pravilnog razmaka a bebač se u međuvremenu mrdao da je to bilo strasno bolio me cijeli trbuh svu kožu mi rastegnuo i sve organe valjda premjestio a da ti ne kazem dole gospoda se raspada vec od pritiska. 😉

bebolinka
    25. Veljača 2021. 21:41

Neznam šta da mislim hahaha nadam se da će krenuti nešto 😫
    Hvala cure ❤️❤️

nikac
    25. Veljača 2021. 21:42

Lussi meni je datum poroda 27.04. i mozes dodati jos Pula.... 

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

mom_of_4
    25. Veljača 2021. 21:47

Bebolinka mene su hvatali grcevi,bolila me leda kao da imam upalu bubrega...malo,malo pa se pojačavalo..Al
    Jednom kad je krenilo nije prestajalo samo sta nije odmah krenulo turbo na najjace (sva Srica) krenulo oko cca 22:00 i tako se ja roštiljala po krevetu po kaucu po podu nema Di me nije bilo,puzala po kuci hahaha .uspila do nekih 03:00 i onda  pravac rodiliste i dosla  otvorena 3 prsta(sta je super jer sam zamaltana do zadnjeg dana) uz upis podataka presvlačenje klistir pregled i sve sta ide rodila u roku tri sata dolaska u rodiliste..zelim svima takav prvii porod.nadam se da je kod tebe krenulo da se vec sitra maziš i njuskas sa svojom bebom 🥰 SRETNO💜

mom_of_4
    25. Veljača 2021. 21:57

Uuf sta ucini od lilike🤭

• Dora2021
    25. Veljača 2021. 22:00

Žemske, mislim da mi mljekeco došlo u cicke.. Zabolila me bradavica, uzmem je u ruke(obujmim 😜, čar trudnoće) a kad tamo hop, iskoci mljecna vodica okusom badema 😂😂😂 naravno da sam probala 🤣🤣  35.tjedana sam, to je okej jelda?? 

bebolinka
    25. Veljača 2021. 22:01

Mom E tako mene boli u predjelu bubrega stalno, i isto roštiljem stalno 🤣🤣 nikako se namjestiti, stalno zateže bolucka 🤯 nadam se da će mi proc kao tebi, hvala tiii 💖💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani