NevaEva vjerojatno to vrijedi samo za nas zatvorene, kao da su spermici ti koji nas otvaraju ak nisam zabrijala, one cure koje su otvorene ne smiju se sexat kako bi dogurale do kraja. A mi koje smo zacementirane i tako ostanemo do 40 tjedna onda se treba cim vise sexat da nas otvori. Ja sam u 36 tjednu i imala sam pregled neki dan, zatvorena sam, tako da nije mogao doc s prstima do glavice. Ajme ne mogu zamislit tu scenu sexa gdje se moze doc do glavice 🤣 brijem da se necu sexat nikako do kraja 😅
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ahooj cure, izgleda da smo danas sve nešto odlučile iskoristit dan 😊
Ja sam otišla do Dolca po novi buket cvijeća i domace kruške, baš sam se zaželila, popila kavu u centru, uzela sladoled, prošetala toliko da aplikacija kaže 126 % ciljanog broja koraka, yaaay 🤗
Sada Vam šaljemo pusu sa osunčanog balkona ja i mališa, https://ibb.co/rf01PW6
😊💐☀️
MissGraz čestitaaam, žao mi je što je bilo mučno, ali štruca je tu, uživaj, ljubi, mazi pazi 🧡🫂
Nevaeva meni je gin zabranio odnose zbog skracenog cerviksa, bas je rekao da sto se tice spolovila taman da je rekorder nebi mogao doci do bebe, ali su spermiji ti koji ponazu kod otvaranja, pa se preporuca u tjednima kad si pred/u terminu. Navodno i svjezi ananas, ljuta hrana, skakutanje po lopti i hodanje jednom nogom po nogostupu sve pomaze pri otvaranju i spustanju bebe u polozaj za porod
Ahooj cure, izgleda da smo danas sve nešto odlučile iskoristit dan 😊
Ja sam otišla do Dolca po novi buket cvijeća i domace kruške, baš sam se zaželila, popila kavu u centru, uzela sladoled, prošetala toliko da aplikacija kaže 126 % ciljanog broja koraka, yaaay 🤗
Sada Vam šaljemo pusu sa osunčanog balkona ja i mališa,https://ibb.co/rf01PW6
😊💐☀️
MissGraz čestitaaam, žao mi je što je bilo mučno, ali štruca je tu, uživaj, ljubi, mazi pazi 🧡🫂
Ajme di je tebi trbuh? Ja naspram tebe ko da nosim dvojceke a manje sam trudna 😆 svaka cast. Bitno da se ja hvalim okolo kak sam dobila samo 7 kila a trbuh mi je ono samo sto se ne raspukne 🤣
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
NevaEva vjerojatno to vrijedi samo za nas zatvorene, kao da su spermici ti koji nas otvaraju ak nisam zabrijala, one cure koje su otvorene ne smiju se sexat kako bi dogurale do kraja. A mi koje smo zacementirane i tako ostanemo do 40 tjedna onda se treba cim vise sexat da nas otvori. Ja sam u 36 tjednu i imala sam pregled neki dan, zatvorena sam, tako da nije mogao doc s prstima do glavice. Ajme ne mogu zamislit tu scenu sexa gdje se moze doc do glavice 🤣 brijem da se necu sexat nikako do kraja 😅
Rekla san muzu kak je to kao fora sto je dr.curki s foruma osjetio kosicu na glavi bebe. I on isto prvo kaze fora i jedan i drugi umuknemo u istom trenu i skuzimo.. jbt..kak onda seks funkcionira. Mislim da me nece ni pogledat sad vise 😅 sutra cu vidjet jesam li zatvorena pa cemo vidjet dalje 😂 a veselila sam se kakvoj takvoj akciji pod kraj 🙄
A pa nije nam Ines bila bez cervixa i otvorena nesto pa su se sexali? 😂😂 Ili sam krivo upamtila to za otvorenost.
Ma bas vidim koliko se misljenja lijecnika razlikuju, netko u bolnici, netko doma miruje, netko dobi terapiju netko ne, netko riba kucu i sece, a toliko slicnih ili istih dijagnoza. U svakom slucaju treba slusati lijecnika i kako on kaze, ne se voditi po drugim zenicama 😊❤️
NevaEva prst je puno tanji i oni tocno valjda to nekud nutra gurnu, ovak mislim da penis ne moze probiti do tamo 😂 jos se neki onak napnu, ja sam na hitnoj mislila da bude mi u trbuh gurnul prste 😂😂
Draga naša MissGraz, žao mi je što si se toliko napatila, ali sve će biti lakše uz tvoju curicu. Odmori se dobro. Želim ti brz i što bezbolniji oporavak. Mazi svoju princezu! 🥰🥰🥰💗💗💗💗❤❤❤
Meni je dr.rekao kao da mogu popit magnezij i normabel 2 mg ako mi se krene opet stvrdnjavat trbuh, jer sam mu rekla da mi bas bude tvrd jedva napravim 3 koraka ko da imam tonu utega u sebi, mada sam isto u dobrim tjednima, ne znam zasto mi je u glavi da se magnezij do 36 tj.mora prestat uzimat , a on mi obrnuto rekao
Meni je gin rekla da zadnji magnezij (Roidakal) smijem popit sa 36+6, nakon toga čak ni Donat da ne pijem. A za Normabel isto pričaju (ne meni jer ga nisam uzimala u trudnoci) da se prestane uzimati pred kraj da se beba ne bi rodila uspavana... možda da jos provjeriš to...
MissGrazz cestitam! Zao mi je sto si se mucila, zelim ti sto brzi oporavak! 🌹❤ uzivaj u svojoj bebici! 🤱
.
Lussi meni samo dodaj ime Lena. Hvala! 😊
.
Elly tako rec si u terminu, miruj jos tjedan dana po meni, pa dalje kako bude.. Ja sam u prvoj trudnoci za 36 + 5 ostala nakon pregleda u bolnici (pet, sub, ned)..nakon vikenda pustena kuci da mogu sve normalno jer sam u terminu. Bila sam i otvorena malo, a zadrzana zbog tvrdog trbuha (dok sam cekala pregled u vinogradskoj pola sata-sat je bio tvrd trbuh). Ali ja sam ipak mirovala jos doma i taj dan kad sam prestala mirovat sam se i porodila tj tu noc sam imala visoko prsnuce vodenjaka.
.
NevaEva tako je kako je Rita napisala sto se tice sexa/pipanja glavice. 😆
[/ url
Rekla san muzu kak je to kao fora sto je dr.curki s foruma osjetio kosicu na glavi bebe. I on isto prvo kaze fora i jedan i drugi umuknemo u istom trenu i skuzimo.. jbt..kak onda seks funkcionira. Mislim da me nece ni pogledat sad vise 😅 sutra cu vidjet jesam li zatvorena pa cemo vidjet dalje 😂 a veselila sam se kakvoj takvoj akciji pod kraj 🙄
I ja ti sanjam o tome ali mislim da kod mene nece biti niceg ni pod kraj kad mi pricaju da bi se sva mogla raskrvariti od odnosa. A i s dosadašnjom problematikom mislim da ne postoji lijecnik koji ce mi rec nek se seksam osim ako prodem 40tt 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji