Čestitam Principessa...čestitam svima koje su rodile...da vam oporavak bude što brži i bezbolniji i da bebice budu dobre i zdrave! 🤗
Što se tiče hemoroida, sigurno svaka ima neki svoj lijek i nesto sto vam pomaže s njima...meni osobno pomaže kantarionovo ulje...
Imam ih stalno samo je pitanje kada će se upaliti...
Onda stavim kantarionovo ulje na blazinicu i nju direktno na njih i s tim spavam...i preko dana ako sam kuci isto sto vise drzim to ulje na njima i relativno brzo mi se smire...
Spremila sam si u neseser za bolnicu jer ocekujem da ce se aktivirati od poroda...i prijateljice koje su ih imale su rekle da im je greška što nisu imale ulje odmah u bolnici...
Btw sad i preventivno tu i tamo stavljam ulje da ih smanjim što više prije poroda...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Iva, to mića zna da je totalni gužvanac na odjelu pa malo oteže! ☺️
I moj mužić je bio super što se dočeka tiče, ogromna biljka na haubi ispred rodilišta, postavim poslije sliku. Baloni po i ispred kuće, cvijeće razno i čestitke, djeca ushićena, sve što sam tražila dobila i onda totalni fail...smrdi soba po Domestosu jer se on eto jučer hvatao rješavati jednog kutka s gljivicama. Ne mogu vam opisati nervoz koji me spopao!!! Sve što želim je tuš i leć u svoj krevet, na kraju klinac! A kad sam pročitala otpusno pismo di piše da imam rupture međice kod anusa 3. stupnja, ne staju mi se krcat oči suzama... Jer da su me podigli i dali da tiskam kako tijelo traži vjvt se to nebi dogodilo.
Tako da inzistirajte tiskati u drugim položajima ako vas tijelo to traži! Koliko sam sretna na super iskustvu, eto, moglo je biti savršeno! Ne želim ispasti neka mimoza cvilidreta, jer porod je sve u svemu bio super i 1000 puta sam bolje nego prvi put, al eto, užasavam se wc-a i mogućih posljedica koje 3. stupanj donosi. 😔
Moguće, ona se brcka unutra 😊
Uf, treci stupanj… Nadam se da ces se brzo oporaviti! Pijes nešto protiv bolova? A oni ti bas nisu dali da se dižeš ili u toj strci i brzini nisi ni stigla? 😕
Hvala ti!
Pila sam brufene kod njih, a danas sam odbila jer nije toliko strašna bol više. Samo me muči kako ću obaviti WC br.2, imam osjećaj da bi moglo sve popucati.
A ne znam što ti reći... S drugom je isto bila žurba pa su me podigli u trupu i nekako inklinirali. Mislim da je to samo do babičinog osjećaja i iskustva... Po njoj sam pukla minimalno, a po Dr.Krištofić koja me zašila je to strašno, a opet kako me ne boli strašno kao rez od epiziotomije, nisam brinula dok to nisam pročitala.
Ja sam u tom trenu bila nesvjesna svega jer nisam mislila da je on spreman za van, a od trudova nisam imala snage nit se podignut sama nit se nekako namjestit, a oni su me ignorirali kad sam rekla da u toj pozi ne mogu tiskati. Samo je jedna od njih govorila da sam prenisko.
Lussi cestitam na tvojoj princezi Aurori 💕🥰😍🍾🎂🥂 Bome si preduhitrila neke cure ovdje koje strpljivo cekaju u redu 🤣 Bitno da je sve ok i da ste ti i malecka dobro!
Mi smo danas napunile 2 tjedna i bile smo kod nonica na rostilju 😊
https://ibb.co/MgBnMGW
https://ibb.co/mC7fKYP
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Iva ja te u potpunosti razumijem, jedan dan stezanja i bolovi kao da je krenulo, onako svakih par sati krenu, ali se sve skupa onda smiri i nist 😑
Mene bi jucer ujutro muz vec odveo u rodiliste kako me grcilo, nagovorila ga da pricekamo i eto dobro napravila jer danas opet mogu na planinu 🥴🙆
I mi smo nestrpljivi jako, zbilja jako, sad jos samo cekam ove dosade iz okoline s istim pitanjima na koje mi se neda odgovorati.
Mozda budem i ne dostupna par dana, rade mi presing i onda je jos gora nestrpljivost.
Mozda bas krene iz cistog mira sad do termina.
Sutra opet pregled koji sam mislila da necu morati ic 🥴
AnaAn cestitke na 40tt, jos malo i malac je u rukama, samo ce te iznenaditi, mozda je bas odlucio doci danas na termin 😊
U mene ananas, datulje, seks i setnje 5 put na dan izazivaju lazne trudove od par h koji nestanu, a ja onda mogu maraton otrcati 😂
Lussi nas je dobro prosla, neka, bas mi je drago da uziva s curicom.
Mi cemo se jos malo pacati po tim bolnicama i pregledima, ocito tako mora biti 😅😂
Uzivajte u nedjelji!
Nek nam se pokrene!
Petra zao mi je zbog ove povrede, mogu misliti da te strah, zvuci bolno.
Rjesiti ces ti to sve laganini, ne sumnjam.
Uzivaj s bebacem ❤️
Nikac malena je preslatka i outfit je super pridruzi nam se i na drugoj temi
Petra zao mi je zbog povrede, nadam se da ce cim prie proci i da te nece puno zafrkavati kad ides na wc. Mozda cak nije lose da za prvi put popijes Dulcolax ili nesto tog tipa da te procisti, a da prakticki ne moras tiskati. Sretno, bit ce to sve ok
Baby P 03/21 💙
Jutro cure!
Kuzim Petra, ne zvuči bas najbolje! Iako je dobro da možeš bez tableta pa mozda ipak bude uskoro ok 😊
.
Nikac, preslatka jee! 😍😍
.
Lonmi, bas tako.. Izazove lažne, a kad se smiri ajmo ispocetka 🤣 za izludit! 😅 Idem sad na taj pregled i jedva cekam saznati je li se sto pomaknulo obzirom na to od jucer.
Uživajte u danu! 😍
Sad ti i plodnu vodu gledaju?
Javi kakvo je stanje 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji