AnaAn - hvala na savjetu 🤣 probat ću je nekako prekrit onda dok pogledam šta je ostalo od šume striborove oko nje 🤣🤣
Ajmee moj bebač se okrenuo naglavačke na lilypie traci 👀😮 ok, malo me počelo prat uzbuđenje 🙉🙊
Onda guramo prema 34 tt, samo hrabro 💪💪. Ko morzevi i nasukani kitovi uz minimalne aktivnosti 🥳🥳🥳🥳🥳 bez krvarenja i ostalih strahota 💪.
Potrosila sam ovu drugu vaginaletu i dalje mi je iscjedak zut, jel to znaci da bakterije i dalje haraju?
Ne mislim da onaj grudicasti koji svrbi nek bas zut.
Kod gljiva se vec znalo popraviti nakon 2, ovo u meni tocno neko zlo jede moj ph u rodnici.
Ja nezz cure kak vi ali ja jedva cekam da rodim 😊, u terminu naravno, ja bi sutra 5 mjeseeeec.
Lonmi ja sam jedva čekala dok se nije počelo ful bliziti i dok nisam čula onu ženu koliko vrišti 🤣🤣🤣 sad je panika
Lonmi ja sam jedva čekala dok se nije počelo ful bliziti i dok nisam čula onu ženu koliko vrišti 🤣🤣🤣 sad je panika
Ja sam cula lika kako vristi dok mu vade krv, tako da ovaj vrisak od prolaska necega od 3,4 kg kroz nasu gospođu mogu razumjeti bez panike 😂
Van mora 😂
Tjedni trudnoće - trudne smo onoliko koliko piše, npr. ja sam danas 35+3, a to znači da sam u 36. tjednu. Termin se računa dok uđeš u 37. tjedan, znači punih 36 mora biti. Tako je meni moj privatnik rekao i ja mu vjerujem. ☺️👍 Prema tome bi ja već bila u terminu u utorak dok napunim 36 tjedana. E sad, meni se nikam ne žuri, a vidjet ćemo šta moja curka o tome misli i kad bi ona htjela van. 🤣😁
Sigurni tjedni - moja frendica rodila djevojčicu sa 700g (koji je sad to tjedan bio nisam sigurna) i preživjela je, curka bila pravi borac. 💪💪 Bilo je tu puno neizvjesnosti, svaki dan su joj govorili drugačije, jedan dan da se pripreme na najgore, drugi da je super i da će biti sve OK. Puno se napatila iščekivajući, ali na kraju je sve hvala Bogu super završilo. Evo još malo pa će i u školu. 😊❤️
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Ja sam cula lika kako vristi dok mu vade krv, tako da ovaj vrisak od prolaska necega od 3,4 kg kroz nasu gospođu mogu razumjeti bez panike 😂
Van mora 😂
🤣🤣🤣🤣Nema druge
Tjedni trudnoće - trudne smo onoliko koliko piše, npr. ja sam danas 35+3, a to znači da sam u 36. tjednu. Termin se računa dok uđeš u 37. tjedan, znači punih 36 mora biti. Tako je meni moj privatnik rekao i ja mu vjerujem. ☺️👍 Prema tome bi ja već bila u terminu u utorak dok napunim 36 tjedana. E sad, meni se nikam ne žuri, a vidjet ćemo šta moja curka o tome misli i kad bi ona htjela van. 🤣😁
Sigurni tjedni - moja frendica rodila djevojčicu sa 700g (koji je sad to tjedan bio nisam sigurna) i preživjela je, curka bila pravi borac. 💪💪 Bilo je tu puno neizvjesnosti, svaki dan su joj govorili drugačije, jedan dan da se pripreme na najgore, drugi da je super i da će biti sve OK. Puno se napatila iščekivajući, ali na kraju je sve hvala Bogu super završilo. Evo još malo pa će i u školu. 😊❤️
Moguce 24 tt, i ja znam za jednu koja je deckica tak rodila. To su pravi mali borci 🥰. Tak mi je nekak to po tezini.
Moja ima 1kg sad 😂, uvijek jedva cekam pregled kod privatnika da ju vidim na 4D.
Isto nismo nikad vidli cijelo liceko, uvijek iz profila, nije se okrenula, znam da cu cure jucer nesto o tome pisale, ali curka super izgleda, cijeli tata iz profila 😂
Van mora 😂
🤣🤣🤣🤣Nema druge
Ti si draga skoro gotova 😊. Bas se veselim bebicama kao da ste mi u rodu 😊
Uh, Bebolinka, i ti ces nam brzooo 🥰
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji