Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Veljača 2021. 10:47

Girl zaboravim napisat a stalno mi je u glavi da pohvalim tvoj karakter zbog krafni! Svaka cast zeno! Cipsi se ne broje, to je kao da krumpir jedes a krumpir je povrce..povrce je dobro i zdravo za organizam.. 

12. Veljača 2021. 10:49

Iva kako napreduje kredit, u kojoj ste fazi? Drzim fige.. i kosicu je imala u snu, sve si vidla? Aaaa ja biiii 😍

Lonmi
    12. Veljača 2021. 10:59

Ja sam zadnji put sanjala bebu, ali malu malu, uopce bolje da nist ne sanjam. Ostane mi nesto iz pregleda i  strahova u glavi i onda to sanjam. Sanjala sam i krv pa sam ju vidjela, uzas. I muza kak me vara i kak izlazi van s nekakvim zenskama dok ja trudna lezim doma 😂. Dobro da vec nije bio u krevetu dok sam se probudila.
    Tako je NevaEva i pomfrit je isto krumpir i povrce, a kruh iz zitarica tako da sve sta jedemo je ustvari zdravo. Cips je ko salata dok gledas. 

Jagodica125
    12. Veljača 2021. 11:09

Dobar jutar, curke!🙋‍♀️🌞 ajme vani lijepo suncano vrijeme, samo hladno vidim 🥶
    .
    Mom_of_4 - haha, ja se prepala kad si pocela pisati "jesi bezobrazna..." ja mislila sta sam sad napravila 🤣 a ti o tjednima kojo jure🥳 sto se tice racunanja, ja sam ovdje vise puta na pocetku trudnoce pitala kako se to racuna, a vidim i po nalazima sto ginic napise, ja sam danas punih 31tjedan i 2 dana, tj u 32.tjednu sam.👍
    .
    anaAn - moja se majka moli isto sv.Riti 🥰 meni je preporucila da pocnem sv.Ani 🤗
    .
    Lonmi - eh mila, ja ti ZASAD nemam takvo grcenje maternice kakvo ti opisujes🤔 meni se samo trbuh stvrdne i pocnem se ono gegat i to predvecer. 
    .
    Bebolinka - ajme tebi na ctg-u trudovi?!😳 znaci i ti si nam u startnoj poziciji🥳 pridruzujem se zelji NeveEve - da ti barem bude porod takav🤗
    .
    Ja cure sanjala da moram ici rodit, ali nisam se kao otusirala, pa sam samponirala kosu jednim samponom, sogorica vani sa 3 djece pita jesam li gotova, ja ne ne, sad ide regenerator🤣🤣🤣 
    .
    Probudila se sva ukocena 😵 imala grceve u guzovima, sad me guzovi bole☺ mislila sam ic do DMa, dragi ima rodjendan u utorak, 33 godine 🥰 pa sam pikirala parfem, ali budem vidjela, u svakom slucaju radim kava kocke po njegovoj zelji 🍰🥳 

Jagodica125
    12. Veljača 2021. 11:13

E curke, nasa Ivancica ocekuje decka ili curku? Jooooj, mozda vec ima curku ili decka 😳🥳😳🥳😳🥳

Jagodica125
    12. Veljača 2021. 11:17

Lonmi, ja se isto sad fokusiram na ta puna 34 tjedna, kao neko "psiholosko osiguranje" - naravno sve ovisi od bebe do bebe i cilje nam je sto blize terminu dogurati 2u1, no dobro je imati te milestones, lakse se ide do cilja. Mislim gega 🤣🤗

Lonmi
    12. Veljača 2021. 11:20

Jagodice a onda ok, mislila sam da je mozda isto pa da se utjesim. Jer mene dok stegne povremeno, zvjezdice vidim.
    Podsjeca me na trenutke kad sam imala menstruaciju pa me znao uhvatiti neki grc dolje da se nisam mogla pomaknuti. To je od zene do zene ocito, svaka drugacije reagira.
    Mislim da Ivancica ima decka 😊

Lavica13
    12. Veljača 2021. 11:23

Ja mislim da Ivančica čeka dečkića..🤔 Ili ga je već dočekala 😍

Netko je rekao da ima proljev pa se i ja pridružujem klubu. Ne boli me trbuh ni ništa, ali jučer sam 3 puta bila na wc-u i mislim si to je to. Ali evo danas se nastavilo.. Za sada samo jedanput 🤷🏻‍♀️

Lala 🌷
    12. Veljača 2021. 11:39

Ja sam pisala haha trenutno sam na keksu i čaju od kamilice valjda stane ni mene ne boli nista samo mi poneki grč proleti i to je to 

Lonmi
    12. Veljača 2021. 11:40

Jagodice bas to, treba imati ciljeve. Moj je za sad 34 tt 😊. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.