Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    18. Veljača 2021. 08:36

Jutro curke!!!
    Emmie, preslatka ti je mala mrgudica s pramenom. Karakterić je!Samo se vi mazite i uživajte svo troje!

Sretno curke na pregledu! 
    Ja se vraćam u krevet, jučer sam do pre kasno zurila u TV i sad sam kao zombie. 

• EmEn9
    18. Veljača 2021. 08:47

Emmie curica je preslatka i nemogu vjerovat kako ima puno kosice 🤗🤗🤗🤗 Znam da će ti biti sad malo teško i svakako dok ne ulovite ritam i malo se morate naučiti jedna na drugu ali najljepši dani su ispred vas. 🤗 Olakšaj si koliko možeš, probaj da ti nije baš stalno na cici. Ako vidiš da ne jede onako da ne mrda bradom i guta onda ju ti onako malo za bradu promrdaj da pocne jest pa da se najede i onda nemoj prije 2h joj opet dat jer nema smisla da ti samo cuca peć će te bradavice jer su ti sad osjetljive. U biti dok je na cici mora aktivno jest morala bi ju budit 😉 ja sam se isto mučili s tim pa je znala plakat ali sam ju nosila bar da prođe 2h od početka prvog hranjenja.
    .
    Korra čestitam ti, ti isto sad imaš svog dečkića za maženje i uživanje. Baš je sladak 🤗🤗🤗
    .
    Dnevni ulošci - ja sam probala bez njih ali jednostavno ne mogu, stalno imam iscjedak a ni ne koristim nikakve vaginalete i trebala bi onda svaki put kad idem na wc mjenjat i gaće i tajice a to mi se stvarno neda jedva se presvučem ujutro od trbuha. Tako da mi lakše mijenjat uloške sto puta dnevno. 😉

mom_of_4
    18. Veljača 2021. 08:59

Dobro i veselo jutro cure drage,zene,mame i dame…
    Jagodica samo da se osvrnem na tvoje “plakanje” i promjene raspoloženja jer sam ista takva nevjerovatno osjetljiva hormoni cine svoje..citam ti ovo za brata i opet me stegne u grlu...ja uredno zadnjih par veceri legnem u krevet i posteno se isplacem(nakon toga se izvinjavam svom malom podstanaru u stomaku)...jucer Korizma zapovidni post i nemrs ok ,ne ulazim do cega tko i kako drzi ,volim svoje postujem tude tu nema rasprave ali zovem svog brata koji trenutačno zivi sam jer eto imam jos pored njega dvije sestre koje su se hvala Bogu udale,oca kao sto sam spomenila nemamo na zalost vise a majka radi na otoku tako da je igrom slučaja on sam doma,nije on mala beba ima 29 god Al svejedno ja ga gledam ko malog brata jel...pitam sta rucas danas oces do mene na rucak ocu ti sta donit bla bla. Ej kad je on meni reka da je  pojea cajne kobasice meni se slosilo....ma da me krivo ne shvatite nece grijeh usta nego iz usta ne toliko zbog tih mojih principa i nacina razmisljanja i zivota nemogu ja nekome usaditi svoja “pravila” niti uciti nekoga posebno od skoro 30 god u dupetu kako ce zivit nego nezz.ja sam proplakala cili dan razmisljajuc kako zivi neredno,bez brige ikoga oko sebe,bez rucka bez vecere itd nezz..neznam ocete me shvatit malo sam se dosla i olaksat iskreno ovo je onaj moj dnevnik..znaci cili svoj zivot ja imam taj hendikep mislec se za sve oko sebe...odužila sam s pricom koja nema veze s forumom ali eto vezano za taj plac pa
    jagodice moja koliko placem vise nemam potrebu ni nocu na wc se ustajat.

mom_of_4
    18. Veljača 2021. 09:00

Emmie djevojcica je prekrasna,najvece blago drzis u rukama uzivajte tako brzo oni odrastu da svaki trenutak s njima proveden je malo.vrime se vratit ne moze kao ni propušteno nadoknadit.
    Ines iskreno i od srca se nadam da neces ostajati u bolnici ukoliko za to nema potrebe,najlipse je kad sve ide svojim tokom i prirodno ali eto ne mozemo mi utjecati na to..covjek snuje Bog određuje..pa Bogu u ruke i virovat i nadat se🙏🏻
    Sretno svima na pregledima danas,samo
    Pozitivne i lipe stvari da pročitamo u toku dana…
    MissGraz nadam se da je kod tebe sve pod kontrolom i tebi otkucava sat super si sve privela kraju mogu vec da ti Cestitam ali to ostavljam za nakon poroda..
    Lussi Daa i nama je danas punih 28 tjedana iako mi lipse zvuci ulazimo u 29. 🥳🥳eto nas za par dana napokon u taj famozni 30. Hahah eeh jesam se i zaletila kao da je preksutra...ali kao lakse je kada znas da iza 30 nece trebat jos 10 pa da se brojimo od 40 na dalje ahahhaha to nam je zadnja stanica.

mom_of_4
    18. Veljača 2021. 09:02

Ono kad se natipkas pa ti kaze komentar predug cccc
    Ako sam nesto
    Preskocila ili zaboravila ispricavam se ,niciji komentar upit i post nije  manje vazan niti sam namjerno ignorirala Al nekako uvik  zastanem tamo di me takne pa se na to osvrnem i naravno da posli zab sve drugo sta sam citala.

• ertzui
    18. Veljača 2021. 09:12

Emmie preslatka je 😍 uzivajte u dojenju i mazenju. 😊
    .
    Cure sretno danas na pregledu, Ines drzim fige da te ne ostave tamo. 🙂

[/ url

Lonmi
    18. Veljača 2021. 09:23

AnaAn ajde super, samo ti nastavi s limunadom, dobra je za probavu, a stitit ce te vitamini i od ostalih virusica i bakterijica.
    .
    Dora tako ja nezz kako cu se rastati od Dupahstonea 😂. Od puno cura sam cula da im je muka od oralnih uzimanja utrica, super ako mozes, ja sam uvijek radije za popiti nego za guranje unutra u trudnoci, ali nezz sta bi bilo sa mnom da popijem ovu vaginaletu 😂😂, salim se malo.

Ma nezz sta se desilo dolje, ali uglavnom ne volim nikako te vaginalete uvijek mi se nesto poremeti od toga svega. I sad ne razmisljam o nicem drugom osim o tome kak imam neku bakteriju, iscjedak je dalje zut tko zna od cega i uglavnom ljuta sam ko ris. Stvarno se bojim da mi nesto ne ude i ne steti.
    Jel se cervikalni brisevi ponavljaju mozda u trudnoci?

Emmie ta tvoja curica je medena ❤️

Lussi ide vrijeme, neka samo ide i nek bude sve dobro ❤️

Mom_of_4 jos 2 tj i slavnih 30 tt je tu.
    Onda dalje prema mojem cilju, to je 34 tt 🥳

pupetta
    18. Veljača 2021. 09:33

Dobro vam jutro, sretno svima na pregledima! 
    Emmie malena je preslatka, odmah bi je stipnula za obrascic, bas je medena 
    Jagodice mislim da su cure vec sve rekle, nemam sto pametno za nadodati. Razumijem kako se osjecas, ali nema smisla zivcirati se jer neki ljudi jednostavno ne promisljaju svojom glavom i bitno im je da su oni zadovoljni. Koliko god se trudim uvijek razumjeti druge ljude, toliko mi nekad dode da se pravim blesava jer mi ih je puna kapa. Recimo, ona ti jaci datum, a ti kazes aaajme bas tad ne mogu, idem s dragim na spa vikend da se odmorimo prije dolaska bebe 
    Mom of 4 vidim i tebe su poceli hormoni opasno prati, tako je i meni u zadnje vrijeme. Svasta me dira, i sto me inace pogodi, i o cemu nikad ne raznisljam. Osobno cesto imam neke male izazove s bratom jer smo dva totalno razlicita karaktera pa te razumijem. Pokusaj sebi objasniti da se ti svakako trudis biti najbolja verzija sebe i da ukazes ljudima na neke bitne zivotne vrijednosti. Ali, nije na tebi hoce li ta osoba to prihvatiti i provesti u svome zivotu. To je iskljucivo na njoj. I na kraju dana se nema smisla zivcirati oko takvih stvari jer vjeruj mi da se ti oko kojih se mislimo lijepo opuste i odspavsju 9 sati u komadu i nastave laganini sa svojim zivotom. Bit ce sve ok, samo polako i dozvoli sebi da se isplaces pa onda idemo dalje ❤

Baby P 03/21 💙

• Dora2021
    18. Veljača 2021. 09:42

Lonmi

AnaAn ajde super, samo ti nastavi s limunadom, dobra je za probavu, a stitit ce te vitamini i od ostalih virusica i bakterijica.
    .
    Dora tako ja nezz kako cu se rastati od Dupahstonea 😂. Od puno cura sam cula da im je muka od oralnih uzimanja utrica, super ako mozes, ja sam uvijek radije za popiti nego za guranje unutra u trudnoci, ali nezz sta bi bilo sa mnom da popijem ovu vaginaletu 😂😂, salim se malo.
    .
    Ma nezz sta se desilo dolje, ali uglavnom ne volim nikako te vaginalete uvijek mi se nesto poremeti od toga svega. I sad ne razmisljam o nicem drugom osim o tome kak imam neku bakteriju, iscjedak je dalje zut tko zna od cega i uglavnom ljuta sam ko ris. Stvarno se bojim da mi nesto ne ude i ne steti.
    .
    .
    .

Iscjedak je normalan u trudnoći, to što još uz to uzimamo utriće bijele boje, ne znači da će samo bijelo ići van.. Svijetlo žuto je sasvim normalno...davno mi je Dr. rekao da dok nije sive, tamne ili bilo koje druge boje plus krvarenje i da taj iscjedak smrdi, onda je okej... Ja tu i tam uzmem vag. Fluomizin koje jos uvijek smijem koristiti, koristim jos utrice samo zato da ne dobijem kontrakcije a do 35-tog tjedna se pluća jos razvijaju a onda je Dr. rekao da cemo ih ukinuti...i zabranio da mazim trbuh šmrc... Cerviks mi je pao na 1.98 a bio je 3 prije 4 tjedna... 💋

• Dora2021
    18. Veljača 2021. 09:45

Lonmi

.
    .
    .
    .
    .

Ja sam cervikalne radila prije trudnoce... Onda nakon tih rana me pita Dr. kakav je bio cervikalni nalaz, ja kazem negativan, on kaze onda necemo raditi, pa je za to lokalno dao vaginalete i riješilo se... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.