Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bubica1
    17. Veljača 2021. 23:32

PREGLEDI 2. MJESEC
    Ines 18.02.
    Bubica1 18.02.
    Thera 19.02.
    Nikac 19.02.
    Ridja 19.02.
    Girl1234 23.02.
    Mom_of_4 23.02.
    Avama 23.02.
    Elly94 25.02.
    PREGLEDI 3. MJESEC
    Jagodica 01.03.
    Lonmi 01.03.
    Deleted user 02.03.
    Petra982 02.03.
    Tea2807 03.03.
    Lunica 09.03.
    Ertzui 18.03.
    Kety992 19.03.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Petra982
    17. Veljača 2021. 23:53

ružica

Joj Petra982, ni tebi bome nije lako.
    Imaš li pomoć kakvu?

U početku računam na pomoć, al neće biti vječna, tako da treba se opskrbiti strpljenjem i ić iz dana u dan! 

danica85
    18. Veljača 2021. 00:31

Jesu i vaše bebe noćne ptice? Ja bih na spavanje, ali damica očito ima druge planove. Zadnjih nekoliko noći do 2 ujutro ima party. I to baš me onako fajn izlupa. 
    Ružice, vjerujem nije ti lako, ali drži se! Na kraju sve dođe na svoje, sve se posloži, samo hrabro 💪

Emmie
    18. Veljača 2021. 01:38

Drage cure, nadam se da ste sve dobro. Nisam uspjela sviju pohvatati, ali jesam pročitala da je naša  Korra rodila predivnog dječaka Thea. Korra čestitam ti od srca i želim malom Theu mnogo zdravlja i sreće u životu. 💗💗💗💗💗💗💗💗💗
    Mi smo već kod kuće. Danas su malenoj pregledali oči, sluh, srce, leđa, kukove itd. Meni izmjerili tlak, srčane otkucaje, krvarenje, rez, šećer itd. Morala sam jednom da se pomokrim. Bilo je toliko to toliko čudno iskustvo jer nisam imala nikakav nagon da idem mokriti, a morala sam. Uglavnom, sve ok!
    .
    Tlak...danas sam saznala pravi tlak (tlak minus panika) Znači istinski tlak je......107/65!!!! Sada sam mrtva-hladna na mjerenje tlaka. Znači, panika me napustila.
    .
    NevaEva, ovo je za tebe...žgaravice nema, probava mnogo bolja i brža! Kako je život divan😆
    .
    Znači došli smo kući, tata se toliko uživio u ulogu. To je nešto preslatko. Slikao ju je: prvi put u auto sjedalici, prvi put u kući, prvi put sa dudom itd. Baš me raznježio, a najljepše mi je vidjeti njegove oči pune ljubavi prema njoj.
    .
    Dojenje...ja vam se osjećam kao komad mesa ispred gladnog lava. Ona kada mene dohvati ne pušta me satima. Većinom sam joj tu malo za dojenje, malo zbog blizine. Mislim divno je to, ali treba mi malo sna ili bar otići na wc.
    .
    Rez me boli, ali uzimam paracetamol pa je u redu za sad.
      Laku noć svima!

Ninnach
    18. Veljača 2021. 02:37

Emmie

Drage cure, nadam se da ste sve dobro. Nisam uspjela sviju pohvatati, ali jesam pročitala da je naša Korra rodila predivnog dječaka Thea. Korra čestitam ti od srca i želim malom Theu mnogo zdravlja i sreće u životu. 💗💗💗💗💗💗💗💗💗
    Mi smo već kod kuće. Danas su malenoj pregledali oči, sluh, srce, leđa, kukove itd. Meni izmjerili tlak, srčane otkucaje, krvarenje, rez, šećer itd. Morala sam jednom da se pomokrim. Bilo je toliko to toliko čudno iskustvo jer nisam imala nikakav nagon da idem mokriti, a morala sam. Uglavnom, sve ok!
    .
    Tlak…danas sam saznala pravi tlak (tlak minus panika) Znači istinski tlak je……107/65!!!! Sada sam mrtva-hladna na mjerenje tlaka. Znači, panika me napustila.
    .
    NevaEva, ovo je za tebe…žgaravice nema, probava mnogo bolja i brža! Kako je život divan😆
    .
    Znači došli smo kući, tata se toliko uživio u ulogu. To je nešto preslatko. Slikao ju je: prvi put u auto sjedalici, prvi put u kući, prvi put sa dudom itd. Baš me raznježio, a najljepše mi je vidjeti njegove oči pune ljubavi prema njoj.
    .
    Dojenje…ja vam se osjećam kao komad mesa ispred gladnog lava. Ona kada mene dohvati ne pušta me satima. Većinom sam joj tu malo za dojenje, malo zbog blizine. Mislim divno je to, ali treba mi malo sna ili bar otići na wc.
    .
    Rez me boli, ali uzimam paracetamol pa je u redu za sad.
    Laku noć svima!

Baš mi je drago da si unatoč svemu pronašla način da se javiš. Ja nastavljam u istom tonu, s nesanicom i nikakvim olskšanjem. Da nemam dogovoreni carski, sigurno bi prenijela kao i prvi put. Ja ne raspoznajem ni lažne ni prave trudove jer mi je prva trudnoća brzo završila tim carskim pa trudove nisam prave ni dočekala. Sad me bolio trbuh  i leđa me stežu no pripisujem to normalnim u 38tt. Tako da čekam taj famozni 24.2. Kad me već tako krenulo.
    Lalu noć Emmie... 

Ninnach
    18. Veljača 2021. 02:38

Korra, čestitam na dečkiću, neka ti oporavak bude brz i da si što prije doma. Sretnooo🤗☺️❤️

Nadi_
    18. Veljača 2021. 02:40

Korra, čestitam! Sve najbolje tebi i bebi, da brzo idete kuci i uzivate zajedno. 

I ja imam problem sa nesanicom, a jos uvijek radim i ustajem u 6. Uz to me jos i žeđ mori po cijelu noc, pa pijem dosta vode i stalno idem u wc. Sve u svemu, veselo.

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

Ninnach
    18. Veljača 2021. 03:15

Nadi_

Korra, čestitam!Sve najbolje tebi i bebi, da brzo idete kuci i uzivate zajedno.

I ja imam problem sa nesanicom, a jos uvijek radim i ustajem u 6. Uz to me jos i žeđ mori po cijelu noc, pa pijem dosta vode i stalno idem u wc. Sve u svemu, veselo.

Što se tiče žeđi, i tu sam aktualna! Ja ne mogu izbrojiti koliko čaša vode dnevno ulijem u sebe, a i dalje sam stalno žedna. Narasti će mi grba kao devi! Tako da razumijem te potpuno. A wc, pa više vremena provedem tamo nego u krevetu😂😂, jedino moja olakotna okolnost je da ne moram još i na posao, ne znam kako bi to izgledalo zaista.... 🙄🙄👀👀

• vitae
    18. Veljača 2021. 05:11

Curke, upadam kao padobranac, nemojte zamjeriti 😊 
    Ja sam bila članica Jesenskih beba 2020 😊 
    Prodajem Bebetto Luca pro dječja kolica 3u1 jako povoljno pa ako nekoga zanimaju neka se slobodno javi na Njuškalo. Kolica su odlična, malo korištena i u stanju kao nova.
    Link na oglas: https://www.njuskalo.hr/djecja-kolica/bebetto-luca-pro-3-1-oglas-33709220[njuskalo.hr]
    Sretno svima! ❤️

18. Veljača 2021. 05:30

Danica 4.8 je super! Ja sam imala 4.6 pa 5 i na kraju 6.8, to je u redu bilo. Drzim fige 😘
    Ruzica predstoji ti stresno razdoblje al bit ce ti nakon toga lakse i moci ces se sa svime nosit. I mi smo sami, par dana nakon poroda se vracamo u Zg na 5.kat bez lifta s malom bebom, nemamo nikog tu i muz ce krenuti na posao, nece bit od doma dok se smiri korona a mene je dosta strah potresa. Imamo planirano uredjenje kupaonice i 2 balkona jos..bit ce izazovno ali snaci cemo se.. ja se vracam na posao 1.1.kad mali bude imao 9 mj. Jedan i drugi radimo zahtjevne poslove i do sada smo ostajali duze, bili fokusirani na karijere. Neke stvari cemo promijenit, u vecinu toga malog moramo uklopit i to je to.. nema nam druge. 
    Emmie ti si to odlicno odradila! Da nemam zgaravicu si ne mogu ni zamislit 😂 Kakva je mala? 😍💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.