Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ertzui
    10. Svibanj 2021. 09:14

Sretan vam majcin dan! 💐🤗
    .
    Iva sretno! 😊
     .
    Mi smo jucer vani uzivali u rostilju, biljaru i pikadu s kumovima..predivan suncan dan je bio, 25 stupnjeva. 🌞
    .
    Od kume frendica ima trudove od petka, u bolnici je od subote i evo jos se nije porodila. Sporo se otvara, ne zeli carski..znam da je jucer bila otvorena 3cm. 🙈  Ne znam koliko dugo se moze tako cekati, zar nije to patnja i za mamu i za bebu ako tako dugo traje? 🤔
    .
    AnaAn i Lonmi cestitke na doguranim tjednima. 💪🎉🤗❤
    .
    Nikac medena je ❤

[/ url

danica85
    10. Svibanj 2021. 09:17

AnaAn i curke koje ste ostale, jeste se pisale za epiduralnu? 
    Sumnjaju da je moj tlak skočio zbog psihe i straha od poroda, pa mi danas dali upitnik i sad čekam razgovor s anesteziologom.
    Nisam ni sama pametna, kažu svi bolje imati u rezervi, zašto bih se mučila ako ne moram. 
    I čestitam na velikih 40 anaAn!! Čekamo dojmove s pregleda

Valkris
    10. Svibanj 2021. 09:20

To i mene zanima, ako plodna voda nije otisla koliko dugo zena moze biti u trudovima.. Pretpostavljam da trudovi stvaraju stres bebi.. Ne sjecam se tko je isao na hitan carski zbog ludih trudova jer su stvarali stres bebi.. A gle, ako je u bolnici pod nadzorom i ctg je uredan, voda nije mekonijska, bolovi izdrzljivi, ne bih ni ja dala carski... Ne znam.. 
    Kod mene neki laznjaci isto, sluzni nije ispao.. 
    Iva sretno ako je krenulo 😉

Valkris
    10. Svibanj 2021. 09:23

Ja sam za prvi porod bila tocno 24h u trudovima.. 
    Danica, meni je epiduralna bila spas. 

danica85
    10. Svibanj 2021. 09:31

Valkris

Ja sam za prvi porod bila tocno 24h u trudovima..
    Danica, meni je epiduralna bila spas

Pa nas dvije smo 1 dan razlike, meni danas 37+4. Nisam uopće skužila do sad 

• Bebeto
    10. Svibanj 2021. 09:34

danica85

AnaAn i curke koje ste ostale, jeste se pisale za epiduralnu?
    Sumnjaju da je moj tlak skočio zbog psihe i straha od poroda, pa mi danas dali upitnik i sad čekam razgovor s anesteziologom.
    Nisam ni sama pametna, kažu svi bolje imati u rezervi, zašto bih se mučila ako ne moram.
    I čestitam na velikih 40 anaAn!! Čekamo dojmove s pregleda

Ja se nisam pisala, ali nisu mi ni ponudili.Tako da, ako mi budu ponudili prihvatit ću, zašto se patiti, ako ne moram.Joj Danice pa ti si prešla 37.tt nevjerovatno.Baš mi je drago.😘😘😘❤️

• Tea2807
    10. Svibanj 2021. 09:45

Iva sretno, da sto prije prode sve 😁😁
    Ja bi izbjegla carski, cisto iz razloga jer je to operacija, oporavak niko nezna kakav ce imat, bez obzira na nacin poroda. Isto tako smatram da je svaki porod cudo za sebe. Epiduralna je meni must have, pogotovo ako ce trudovi dugo trajat, mislim da imas onda vise snage za izgon jer te ne iscrpe bolovi

Lonmi
    10. Svibanj 2021. 09:55

Cure, kakav vam je ctg? Terminke moje.
    Kod moje curke danas otkucaji i ispod 120, Kate sestra nesto se smirila. Promeskolji se ona i to, u subotu mi je trgala rebra i mjehur kako se namjestala, danas puno mirnija.
    Najgore mi dok je sestra dosla i onda mi s ovom sondom po trbuhu i onak s izrazom lica, nesto je bas mirna.
    Dosta mi je i pregleda i svega, hocu roditi 🙈

• ertzui
    10. Svibanj 2021. 10:09

Nisam  ni ja za carski al zena se muci od petka ujutro, od sub je u bolnici..mislim da nije uzela ni epi niti nista za bolove...  danas je znaci 4 dan..ja da se i dalje ne otvaram mislim da bi rekla - rezi i gotovo, dosta je patnje.  🙈😂
    .
    Lonmi kod mene su bili 130 do 170..veci su naravno bili kad se micala. Mozda je spavala pa je zato palo ispod 120...da je nesto zabrinjavajuce valjda bi ponovila ctg ili bi te ostavili u bolnici.
    .
    Ja sam potpuno spremna za porod, moze da nam dode cim pozeli. 😊  apsolutno sve je odradeno sto smo htjeli - jucerasnje druzenje, sadenje vrta i cvijeca, stan je cist jos samo od sina sobu treba nanovo pocistit. 🙈😂  nestrpljiva sam i spremno cekam. 🙈😆 

[/ url

Lonmi
    10. Svibanj 2021. 10:15

ertzui

Nisam ni ja za carski al zena se muci od petka ujutro, od sub je u bolnici..mislim da nije uzela ni epi niti nista za bolove… danas je znaci 4 dan..ja da se i dalje ne otvaram mislim da bi rekla - rezi i gotovo, dosta je patnje. 🙈😂
    .
    Lonmi kod mene su bili 130 do 170..veci su naravno bili kad se micala. Mozda je spavala pa je zato palo ispod 120…da je nesto zabrinjavajuce valjda bi ponovila ctg ili bi te ostavili u bolnici.
    .
    Ja sam potpuno spremna za porod, moze da nam dode cim pozeli. 😊 apsolutno sve je odradeno sto smo htjeli - jucerasnje druzenje, sadenje vrta i cvijeca, stan je cist jos samo od sina sobu treba nanovo pocistit. 🙈😂 nestrpljiva sam i spremno cekam. 🙈😆

I ja ti mislim da je spavala jer je sad podivljala.
    Sve sjede u miru vani u cekaoni samo moj trbuh plese lijevo desno i pritisce me do suza 😂
    Nije ona nikad tak na miru ko prije 1h 🙈
    Evo iskreno se nadam da danas rade uzv jer jos mi nisu, a meni termin za 3 dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.